Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" Ibrahīmovičam piedāvās līgumu uz vēl vienu sezonu

Rolands Eliņš

Mančestras "United" Ibrahīmovičam piedāvās līgumu uz vēl vienu sezonu
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras „United” oficiāli paziņojis, ka piedāvās Zviedrijas uzbrucējam Zlatanam Ibrahīmovičam līguma pagarinājumu uz vēl vienu sezonu.

„Mēs grasāmies aktivizēt līguma pantu, kas paredz Zlatana palikšanu komandā uz vēl vienu sezonu,” preses konferencē sacīja komandas galvenais treneris Žuzē Morinju. „Pēc tam Zlatans varēs darīt, ko pats vēlēsies.”

Ibrahīmovičs šovasar noslēdza ar „United” vienas sezonas līgumu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu sezonu. Pagaidām viņš 17 spēlēs Mančestras sastāvā visos turnīros guvis astoņus vārtus. Pats Ibrahīmovičs preses konferencē atzina, ka līgums uz otro sezonu stājas spēkā automātiski, ja tiek izpildīti noteiktie kritēriji, taču tas vēl nav noticis. Ibrahīmovičs gan arī neslēpa, ka šobrīd būtu gatavs piekrist palikt komandā uz vēl vienu sezonu

„Es jūtos labi, jūtos svaigi, tagad jūtos gatavs, visticamāk, pagarināt līgumu,” sacīja 35 gadus vecais Zlatans Ibrahīmovičs. „Vēlos būt godīgs pret sevi un nevēlos tērēt savu laiku, taču šobrīd uzskatu, ka teikšu „jā”. Ja viss turpināsies kā līdz šim, tad tas noteikti būs „jā”.”

Ibrahīmovičs šovasar noslēdza savu karjeru Zviedrijas izlasē, kuru atstāja ar 62 gūtiem vārtiem 116 spēlēs. Viņš iepriekš pārstāvējis tādas komandas kā „Juventus”, „Inter”, „Barcelona”, PSG un „Milan” un pēdējos 15 gados 13 reizes kļuvis par vietējās līgas čempionu.

Ibrahīmovičam preses konferencē arī tika diezgan asi pavaicāts, kādēļ viņš Mančestrā „nespīd” tik ļoti kā savos iepriekšējos klubos, taču Zlatanam atbilde kabatā nekad nav bijusi jāmeklē, un viņš attrauca, ka spīd 24 stundas diennaktī: „Esmu futbolā 20 gadus, tā ka jā, kļūstu vecs. Taču, kļūstot vecāks, es arī kļūstu labāks. Es spīdu - tādā veidā vai citā. Ja tu (jautājuma uzdevējs) vēlies, lai es priekš tevis spīdu vēl spožāk, tad es to darīšu tieši tevis dēļ.”

Savukārt MLS klubu Monreālas „Impact” sezonas beigās, proti, decembrī, pametīs Didjē Drogbā. Pēc uzvaras MLS pusfināla pirmajā mačā pret „Toronto” (3:2) viņš paziņoja, ka tā bijusi viņa pēdējā spēle Monreālā. 38 gadus vecais Drogbā „Impact” vēl pārstāvēs pusfināla atbildes mačā, kā arī finālmačā Sietlā, ja viņa komanda tur iekļūs.

Drogbā Monreālas komandai pievienojās 2015. gadā un 33 spēlēs guvis 27 vārtus. Viņš nevēlējās izpaust, vai jau vienojies ar kādu citu komandu par savas karjeras turpinājumu.

Zlatans atbild uz jautājumu, kādēļ viņš vairs nespīd tik spoži


Izmantotie resursi:
Manchester United Official Web Site

     [+] [-]

, 2016-11-23 16:54, pirms 7 gadiem
Tik daudz titulu, bet neviena Eirokausu titula.. Varbūt šosezon EL?

     [+] [-]

, 2016-11-23 17:19, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tik daudz titulu, bet neviena Eirokausu titula.. Varbūt šosezon EL?
vajadzētu el, Epl, CL..

     [+] [-]

, 2016-11-23 20:43, pirms 7 gadiem
Drogba pievienosies FK Riga

     [+] [-]

, 2016-11-24 06:46, pirms 7 gadiem
Labāk lai paliek vēl gadu eiropā un pēc nākamas sezonas laiž uz štatiem vai arābiem