Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

CSKA noceļ no "Real" aizsargu, "Anzhi" plāno iegādāties Alvešu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

CSKA noceļ no "Real" aizsargu, "Anzhi" plāno iegādāties Alvešu
Gūss Hidinks gatavs saukt pie sevis Dani Alvešu
Foto: ITAR-TASS

Aleksandra Cauņas pārstāvētais klubs Maskavas CSKA jau tuvākajā laikā parakstīs līgumu ar talantīgo brazīliešu aizsargu Mario Fernandesu, par kuru samaksās 15 miljonus eiro. Nesnauž arī ambiciozais Mahačakalas "Anzhi", kas grasās izdarīt piedāvājumu "Barcelona" par Dani Alveša iegādi.

Maskavas CSKA šosezon vajājusi pamatīga traumu epidēmija. Tikai sezonas izskaņā komanda pamazām sāk atgūt labākos spēkus (tādi vīri kā Sergejs Ignaševičs, Alans Dzagojevs, Marks Gonsaless gan joprojām nespēlē). Viena no stabilākajām līnijām (traumu ziņā) līdz šim bija aizsardzības, tomēr tieši šo posteni armijnieki nolēmuši pastiprināt.

21 gadu vecais centra aizsargs Mario Fernandess šobrīd pārstāv Brazīlijas klubu "Gremio". Interesi par viņa pakalpojumiem izrādījuši tādi Eiropas grandi kā Minhenes "Bayern", "Juventus", "Barcelona", bet kā pēdējā arīdzan Madrides "Real", kas piedāvāja 15 miljonus eiro. Brazīlijas kluba vadība atteica, pamatojot savu lēmumu ar to, ka vēl pēc gada futbolista vērtība būs izaugusi līdz 25 miljoniem. Neskatoties uz to, šodien tiek ziņots, ka par jau pieminētajiem 15 miljoniem Fernandess pārcelsies uz Maskavas CSKA. Armijnieki piekrituši tam, ka futbolists paliek Brazīlijā līdz augustam, tādā veidā palīdzot "Gremio" kausa izcīņā.

"Gremio" daļu no summas būs spiests samaksāt aizsarga bijušajai vienībai "Sao Caetano", bet vēl daļa tiks kluba spāņu investoriem. CSKA ieguldītos līdzekļus varētu atgūt ar Keisukes Hondas pārdošanu. Romas "Lazio" esot gatavi piedāvāt par Japānas izlases līderi 18 miljonus eiro. Darījums varētu tikt noslēgts vasarā.

Interesants piedāvājums "Barcelona" drīzumā varētu izskanēt no cita Krievijas kluba - Mahačkalas "Anzhi". Mahačkalieši ar savu galveno treneri Gūsu Hidinku priekšgalā grib iegūt savā rīcībā aizsargu Danielu Alvešu. Pagaidām, nekas konkrētāks par iespējamo darījumu gan vēl netiek izpausts.

Pats Gūss Hidinks kādā no intervijām paziņojis, ka uz "Anzhi" nebūt nepārcēlās naudas dēļ, jo Ķīnā viņš varēja saņemt pat divas reizes lielāku algu! Krievija viņa piesaistījusi ar ambiciozu projektu, kā arī ar iespēju strādāt zemē, kur tas tika darīts jau līdz šim (Krievijas izlase).

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Mundo Deportivo es tu diario deportivo On Line....
SPORT

  +3 [+] [-]

, 2012-04-26 16:33, pirms 12 gadiem
Anzhi kautko pīpē viņi nedabūs Alvešu nedomāju ka viņš grib braukt uz kautkadu Krieviju,ja Barsā ir labi!! Tur arī trofejas neredzēt vismaz 3 gadus!!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 16:33, pirms 12 gadiem
a kas tur visspār notiek ar Eto'o? Šis nedomā tīties prom? Piķis jau pa vienu sezonu ir sapelnīts....

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 16:44, pirms 12 gadiem
njā, Alvešs tiek atmests no Barcas kā pirmais, domāju, ka Chelsea arī par viņu pacīnīsies, jo pirms pārejas uz Barcu, Chelsea ļoti viņu vēlējās savās rindās.
ticēšu, ka sanāks, Chelsea tāds futbolists ļoti noderētu

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 16:52, pirms 12 gadiem
Alexij rakstīja: anzi un tituli? viņi jau pat no Krievijas titula ir tālu. tas sūnu ciems jau gribēt var daudz ko... lai paši piem. izaudzina kādu futbola talantu ja jau ir tik ambiciozi
Es jau arī runāju ka Anzhi titulus ilgi neredzēt!!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 16:56, pirms 12 gadiem
JTerry rakstīja: njā, Alvešs tiek atmests no Barcas kā pirmais, domāju, ka Chelsea arī par viņu pacīnīsies, jo pirms pārejas uz Barcu, Chelsea ļoti viņu vēlējās savās rindās.
ticēšu, ka sanāks, Chelsea tāds futbolists ļoti noderētu
Kapec atmests kur tu to izrāvi??
Neticu ka Barsa grib atdot ļoti labu malējo aizsargu kas veido lielu daļu no sapēli un zinot ka Barsai tā ir problēmas ar malējiem(Abidālam ir operācija)!!

