Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Bardzalji: "Injesta pēdējo 15 gadu laikā ir labākais pussargs pasaulē"

Agris Suveizda

Bardzalji: "Injesta pēdējo 15 gadu laikā ir labākais pussargs pasaulē"
Andrea Bardzalji
Foto: AP/Scanpix

Itālijas Futbola federācija savā mājaslapā paziņoja, ka rītvakar astotdaļfinālā pret Spāniju nepiedalīsies potenciālais pamatsastāva spēlētājs Antonio Kandreva. Savukārt Andrea Bardzalji dalījās pārdomās pirms plānotās cīņas.

"Romas "Lazio" pussargam nepietika laika, lai atgūtos no savainojuma, kas tika iegūts pret Zviedriju, un viņš būs spiests Eiropas čempionātā izlaist vēl vienu spēli," teikts federācijas paziņojumā. Paredzams, ka Kandrevas vietā Itālijas labajā flangā 3-5-2 shēmā darbosies Alesandro Florenci. Itālijas mediji pat baumo, ka neatkarīgi no tā, cik tālu Itālija aizkļūs, Kandrevam čempionāts jau ir noslēdzies. Vakardienas treniņā tika pietaupīts Federiko Bernardeski, taču viņam vajadzētu būt ierindā.

Itāliešu aizsargs Andrea Bardzalji pirmsspēles preses konferencē atzina, ka labāko futbolistu Spānijas izlasē nav grūti noteikt: "Andress Injesta ir viens no visu laiku labākajiem pussargiem un noteikti labākais pēdējos 15 gados." Pretinieku uzbrukuma smailē, visticamāk, spēlēs Alvaro Morata - Bardzalji kluba biedrs Turīnas "Juventus" rindās, kurš Bardzalji nodēvēja par vienu no sarežģītākajiem aizsargiem, pret kuriem nācies spēlēt. "Man nepatīk tāda veida uzslavas, neuzķeršos uz tām," sacīja Bardzalji. "Draugi? Spēles laikā man nav neviena drauga – man pat nepatīk pirms spēles sasveicināties tunelī. Zinām Alvaro spēcīgās puses, taču mums jāpievērš uzmanība visiem, nevis tikai viņam."

Itālijas izlasē ir desmit spēlētāji, kuriem vēl viena brīdinājuma gadījumā nāktos izlaist ceturtdaļfinālu, ja tajā izdosies iekļūt. Bardzalji piekrīt savam komandas biedram Džordžo Kjellīni, ka kartītēm nevajadzētu būt problēmai: "Mēs jokojam, ka esam vienīgā komanda turnīrā, kurai divi vārtsargi sēž uz brīdinājuma." Tāpat Bardzalji atzina, ka individuālās meistarības ziņā viņš atpaliek no pasaules labākajiem aizsargiem: "Nesalīdzinu sevi ar tādiem spēlētājiem kā Ramoss, Pikē, Hummelss vai Boatengs. Individuāli viņi visi ir labāki par mani. Esmu progresējis gan tehniskā, gan mentālā ziņā un arī 35 gadu vecumā joprojām jūtu, ka varu spēlēt tāpat kā citi 20 gadīgie."

Izmantotie resursi:
Figc | News - Candreva out per la Spagna....
Figc | News - Barzagli: “We can’t...

  +6 [+] [-]

, 2016-06-26 14:49, pirms 8 gadiem
Nav ne kosmisks sitiens, ne super ātrums, ne Ronaldo tehnika, bet ir apveltīts ar fenomenālu futbola domāšanu, kas viņu arī atšķir no pārējiem

     [+] [-]

, 2016-06-26 14:52, pirms 8 gadiem
Taču vai labākais 15 gadu laikā, nu nez. Ja Ronaldinju nepiedzimtu par ģēniju, tad varbūt

  -3 [+] [-]

, 2016-06-26 14:57, pirms 8 gadiem
Soweto rakstīja: Nav ne kosmisks sitiens, ne super ātrums, ne Ronaldo tehnika, bet ir apveltīts ar fenomenālu futbola domāšanu, kas viņu arī atšķir no pārējiem
es ceru, Tu domāji īsto Ronaldo to, kas tagad mazliet apvēlies

     [+] [-]

, 2016-06-26 16:32, pirms 8 gadiem
filguds rakstīja: es ceru, Tu domāji īsto Ronaldo to, kas tagad mazliet apvēlies
Es taču rakstiju Ronaldo, nevis Ronaldu

  +1 [+] [-]

, 2016-06-26 18:00, pirms 8 gadiem
Soweto rakstīja: Es taču rakstiju Ronaldo, nevis Ronaldu
Talant, diemžēl resnais Ronaldo nebija pussargs...

  +3 [+] [-]

, 2016-06-26 18:55, pirms 8 gadiem
lai ar piekriitu Barzagli teiktajam par Iniestu,bet jau tagad iedomaajos kaa vinja bijushais komandas biedrs Pirlo ASV jau tver peec telefona un meklee burtu B

  +1 [+] [-]

, 2016-06-26 19:01, pirms 8 gadiem
elgarz rakstīja: Talant, diemžēl resnais Ronaldo nebija pussargs...
Talant, kur es teicu ka viņš bija pussargs?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-26 22:32, pirms 8 gadiem
Apskaužams pieticīgums tik augsta līmeņa futbolistam.
Laikam itāļiem tas ir asinīs - atliek paskatīties uz Buffonu - džentlmeņu džentlmenis!

CR iespējams būtu labākais špīlers pasaulē, bet tas neizmērojamais ego, iedomība un patmīlība tam cilvēkam vērtību daudz reizes pazemina!

Kgan, ko es te muldu - paskatoties, kā spēlē CR Portugāles rindās, noteikti varu teikt, ka viņš ir tālu no labākā futbolista pasaulē. Stāvēt priekšā un gandrīz tikai to vien darīt, kā gaidīt, kad tiks spēlēts uz viņu, bet, kad tas nenotiek, dusmoties un pārmest komandas biedriem... tas parāda viņa patieso vērtību! Neesmu nekāds Messi fans, taču viņš tomēr ir gan nesavtīgāks, gan aktīvāks, gan daudz kreatīvāks, nemaz nerunājot par cilvēciskajām īpašībām!