Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

papildināts Vīriešus Virslīgā divas spēles, "Kurši" pret "Ulbroka/FS Masters" - tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešus Virslīgā divas spēles, "Kurši" pret "Ulbroka/FS Masters" - tiešraidē
"Rubenei" Lielvārdē šovakar būs jāiztiek bez savu karsējmeiteņu atbalsta...
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notiks divas vīriešu Virslīgas spēles. Cīņu starp komandām "Kurši" un "Ulbroka/FS Masters" no Liepājas Olimpiskā centra interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV. Spēle starp SK "Pārgauja" un FK "Bauska" atcelta prozaiska iemesla dēļ - Stalbes sporta nams palicis bez elektrības.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.00 "Kurši" – "Ulbroka/FS Masters" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" (7.v.) čempionātā aizvadījuši jau sešas spēlēs, izcīnot trīs uzvaras un piedzīvojot tikpat daudz zaudējumu. Pēdējā mačā, kas notika pirms nedēļas, liepājnieki viešos ar 7:1 sakāva "Valmieru". Rezultatīvākais starp "Kuršu" spēlētājiem ir universālais florbolists Gints Siliņš, kurš ar 14 (9+5) punktiem ieņem 6.vietu starp visiem Virslīgas bombardieriem.
"Ulbroka/FS Masters" (12.v.) piedzīvo savu visneveiksmīgāko sezonas sākumu Virslīgā – pēc tam, kad čempionāta atklāšanas mačā ulbrokiešiem izdevās atņemt vienu punktu Cēsu "Lekringam", sekoja vēl četri zaudējumi un loģiska pēdējā vieta. Savā iepriekšējā mačā "Ulbroka/FS Masters" savā laukumā ar 2:5 piekāpās "RTU/Inspecta" florbolistiem. Rezultatīvākais starp ulbrokiešiem ar 6 (3+3) punktiem ir Kaspars Šķēls.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" – FK "Bauska" (Stalbes sporta zālē) SPĒLE ATCELTA!

Pulksten 18.00 "Lielvārde" – "Rubene" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (3.v.) uzvarējusi visās spēlēs, bet, tā kā to līdz šim bijušas tikai četras, neatrodas turnīra tabulas 1.vietā. Aizvadītās nedēļas nogalē patreizējie čempioni savā laukumā uzņēma "Ķekavas Bulldogus" un sagrāva ar pretiniekus ar 20:4, lai gan paši ar savu sniegumu nebija apmierināti. Lielvārdiešu uzbrucējs Toms Akmeņlauks ar 20 (13+7) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā.
Kocēnu "Rubene" (8.v.) piecās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, bet tajā pašā laikā ir vienīgā komanda, kura zaudējusi debitantei "Ķekavas Bulldogi". Pēdējā spēlē kocēnieši savā laukumā ar 7:4 pārspēja "Kuršus". Rezultatīvākais Kocēnu komandā ir Mārtiņš Zelčs ar 11 (4+7) punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv