Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" piedāvās Gazolam līgumu uz vairākiem gadiem

Andrejs Siliņš

"Real" piedāvās Gazolam līgumu uz vairākiem gadiem
Marks Gazols
Foto: AP/Scanpix

Spānijas ACB līgas basketbola kluba Madrides "Real" vadība nolēmusi turpināt pakaļdzīšanos spāņu Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) zvaigznēm. Nākamais mērķis - Marks Gazols, kuram plānots piedāvāt ļoti ienesīgu līgumu uz vairākām sezonām.

Marks Gazols un viņa brālis Pau Gazols pēc kļūšanas par Eiropas čempioniem Lietuvā notikušajā Eiropas čempionātā pievienojušies "Barcelona" vienībai. Tiesa, tikai treniņos, lai uzturētu fizisko formu laikā, kamēr aiz okeāna turpinās lokauts. Ja Pau Gazolam ir spēkā esošs līgums ar Losandželosas "Lakers", tad jaunākajam brālim Markam Gazolam līguma nav. Pēc aizvadītās sezonas Marka līgums ar Memfisas "Grizzlies" noslēdzies.

Tā kā lokauta laikā nekādas darbības ar līgumiem nav pieļautas, šobrīd nav skaidrs arī Marka liktenis - "Grizzlies" gan paspēja piedāvāt ierobežotajam brīvajam aģentam Gazolam kvalifikācijas līgumu.

Madrides "Real", kas jau parakstījis līgumu ar Rūdiju Fernandesu (Dalasas "Mavericks") un Serže Ibaku {Oklahomsitijas "Thunder"}, plāno izveidot Gazolam pievilcīgu piedāvājumu spēlēšanai astoņkārtējā Eirolīgas čempionvienībā. "Real" vēlas padarīt Marku par savu franšīzes spēlētāju. Vienīgais traucēklis pagaidām - Marks nolēmis izskatīt Eiropas klubu piedāvājumus tikai gadījumā, ja tiks paziņots par NBA sezonas pilnīgu atcelšanu.

Šī nav pirmā reize, kad karaliskais Madrides klubs mēģina parakstīt līgumu ar Marku Gazolu. Iepriekš tas notika 2008. gadā, taču 216 centimetrus garais un 120 kilogramus smagais Gazols nolēma doties pāri okeānam, lai sāktu karjeru NBA. Pirms tam Gazols bija pārstāvējis "Barcelona" un "Akasvayu Girona" klubus, pēdējā no tiem kļūstot arī par ACB līgas sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Starp citu, šajā klubā šosezon spēlē Latvijas izlases spēka uzbrucējs Rolands Freimanis.

  +4 [+] [-]

, 2011-10-26 16:02, pirms 13 gadiem
Labaak M.Gasolam palikt NBA,jo aizvadiitaas sezonas play-off vinsh pieraadiija,ka ir viens no labaakajiem NBA centriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-26 16:03, pirms 13 gadiem
pirms pāris gadiem varbūt, bet tagad viņiem Marku nedabūt ar zilu uguni. Memfisā viņš ir superstar

  +2 [+] [-]

, 2011-10-26 16:20, pirms 13 gadiem
Shed rakstīja: pirms pāris gadiem varbūt, bet tagad viņiem Marku nedabūt ar zilu uguni. Memfisā viņš ir superstar
vienīgi Memfisā esot pilnīgi garām sadzīves apstākļi tā vismaz izteicās vecākais brālis

  +1 [+] [-]

, 2011-10-26 16:46, pirms 13 gadiem
brox88 rakstīja: vienīgi Memfisā esot pilnīgi garām sadzīves apstākļi tā vismaz izteicās vecākais brālis
Vecākais brālis ir unutmains talants, kam jebkuras nērtības rada milzu problēmas. Marks ir darba zirgs, kas savu ir panācis ar lieliem ieguldījumiem. Viņam točna po par Memfisas apstākļiem. Komanda viņiem ir zvērīgi laba, ar Rendo priekšgalā... nekādi apstākāļi tur nepamaisīs

     [+] [-]

, 2011-10-26 22:09, pirms 13 gadiem
brox88 rakstīja: vienīgi Memfisā esot pilnīgi garām sadzīves apstākļi tā vismaz izteicās vecākais brālis

Vecākajam brālim tur nepatika, jo nebija konkurētspējīga komanda, bet tagad tur tāda ir!

     [+] [-]

, 2011-10-27 10:41, pirms 13 gadiem
nu laikam jau esat aizmirsuši no kurienes nāk Gazols un kādā kommandā viņš ir spēlējis,varbūt tas nav tik izteikts kā futbolā,bet man jau liekas,ja jau gazols tagad trenējas kopā ar Barcu,tad Realam viņš nu noteikti atteiks