Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pogbā pagarina līgumu ar "Juventus", Morati pēc 19 gadiem aiziet no "Inter"

Rolands Eliņš

Pogbā pagarina līgumu ar "Juventus", Morati pēc 19 gadiem aiziet no "Inter"
Pols Pogbā
Foto:LaPresse/Scanpix

Transfēra baumām apvītais franču pussargs Pols Pogbā šodien pagarinājis līgumu ar Itālijas čempioni Turīnas "Juventus" līdz 2019. gadam, savukārt Masimo Morati atkāpies no Milānas "Inter" goda prezidenta pozīcijas, tādējādi noslēdzot klubā pavadīto 19 gadu periodu.

Turīnas "Juventus" apstiprinājusi, ka noslēgts jauns līgums ar Polu Pogbā, kurš paredz futbolista palikšanu komandā līdz 2019. gadam, kad Francijas futbolistam būs 26 gadi. Viņa iepriekšējais līgums bija paredzēts līdz 2016. gada jūnijam, bet nu pagarināts par trim gadiem.

Divos Turīnā pavadītajos gados Pogbā bija piesaistījis vairāku Eiropas naudīgāko klubu interesi, ieskaitot Madrides "Real" un Parīzes "Saint-Germain". Viņš palīdzēja "Juventus" divreiz uzvarēt A Sērijā, bet Francijas izlasē aizvadījis 20 spēles, ieskaitot Pasaules kausu šajā vasarā. Tieši viņa vārti izrādījās uzvaru nesoši pret Nigērijas izlasi, bet Pogbā tika atzīts par visa turnīra labāko jauno spēlētāju.

Savukārt Milānas "Inter" līdzjutēji var atvadīties no komandas ilggadējā prezidenta Masimo Morati. Viņš klubu pārņēma 1995. gadā un aizveda to līdz pieciem A Sērijas tituliem, četrām uzvarām Itālijas kausā un 2010. gada triumfam UEFA Čempionu līgā. Ar Morati ziņu un gādību Milāna nopirka un sastāvā iekļāva tādas superzvaigznes kā Zlatanu Ibrahimoviču, Luišu Figu, Patrieku Vieiru, Kristianu Vjerī, Ernanu Krespo un vairākus citus.

Pagājušajā gadā viņš pārdeva komandu Indonēzijas uzņēmējam Erikam Thoriram, savā pārziņā paturot 29,5% akciju. Morati tika iecelts par kluba goda prezidentu, novērtējot viņa ieguldījumu, taču vakar viņš no šī posteņa atteicies un paziņojis par kluba atstāšanu. No "Inter" viceprezidenta amata atkāpies arī Morati dēls Andželomario .

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Massimo Moratti resigns as Inter...
Pogba extends Juventus stay - Juventus.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja