Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

19 gadus vecajam "Milan" uzbrucējam Niangam pusotra gada nosacīts cietumsods

Andrejs Siliņš

19 gadus vecajam "Milan" uzbrucējam Niangam pusotra gada nosacīts cietumsods
Mbajs Niangs pirms sprieduma uzklausīšanas
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A sērijas futbola kluba "AC Milan" franču gados jaunais futbolists Mbajs Niangs, kurš izīrēts "Montpellier" vienībai, saņēmis spriedumu lietā par autoavāriju, kas norisinājās februāra sākumā. Niangam atņemtas tiesības, piespriests naudas sods un 18 mēnešu nosacīts cietumsods.

Februāra sākumā Niangs ar savu "Ferarri" izraisīja autoavāriju, apdraudot arī apkārtējos. Sākotnēji Niangs policijai noliedzis, ka pats vadījis automobili, tomēr vēlāk to atzina. 19 gadus vecajam futbolistam draudēja pat piecu gadu ilgs cietumsods un milzīgs naudas sods.

Tomēr tiesa pieņēmusi maigāku lēmumu - Niangam piespriests 18 mēnešu nosacīts cietumsods, 700 eiro liels naudas sods, uz trim gadiem atņemtas autovadītāja tiesības, kā arī jāatstrādā 170 stundas sabiedriskā darbā.

Francijas U21 izlases uzbrucējs Milānas klubam pievienojās 2012. gadā, taču šī gada janvārī tika izīrēts dzimtās Francijas klubam "Montpellier". Tā sastāvā Niangs jau paspējis aizvadīt desmit spēles. Kluba vadība brīdinājusi spēlētāju, ka atkārtotu ārpus laukuma problēmu gadījumā klubs atteiksies no spēlētāja.

  +4 [+] [-]

, 2014-02-24 20:52, pirms 10 gadiem
700 eiro, ha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-24 23:37, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Stundas atstrādās dublieris,a 700 eiro viņiem ir pusdienu nauda
Un cik tad pie mums ir sods, ja pa kādu štrāsi ieskrienas un ievelk stabā?

Gan jau treneris parūpēsies, lai savus sab. darbus čalis pats atstrādā pa visādām labdarībām - kā nekā klubam arī laba reklāma no tā var sanākt.