Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Pārgauja" sagādā ulbrokiešiem jau trešo zaudējumu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Pārgauja" sagādā ulbrokiešiem jau trešo zaudējumu
SK "Pārgauja"
Foto: Mārtiņš Šults

Trešo zaudējumu trīs aizvadītajās spēlēs piedzīvojusi Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas komanda "Ulbroka/FS Masters", kas šovakar Stalbē ar 5:8 atzina vietējā SK "Pārgauja" pārākumu.

Abas pretinieces jaunajā sezonā bija aizvadījušas pa divām spēlēm. "Ulbroka/FS Masters" vispirms papildlaikā ar 5:6 piekāpās Cēsu "Lekringam", bet pēc tam ar 2:3 zaudēja "Talsi/Triobet". SK "Pārgauja" čempionātu uzsāka ar nepārliecinošu uzvaru pār Liepājas "Kuršiem" (8:7), bet turpināja ar zaudējumu čempionei "Lielvārdei" – 8:12.

Šovakar Stalbes sporta zālē mača rezultātu jau 2.minūtē atklāja laukuma saimnieki (1:0), arī pēc pirmā perioda viņi atradās vadībā – 4:2. Otrās trešdaļas laikā ulbrokiešiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam (5:6), bet pēdējā periodā vārtus guva tikai stabieši, kuri varēja svinēt uzvaru ar 8:5. Uzvarētāju komandā par labāko spēlētāju tika atzīts divu vārtu autors Ivo Balodis. Pa diviem rezultativitātes punktiem arī Aivim Ādminim, Laurim Ābolam un Rolandam Jānelsiņam. "Ulbroka/FS Masters" sastāvā par labāko spēlētāju tika atzīts Kaspars Šķēls, kura kontā 3 (1+2) punkti.

"Ulbroka/FS Masters" galvenais treneris Ainārs Juškēvičs pēc zaudētās spēles atzina, ka cīņasspara trūkumu savai komandai viņš nu nekādi nevar pārmest. Toties ulbrokiešu vājā vieta bija tehniskais izpildījums, kā arī daudzās pieļautās paviršības, kas nereti beidzās ar zaudētiem vārtiem. Ulbrokas komanda spēlē savu spēju līmenī, bet līmenis nav tas labākais tādēļ, ka dažādu iemeslu dēļ pirms sezonas nebija iespējam pilnvērtīga gatavošanās čempionātam.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, 25.septembris

SK "Pārgauja" – "Ulbroka/FS Masters" 8:5 (4:2, 2:3, 2:0)

Metienu attiecība:
33:32 (10:15, 14:13, 9:4)
Rezultatīvākie:
SK "Pārgauja" – Ivo Balodis 2 (2+0), Aivis Ādminis 2 (1+1), Lauris Ābols 2 (1+1), Rolands Jānelsiņš 2 (1+1), Gvido Lauga 1 (1+0), Sandis Pokkers 1 (0+1).
"Ulbroka/FS Masters" – Kaspars Šķēls 3 (1+2), Kārlis Bulāns 1 (1+0), Edgars Zeidlers 1 (1+0), Edgars Pukinskis 1 (1+0), Krists Paulovičs 1 (1+0), Alvis Veipāns 1 (0+1), Ritvars Golubevs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv