Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Otava piedzīvo pirmo zaudējumu, taču saglabā līderpozīcijas

Juris Miņins
Juris Miņins

Otava piedzīvo pirmo zaudējumu, taču saglabā līderpozīcijas
Foto: instagram.com/cfl_official/

Aizvadītajā Kanādas futbola līgas (CFL) spēļu kārtā savu pirmo zaudējumu šosezon piedzīvoja Otavas "Redblacks" futbolisti, kuri ar 29:30 piekāpās Saskačevanas "Roughriders".

Saskačevanas un Otavas komandu cīņa sākotnēji likās ļoti nevienlīdzīga, jo savā starpā tikās komandas ar pilnīgi pretēju maču bilanci, proti, "Redblacks" nebija piedzīvojusi nevienu zaudējumu, bet "Roughriders" pirmajās četrās nedēļās nebija izcīnījuši nevienu uzvaru, tiesa, divus iepriekšējos mačus viņi bija zaudējuši ar, attiecīgi, četru un trīs punktu deficītu. Protams, ka saskačevanieši nebija šī mača favorīti.

Viss izmainījās vienā brīdī, proti, tad, kad savainojumu guva Otavas komandas saspēles vadītājs Trevors Hariss, kas šajā sezonā droši varēja saukties par labāko saspēlnieku visā līgā. Šajā brīdī uz laukuma devās Broks Jensens, kurš vēlāk aizvadīja arī gana pieklājīgu maču, taču, protams, uzreizaizstād Harisu viņam neizdevās.

Izšķirošais rezultatīvais uzbrukums Saskačevanas komandai izdevās mazliet vairāk kā minūti līdz spēles beigām, kad brīvsitienu realizēja Tailers Kragpina, panākot viena punkta pārsvaru savai komandai par labu.

Lai arī Kanādas galvaspilsētas klubs šajā spēlē piedzīvoja zaudējumu, viņi vēl aizvien saglabā līderpozīcijas, gan austrumu konferencē, gan arī visā CFL. Aiz viņiem seko Hamiltona un Toronto, kuriem ir pa sešiem punktiem, seši punkti ir arī rietumu konferences vadībā esošajai Britu Kolumbijas "Lions".

CFL, 5. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
StampedersBlue Bombers33:18
RedblacksRoughriders29:30
Tiger-CatsEskimos37:31
AlouettesArgonauts17:30

CFL turnīra tabula pēc 5. nedēļas

#AustrumiRietumi
1.Otava (3-1-1)BK (3-1)
2.Hamiltona (3-2)Kalgarī (2-1-1)
3.Toronto (3-2)Edmontona (2-2)
4.Monreāla (1-3)Saskačevana (1-3)
5.---Vinipega (1-4)

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...