Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Renault" komanda prezentācijā piemuļķojusi konkurentus

Juris Grīns
Juris Grīns

"Renault" komanda prezentācijā piemuļķojusi konkurentus
Prezentētais 2018. gada "Renault" modeļa krāsojums
Foto: Renault F1

F1 komanda "Renault" nesen izplatīja fotogrāfijas ar jauno sacīkšu auto, tomēr izrādās, ka tā vēl nebūt nav tā mašīnas versija, kas patiesībā būs redzama trasē gaidāmajā sezonā.

Lai gan "Renault" oficiāli prezentējusi 2018. gada mašīnu, patiesībā tā nav vēlējusies pirms oficiālajiem testiem atklāt konkurentiem vizuāli redzamās nianses, drīzāk mērķis bija informēt līdzjutējus, ar kāda krāsojuma spēkratiem komanda 2018. gadā startēs F1 pasaules čempionātā.

Jau uzreiz pēc prezentācijas F1 eksperti secināja, ka mašīna ļoti maz atšķiras no iepriekšējā modeļa, ko lielā mērā varēja izskaidrot ar mazajām izmaiņām, kas starpsezonā skārušas tehniskos noteikumus.

"Lai būtu pavisam skaidrs, mašīna, ko parādījām digitālajās fotogrāfijās patiesībā bija krāsojuma prezentācija," tagad atklāj komandas boss Sirils Abitebouls. "Forumos redzēju, ka cilvēki cenšas šo lietu ekstrapolēt. Labāk nomierinieties, cilvēki - nemēģiniet izmērīt mūsu riteņu garenbāzi, jo tas neko neapliecinās. Kā visas komandas, mēs līdz pēdējam brīdim attīstīsim savu mašīnu, līdz ar to tā nav mašīna, ar ko brauksim pirmajos un otrajos testos, un uz pirmo posmu Melburnā būs vēl citi jaunumi. Tāpat daudzas lietas nav redzamas, jo atrodas zem pārsega."

"Renault" vienībā šogad turpinās startēt Niko Hilkenbergs un Karloss Sainss.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-24 22:24, pirms 6 gadiem
Par Renault un McLaren!

     [+] [-]

, 2018-02-25 05:31, pirms 6 gadiem
studentss rakstīja: Par Renault un McLaren!
..un Ferrari!