Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Mēs cīnāmies par titulu, nevis salīdzinām sevi ar pagātni"

Rolands Eliņš

Klops: "Mēs cīnāmies par titulu, nevis salīdzinām sevi ar pagātni"
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba „Liverpool” galvenais treneris Jirgens Klops intervijā britu medijam „Sky Sports” apliecināja izvirzīto mērķi – pēc 26 gadu pārtraukuma atvest Anglijas futbola galveno trofeju uz sava kluba bāzi.

„Liverpool” šobrīd ir Premjerlīgas otrajā vietā, sešus punktus aiz Antonio Kontes vadītās „Chelsea”. Liverpūles komanda pēdējoreiz Premjerlīgā uzvarēja 1989. gadā, taču Jirgens Klops norādījis, ka viņai komandai ir pietiekami spēcīgs sastāvs, lai uzvarētu kopvērtējumā, taču spēlētājiem un komandas atbalstītājiem vajadzētu koncentrēties uz tagadni, nevis domāt par šiem 26 gadiem kopš uzvaras Premjerlīgā.

„Mēs neesam pēdējie 25 gadi,” sacīja Klops par savu komandu. „Mēs esam tagadne. Mēs esam šī paaudze. Un lai kā arī mēs necienītu puišis no pagātnes, kas uzbūvēja šo komandu, mēs nevaram paveikt viņu darbu. Mums ir pašiem savs darbs.”

„Saku – iesim un mēģināsim!” par mērķi iegūt titulu sacīja Klops. „Mums ir pietiekami spēcīga komanda, klubs ir pietiekami liels. Kluba īpašnieki ir tādi, kādus es vēlējos, jo viņi nevēlas pārdot spēlētājus. Nevienam nevajadzētu pamest Liverpūli naudas dēļ. Jā, mēs nevaram samaksāt tik daudz, kā pasaules bagātākie, taču varam samaksāt pietiekami, lai spēlētājs paliktu komandā.”

„Esam uzņēmuši ļoti labu tempu, nākotne izskatās spoža,” turpināja Klops. ”Taču tas nenozīmē, ka varam atļauties zaudējumus. Viena lieta, kas patiesi man samazina prieku par visu šeit notiekošo, ir reizes, kas mēs zaudējam vienu maču, bet cilvēki sāk runāt „tas ir tāpat kā 2005. gada sezonā, kad zaudējām kaut kam nezin kam”. Tas nav tāpat, tas nekad nav tāpat. Mūsu gēnos nav ierakstīts, ka mums jāzaudē izšķirošas spēles.”

Klops arī izteicās, ka par spīti Liverpūles izvirzītajiem mērķiem viņam ir jāatzīst, ka sezonas pirmajā pusē labākā komanda bijusi „Chelsea”. „Ja viņi turpinās spēlēt kā pašreiz, viņi būs pelnījuši čempiona titulu, par to nevienam nevar būt šaubu,” sacīja Klops, kura vadītā komanda Otro Ziemassvētku dienu atšķirībā no 16 citām Premjerlīgas komandām varēs izlaist, bet nākamo spēli aizvadīs 27. decembrī savā laukumā pret „Stoke”.

Izmantotie resursi:
Jurgen Klopp on Liverpool title hopes: Let's do...

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 14:35, pirms 7 gadiem
Gejs Sterlings un vina mutere prasija tik daudz cik puse komandas sanem. Un labi vien ir,tam gejam piestav shitiju zilishu forma,jo pats ir zils.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 15:02, pirms 7 gadiem
tā diena bija laba, kad tas fidarjuga aizvācās, plus vēl labi nopelnīja komanda

  -1 [+] [-]

, 2016-12-25 22:21, pirms 7 gadiem
Sterlings toč pārvērtēts pipļuks.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-26 00:11, pirms 7 gadiem
a kaads vispaar te sakars ar Sterlingu????

     [+] [-]

, 2016-12-26 02:13, pirms 7 gadiem
ja vien Klops būtu vadījis to Liverpūli, kurā vēl Suarezs ar Stīviju bija priekšgalā..