Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lampārds par karjeras beigām vēl nav izlēmis, joko par līgumu ar "Chelsea"

Rolands Eliņš

Lampārds par karjeras beigām vēl nav izlēmis, joko par līgumu ar "Chelsea"
Frenks Lampārds vēro "Chelsea" spēli pret WBA
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola zvaigzne Frenks Lampārds šobrīd ir brīvais aģents un vēl nav izlēmis, vai pielikt punktu savai futbolista karjerai. Lampārds intervijā „Sky Sports” norādīja, ka futbolista vai kādā citā statusā noteikti vēlēsies atgriezties „Chelsea” klubā.

„Joprojām gaidu, kad „Chelsea” man atsūtīs līguma piedāvājumu uz pieciem gadiem, bet viņi tā arī nav piezvanījuši. Atceros, agrāk mēs tādus dabūjām tik vienkārši,” jokoja Frenks Lampārds intervijā britu televīzijā. Lampārds kopš novembra aiziešanas no ASV kluba „New York City” ir kļuvis par brīvo aģentu, un viņa vārds neapšaubāmi tiek saistīts ar „Chelsea” vienību, kurā Lampārds pavadīja 13 gadus un kuras treniņus un spēli viņš pēdējās dienās vērojis klātienē.

Tika runāts, ka Lampārds varētu uzsākt trenera gaitas „Chelsea” organizācijā, taču kluba galvenais treneris Antonio Konte šīs runas piebremzēja, norādot, ka Lampārds vēl vēloties turpināt spēlēt pats. Galīgais lēmums gan vēl nav pieņemts.

„Es un Džons Terijs, mēs esam „Chelsea” vīri visā pilnībā,” sacīja Lampārds. „Lai kas arī notiktu, kaut kādā statusā es šajā klubā būšu. Varbūt ar sezonas abonementu un tribīnēs, vērojot viņu spēles, taču būšu.”

„Uzturēšu kontaktus ar klubu. Vai man tiks piedāvāta kāda pozīcija klubā, to es pats nevaru izlemt,” turpināja Lampārds. „Vispār šobrīd par to pārāk nesatraucos, un uzskatu, ka tas ir labs noskaņojums šādai situācijai. Neaizraujos ar domām, ka futbolista karjera tuvojas beigām un kas nu tagad būs? Tā vietā atpūšos un, ja īstais piedāvājums sekos, tad es to pieņemšu. Protams, vēlētos, lai tā būtu „Chelsea”, taču dzīvē vienmēr viss tik skaisti nenotiek.”

106 spēles Anglijas izlasē aizvadījušais Lampārds jūnijā atzīmēja savu 38. dzimšanas dienu. Viņš divreiz atzīts par Anglijas gada futbolistu, bet pēdējo spēli „Chelsea” sastāvā aizvadīja 2014. gada pavasarī. Tiek neoficiāli ziņots, ka brīdī, kad Lampārds būs izlēmis par beigt futbolista karjeru, „Chelsea” viņam piedāvās cita veida sadarbības iespējas.

Izmantotie resursi:
Frank Lampard wants Chelsea return undecided on...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-25 11:29, pirms 7 gadiem
Laipni lugts!

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 14:25, pirms 7 gadiem
Hammeru nodevejs. Pa muti.

     [+] [-]

, 2016-12-25 16:31, pirms 7 gadiem
Džerards 2 gadus jaunāks, kāpēc nevarētu Liverpool palīdzēt titulu izcīnīt?

     [+] [-]

, 2016-12-26 11:04, pirms 7 gadiem
Zel,ka toreiz aizgaja uz ManCity.Tas tiesam likas kaa naza duriens Chelsea faniem.