Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Biličs darbu Horvātijas izlasē nomainīs pret Maskavas "Lokomotiv"

Andris Liepa
Andris Liepa

Biličs darbu Horvātijas izlasē nomainīs pret Maskavas "Lokomotiv"
Horvātijas izlases galvenais treneris Slavens Biličs
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas Premjerlīgas klubs Maskavas „Lokomotiv” oficiāli paziņojis, ka pēc „Euro2012” noslēguma šī brīža Horvātijas izlases treneris Slavens Biličs kļūs par jauno komandas treneri.

Pirms pāris dienām 43 gadus vecais Horvātijas izlases treneris Slavens Biličs, kurš šajā amatā atrodas kopš 2006. gada, paziņoja kandidātus dalībai „Euro2012”, vienlaikus atklājot, ka pēc EČ finālturnīra vairs neturpinās vadīt savu dzimto izlasi. Nu ir skaidrs, ar ko Biličs nodarbosies – viņš trenēs Maskavas „Lokomotiv”, kas šosezon Krievijā ieņēma 7. vietu, paliekot uzreiz aiz Eirokausu zonas.

Līdz šim „Lokomotiv” vadīja portugālis Žozē Kouseiru, kurš agrāk trenējis arī Lietuvas izlasi. Tagad Kouseiru (viņa līgums beidzies, tas netiks pagarināts) vietā nāks Biličs, kura alga būšot trīs miljoni eiro gadā un līguma termiņš – trīs gadi. Pagaidām gan visas Biliča domas ir saistībā ar Horvātijas izlasi, kurai Polijā C grupā jātiekas ar Spāniju, Itāliju un Īriju.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +1 [+] [-]

, 2012-05-14 14:26, pirms 12 gadiem
jau 5ktais treneris četru gadu laikā, bik par traku

  -1 [+] [-]

, 2012-05-14 17:31, pirms 12 gadiem
Loko "nocopeja" perspektiivu treneri. Vinsh man ari patik ka personiiba. Lai veicas.