Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Trīs klubi var pārvarēt astotdaļfināla slieksni

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien notiks četras Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas astotdaļfināla spēles. Trīs dueļos var tikt noskaidrotas ceturtdaļfinālistes, protams, ja "Rubenei",
"Ķekavai" un "Ulbroka/FS Masters" izdosies tikt pie trešā panākuma sērijā. Spēli starp komandām "Ķekava" un "Valmiera" translēs portāls Sportacentrs.com.

Astotdaļfinālā spēlē tikai tās komandas, kuras pēc regulārā turnīra rezultātiem turnīra tabulā ierindojušās 5. – 12. vietā. Pirmās divas katra pāra spēles notiek tās komandas laukumā, kura ir augstākā vietā, nākamās divas – otra kluba laukumā, bet piektā – atkal pirmās komandas laukumā. Ceturtdaļfinālā iekļūs tā komanda, kura izcīnīs trīs uzvaras.

Pulksten 16.00 "Talsi/Triobet" (11.) - "Rubene" (6.), sērijā 0:2 (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
Pirmajās divās astotdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Kocēnu "Rubene" (8:5) un 7:4, lai gan nevar teikt, ka šie panākumu nāca viegli. Abos mačos talsenieki salūza tikai pašās pēdējās pamatlaika minūtēs. Kocēnieši savā laukumā uzbrukumā spēlēja ievērojami aktīvāk, nekā "Talsi/Triobet", sagādājot ļoti daudz darba taksenieku vārtsargam Mārim Ronim. Sevišķi izcēlies Atis Stepāns, kura kontā divās spēlēs pieci vārti. Talsu komandas labā lauvas tiesu punktu guva pirmās maiņas uzbrucēji (N.Jansons, M.Jansons un A.Raitums), lai gan pagaidām ar to izrādījies par maz.

Pulksten 18.00 "Valmiera" (12.) - "Ķekava" (5.), sērijā 0:2 (Vidzemes Olimpiskajā centrā)
Arī ķekavieši astotdaļfināla cīņas uzsāka ar divām uzvarām pār "Valmieru", pie tam tik pārliecinošām (10:1 un 9:2), ka diez vai kādam vēl ir šaubas par to, kura no abām sāncensēm iekļūs ceturtdaļfinālā, kur to jau gaida SK "Pārgauja". Valmierieši labi apzinās spēku samēru, tomēr "plinti krūmos vēl nav metuši" un cer savā laukumā sagādāt kādu pārsteigumu.
Spēli tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanāls).
Interneta tiešraidi skatīt ŠEIT

Pulksten 18.00 FK "Bauska" (10.) - "Kurši" (7.), sērijā 1:1 (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
Vienīgais komandu pāris, kas pirmajās divās spēlēs panākumus dalīja uz pusēm (11:4 un 5:6). Lai arī regulārajā turnīrā labāk veicās "Kuršiem", baušķenieki pēc uzvaras Liepājā laukuma priekšrocības ieguvuši sev. Šodien sērija vēl nevar beigties, bet FK "Bauska" florbolisti noteikti darīs visu iespējamo, lai viņiem nebūtu vēlreiz jāmēro ceļš uz "Kuršu" mājvietu.

Pulksten 19.00 "Latgranula/Līgatne" (9.) - "Ulbroka/FS Masters" (8.), sērijā 1:2 (Līgatnes novada sporta centrā)
Vienīgais izslēgšanas spēļu pāris, kas paspējis aizvadīt jau trīs mačus. Lai arī komandas spēkos ir ļoti līdzīgas, pirmajos divos mačos uzvarēja "Ulbroka/FS Masters" (4:2 un 5:4). Tomēr līgatnieši nebūt vēl nav padevušies, par ko liecina viņu pirmā savā laukumā izcīnītā uzvara (5:4). "Latgranula/Līgatne" treneris Normunds Zvejnieks pēc savas komandas otrā zaudējuma solīja izdarīt visu, lai ulbrokiešu treneris Ainārs Juškēvičs ceturtdaļfinālā varētu koncentrēties tikai savai spēlei "RTU/Inspecta" sastāvā. Lai solījumu izpildītu, atlicis izcīnīt divas uzvaras.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Cik komanadas jau šodien iekļūs ceturtdaļfinālā?

  • 10

  • 20

  • 8

  • 7


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja