Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Elardaiss pēc skandāla Anglijas izlasē kļuvis par ''Crystal Palace'' treneri

Elardaiss pēc skandāla Anglijas izlasē kļuvis par ''Crystal Palace'' treneri
Sems Elardaiss
Foto: https://twitter.com/ESPNFC

Bijušais Anglijas izlases treneris Sems Elardaiss, kurš tika atlaists, jo grasījās iesaistīties koruptīvos darījumus, kļuvis par Anglijas Premjerlīgas kluba ''Crystal Palace'' galveno treneri.

Kā jau ziņojām iepriekš Skandāls: Anglijas treneris Elardaiss... Sems Elardaiss, kurš pie Anglijas izlases stūres stājās jūlija beigās, valstsvienību pameta pēc nepilniem trīs mēnešiem, jo gatavojās pārkāpt Anglijas Futbola asociācijas noteikumus par spēlētāja trešās puses īpašumtiesībām, cerot iegūt peļņu sadarbībā ar kādu Tālo Austrumu uzņēmumu.

Anglijas Futbola asociācija, uzzinot par šādiem trenera nodomiem, uzreiz viņu atlaida. Izlasē par pagaidu galveno treneri kļuva Gerets Soutgeits, kurš sevi labi apliecināja un pēc tam tika iecelts par galveno.

''Crystal Palace'', kas šobrīd Anglijas augstākajā līgā ieņem 17. vietu, nesen atbrīvojās no līdzšinējā trenera Alana Pardjū. Meklējot viņa aizstājēju, komandas vadība izšķīrās par labu Elardaisam, ar kuru noslēgts līgums uz divarpus gadiem.

62 gadus vecais treneris jau ir kopā ar komandu un debitēs nākamajā Premjerlīgas kārtā, kad ''Crystal Palace'' cīnīsies pret ''Watford''. Komandas īpašnieks Stīvs Perišs atzina, ka ir laimīgs, ka izdevies iegūt tāda kalibra treneri, turklāt tik ātri. Jāpiebilst, ka Elardaiss, trenējot tādus klubus kā ''Bolton'', ''Newcastle'', ''Blackburn'', ''West Ham'' un ''Sunderland'', nekad nav izkritis no spēcīgāko pulka.

Resursi: Sam Allardyce appointed new Crystal Palace...

     [+] [-]

, 2016-12-24 00:54, pirms 7 gadiem
WHU gribeja ar shamo pagarinat ligumu,bet Lielais Sems atteica,un tpc tagad ir Bilics. Ne CP ne WHU shogad neiet.

     [+] [-]

, 2016-12-24 09:46, pirms 7 gadiem
Angļiem manuprāt ar treneriem ir ļoti švaki. Top 6 klubiem neviens treneris nav anglis, pat ne brits. Tas arī iemesls, kādēļ izlasei iet tik švaki. OK bij SAF bet arī viņš bij skots, nevis anglis.

     [+] [-]

, 2016-12-24 18:06, pirms 7 gadiem
Speciaalists rakstīja: WHU gribeja ar shamo pagarinat ligumu,bet Lielais Sems atteica,un tpc tagad ir Bilics. Ne CP ne WHU shogad neiet.
nakamajam galva kritis ari tevis pieminetajam Bilicham.