Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hamburga slavē Rudņevu – derbija klusais varonis

Agris Suveizda

Hamburga slavē Rudņevu – derbija klusais varonis
Artjoms Rudņevs tiek sveikts ar uzvaras vārtiem
Foto: abendblatt.de

Artjoms Rudņevs vakar beidzot guva savus pirmos vārtus Vācijas Bundeslīgas sezonā, palīdzot "Hamburg" derbijā pieveikt Brēmenes "Werder" (2:0) un pamest izkrišanas zonu. Pēc mača Latvijas izlases uzbrucēju slavēja gan treneris un komandas biedri, gan arī vācu prese.

"Artjoms Rudņevs, derbija klusais varonis," šāds virsraksts gozējas portālā Mopo.de. "Ne Pjērs Mišels Lasoga, ne Rafaels van der Vārts, Lūiss Holtbijs vai Nikolajs Millers. Derbija varonis bija Artjoms Rudņevs."

"Ar saviem vārtiem, panākdams 1:0, latvietis parūpējās par vismaz faniem svarīgāko uzvaru sezonā," rakstā turpināts. "Tikai runāt par to viņš pēcāk negribēja. Ne vārda par laimes sajūtām. Rudņevs acu mirklī nozuda ģērbtuvēs. Skaidra zīme, jo pēdējā laikā neviens galu galā arī negribēja neko par viņu zināt."

"Esmu patiesi priecīgs par viņu," sacīja "Hamburg" galvenais treneris Jozefs Cinbauers. "Viņš trīs nedēļas nebija komandā, bet treniņos un pārbaudes spēlēs izcīnīja vietu atpakaļ. Viņš izvēlējās pareizo ceļu. Ir spēlētāji, kuri šādās situācijās ierautos sevī, bet Rudi pieņēma situāciju un neradīja problēmas."

"Rudi to bija pelnījis," uzskata viens no komandas balstiem Heiko Vestermans. "Viņam bija ilgs un smags periods, taču viņš zina, kā gūt vārtus." Par Rudņevu priecīgs bija arī Hamburgas kapteinis Rafaels van der Vārts: "Rudi to paveica lieliski. Tas mums bija atvieglojums. Mēs uzvarējām pelnīti. Esmu ļoti priecīgs par viņu." Šosezon Rudņevs Bundeslīgā piedalījies septiņās spēlēs, visās ejot uz maiņu.

Veiksmīga nedēļas nogale bija arī Latvijas izlases centra aizsargam Vitālijam Jagodinskim, kurš aizvadīja 90 minūtes pret Ukrainas Premjerlīgas vicelīderi Dņipropetrovskas "Dnipro" (1:1) un palīdzēja komandai sēriju bez zaudējumiem pagarināt līdz četriem mačiem. 22 gadus vecais Jagodinskis, kurš Premjerlīgā aizvadīja desmito spēli, tika iekļauts portāla Football.ua kārtas simboliskajā izlasē. Šāds gods tika vēl trim viņa komandas biedriem – vārtsargam, aizsargam un uzbrucējam. Pretinieku rindās kā centra uzbrucējs spēlēja horvāts Nikola Kaliničs, kurš arī guva "Dnipro" vienīgos vārtus.

Izmantotie resursi:
HSV-Sieg gegen Werder Bremen: Artjoms Rudnevs,...
Bundesliga - Artjoms Rudnevs - Sport -...
Hamburger SV: Heiko Westermann: „Auf den Sieg...
HSV.de -  Stimmen zum Spiel HSV - Bremen:...
Символическая сборная 13-го тура УПЛ по версии...

  +8 [+] [-]

, 2014-11-24 18:10, pirms 9 gadiem
es ceru ka tagad pieleks ka vajag laist pamatā! tagad nakamas 4 speles izskirs ļoti daudz ko

  +6 [+] [-]

, 2014-11-24 18:15, pirms 9 gadiem
Es atvainojos, bet Rudņevs 30 minūtēs panāca to, ko amatieru sporta veida pārstāvji nekad neizdarīs- tiešām veicinās atpazīstamību.

Visi tie raksti par amatieriem un augstiem sasniegumiem sportā ir pupu mizas, jo nevienu tas praktiski neinteresē.

     [+] [-]

, 2014-11-24 18:30, pirms 9 gadiem
flipsider rakstīja: Es atvainojos, bet Rudņevs 30 minūtēs panāca to, ko amatieru sporta veida pārstāvji nekad neizdarīs- tiešām veicinās atpazīstamību.

Visi tie raksti par amatieriem un augstiem sasniegumiem sportā ir pupu mizas, jo nevienu tas praktiski neinteresē.
ar to tu domāji skeletonu??

  +3 [+] [-]

, 2014-11-24 18:31, pirms 9 gadiem
flipsider rakstīja: Es atvainojos, bet Rudņevs 30 minūtēs panāca to, ko amatieru sporta veida pārstāvji nekad neizdarīs- tiešām veicinās atpazīstamību.

Visi tie raksti par amatieriem un augstiem sasniegumiem sportā ir pupu mizas, jo nevienu tas praktiski neinteresē.
sava taisniiba jau tev ir,bet nu tomeer nevienu nedriikst noniecinaat,katrs dara savu vienalga kaadaa veidaa(es domaaju pozitiivaa)censhas un muusu saveejo atbalsts visiem ir vajadziigs,runaajut par Artjomu,tieshaam neviltots prieks,ka izdevaas atgaadinaat ka vinsh var guut vaartus ja dod iespeeju,pievienojos komentaaram kas rakstiija par to ka naakoshas speeles var buut looooti svariigas,jo laukumaa Rudis tiks,lai vinam veicas ielikt veel paaris golus

  +1 [+] [-]

, 2014-11-24 18:35, pirms 9 gadiem
Skatījos vakar pa eurosport 2 un varu teikt tikai pozitīvākos vārdus par Rudņevu,viņš uznāca un es redzēju cik čalis ir noilgojies pēc spēlēšanas un tik ļoti gribēja iemest vārtus,tas arī izdevās.

  +4 [+] [-]

, 2014-11-24 18:40, pirms 9 gadiem
zaxx rakstīja: Skatījos vakar pa eurosport 2 un varu teikt tikai pozitīvākos vārdus par Rudņevu,viņš uznāca un es redzēju cik čalis ir noilgojies pēc spēlēšanas un tik ļoti gribēja iemest vārtus,tas arī izdevās.
Pilnīgi tribīnēs iemeta, ne?

  +3 [+] [-]

, 2014-11-24 19:21, pirms 9 gadiem
Lai nu ko, bet Rudņevs nav tas, kuram patīk iemest! Tur citi kadri spēcīgi!

     [+] [-]

, 2014-11-24 19:41, pirms 9 gadiem
Rakels neatpaliek .tiko gols Crakowia sastāvā.1:0

  -1 [+] [-]

, 2014-11-24 20:09, pirms 9 gadiem
Tagad vinu turpinas likt uz sedekla, jo uzskatis tikai par derbija speletaju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-25 11:48, pirms 9 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Rakels neatpaliek .tiko gols Crakowia sastāvā.1:0
Rakels atpaliek un dizegan smagi attieksmes ziņā

  +2 [+] [-]

, 2014-11-25 17:55, pirms 9 gadiem
To , ko neizdarija Lasogga 12 spelu laika , to Rudnevs izdarija 20 minusu laika, , Rudnevs ir krietni pielicis tehnikaa, atruma , ir pat labaks neka agrak , domajams , ka tagad vinam bus jauna era HSV , un jauns ligums , iesist izskirosos vartus derbija , tas ir klut par publikas miluli uz visiem laikiem !