  +8 [+] [-]

, 2012-04-26 17:12, pirms 12 gadiem
nepaardos Alveshu, kur nu veel krievijas klubam!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 17:14, pirms 12 gadiem
It kā viņam trofejas tiks šogad Barsā ?!?!?!!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 17:39, pirms 12 gadiem
Alves nokļuvis Pepa melnajā sarakstā pēdējā laikā, cik var saprast. ČL 1/2 pat netika pamatsastāvā iekļauts, varbūt tiešām izdomā pārdod. Ja tā tad pircēju netrūks, konkurēt ar Anzhi par transfēra lielumu gan nez vai kāds varēs, un tieši transfēra lielums Barsu visvairāk noteikti interesēs.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-26 17:39, pirms 12 gadiem
eu, komentetaji kas te rec par Alveshu, ka tik tie nebijat jus, kas to par Eto`o rakstijat, ka nepardos, neies utt

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 18:49, pirms 12 gadiem
Anži tiešām pēc naudas līdzekļiem varētu nopirkt jebkuru futbolistu uz pasaules, pat Mesi ar Ronaldu. Tikai neviens tur nebrauks, jo visu izšķir paša futbolista vēlme. Ja klubi pat sarunas visu sava starpā, bet Dani Alves pateiks ka negrib uz Mahačkalu tad ar to arī viss beigsies. Visvairāk vainojams ir leģionāru limits Krievijas čempionātaa kad tikai seši ārzemnieki var vienlaicīgi atrasties uz laukumā. Sanāk ka vairāk ka 6-8 ārzemniekus nav jēgas pirkt. Bet lai kļūtu par top klubu un izcīnītu titulus starptautiskajā arēnā ir vajadzīgi daudz vairāk leģionāru, paskataties uz Eiropas top klubiem. Benfica un Zenit spēle sākumsastāvos divi portugāļi un tie paši Zenit sastāvā.
No otras puses piemēram mūsu hokeja līdzjutēji sekotu un atbalstītu dinamorīga ja tur būtu tikai 4 latvieši?

     [+] [-]

, 2012-04-26 19:13, pirms 12 gadiem
cempins rakstīja: It kā viņam trofejas tiks šogad Barsā ?!?!?!!
kapec ne? liigas kausa finaals vel priekshaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-26 19:47, pirms 12 gadiem
jonsons rakstīja: Anzhi kautko pīpē viņi nedabūs Alvešu nedomāju ka viņš grib braukt uz kautkadu Krieviju,ja Barsā ir labi!! Tur arī trofejas neredzēt vismaz 3 gadus!!
uz turieni peec naudas maisa brauc ne peec trofejaam

     [+] [-]

, 2012-04-26 22:02, pirms 12 gadiem
jonsons rakstīja: Es jau arī runāju ka Anzhi titulus ilgi neredzēt!!
to pašu te visi gudri muldēja par City pirmajā gadā , bet pagāja parīs gadi un šogad viņi ir vienīgie kas sastāda konkurenci MU.!!!

     [+] [-]

, 2012-04-26 22:09, pirms 12 gadiem
Vot olimpam tādu naudu!

     [+] [-]

, 2012-04-27 00:47, pirms 12 gadiem
roma202 rakstīja: Anži tiešām pēc naudas līdzekļiem varētu nopirkt jebkuru futbolistu uz pasaules, pat Mesi ar Ronaldu. Tikai neviens tur nebrauks, jo visu izšķir paša futbolista vēlme. Ja klubi pat sarunas visu sava starpā, bet Dani Alves pateiks ka negrib uz Mahačkalu tad ar to arī viss beigsies. Visvairāk vainojams ir leģionāru limits Krievijas čempionātaa kad tikai seši ārzemnieki var vienlaicīgi atrasties uz laukumā. Sanāk ka vairāk ka 6-8 ārzemniekus nav jēgas pirkt. Bet lai kļūtu par top klubu un izcīnītu titulus starptautiskajā arēnā ir vajadzīgi daudz vairāk leģionāru, paskataties uz Eiropas top klubiem. Benfica un Zenit spēle sākumsastāvos divi portugāļi un tie paši Zenit sastāvā.
No otras puses piemēram mūsu hokeja līdzjutēji sekotu un atbalstītu dinamorīga ja tur būtu tikai 4 latvieši?
nu bet tā jau vienmēr,kad kāds klubs nonāk kāda krievu miljardiera īpašumā,atceries cik Abramovičs savas ēras sākumā iztērēja spēlētāju iegādei,bet pēc divām,trim sezonām tā apetīte svaidīties ar naudu pagaisa,tagad cik to lielo pirkumu ir bijis,tikai Torres un tādu summu samaksāja,jo bija iespēja,bet vajadzēja lielu piķi,varu saderēt,ka,ja būtu starpzenona vairāk par 30milj uz galda neliktu

     [+] [-]

, 2012-04-27 00:49, pirms 12 gadiem
jonsons rakstīja: Anzhi kautko pīpē viņi nedabūs Alvešu nedomāju ka viņš grib braukt uz kautkadu Krieviju,ja Barsā ir labi!! Tur arī trofejas neredzēt vismaz 3 gadus!!
nu cik es zinu,tad Alves tagad šķiroties no sievas un kā tas parasti gadās,tad sieva savāc pusi,ja vēl ne vairāk no viņa naudas,tāpēc ar radās spekulācijas,ka Alves gribētu mazliet atjaunot savu bankas reiķinu

     [+] [-]

, 2012-04-27 00:57, pirms 12 gadiem
jonsons rakstīja: Anzhi kautko pīpē viņi nedabūs Alvešu nedomāju ka viņš grib braukt uz kautkadu Krieviju,ja Barsā ir labi!! Tur arī trofejas neredzēt vismaz 3 gadus!!
nu bet tās ir tikai baumas