Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēdz Pasaules kausa ieguvējs un Eiropas čempions Arveloa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karjeru noslēdz Pasaules kausa ieguvējs un Eiropas čempions Arveloa
Alvaro Arveloa
Foto: AFP/Scanpix

Par karjeras beigām 34 gadu vecumā paziņojis spāņu aizsargs Alvaro Arveloa, kurš 2010. gadā ieguva Pasaules kausu un divas reizes kļuvis par Eiropas čempionu.

Aizsargs Alvaro Arveloa laika posmā no 2009. līdz 2016. gadam pārstāvēja Madrides "Real", divas reizes uzvarot UEFA Čempionu līgā un vienu reizi kļūstot par Spānijas čempionu. Pagājušajā augustā viņš pievienojās Anglijas Premjerlīgas klubam "West Ham", tomēr tikai pēc trim mačiem tika atbrīvots.

"Ir pienācis laiks teikt ardievas, lai gan esmu fiziskajā kondīcijā, kas vēl ļautu spēlēt," teica 34 gadus vecais Arveloa. Aizsargs aizvadīja 56 spēles Spānijas valstsvienības sastāvā, 2010. gadā palīdzot izcīnīt Pasaules kausu, bet 2008. un 2012. gadā uzvarot Eiropas čempionātā. Pirmajos divos finālos Arveloa nespēlēja, bet trešajā viņš laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

"Madrides "Real" ir manas karjeras īstais klubs. Nekad nezvanīšu, lai lūgtu darbu, taču vienmēr būšu atvērts piedāvājumiem," intervijā pēc karjeras noslēgšanas pauda Arveloa, kura pirmā pieredze ārpus Spānijas bija divas sezonas Anglijas Premjerlīgas klubā "Liverpool".

Izmantotie resursi:
marca.com

     [+] [-]

, 2017-06-25 00:43, pirms 7 gadiem
Visu laiku zināju Arbeloa, SC ir kaut kāds Arveloa.