Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde" tiecas uz 1.vietu, FK "Bauska" iekļūst izslēgšanas spēlēs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde" tiecas uz 1.vietu, FK "Bauska" iekļūst izslēgšanas spēlēs
Kocēnu "Rubene"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā Kocēnu "Rubene" savā laukumā ar 11:9 uzvarēja Cēsu "Lekringu", "Lielvārde" ar 9:7 pārspēja "Talsi/Triobet" florbolistus, bet FK "Bauska" ar 8:6 uzvarēja komandu "Ulbroka/FS Masters". Lielvārdieši turpinās cīņu par 1.vietu regulārajā turnīrā, cēsnieki ieņēmuši 3.vietu, FK "Bauska" kvalificējusies izslēgšanas spēlēm, atņemot šo iespēju ulbrokiešiem un kocēniešiem. Turnīra pastarīšu duelī "Valmiera" ar 13:7 pārspēja "Ķekavas Bulldogus".

Kocēnu sporta namā notikušajā spēlē "Rubene" pēc nospēlētas puses no pirmā perioda bija izvirzījusies vadībā ar 2:0, un zaudētāju lomā tā arī nenonāca ne reizes – pēc pirmā perioda 2:1, 28.minūtē 4:4, pēc otrā perioda 6:4, bet visā mačā uzvara ar 11:9. Interesanti, ka abus pēdējos vērtus Kocēnu florbolisti guva, spēlējot skaitliskajā mazākumā, brīdī, kad "Lekrings" savu vārtsargu bija nomainījis pret laukuma spēlētāju. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija Ingars Matisons ar trim gūtiem vārtiem, Mārtiņš Zelčs, kuram 3 (2+1) punkti, un Andris Jēkabsons ar diviem goliem. Cēsu komandas labā pa četriem rezultativitātes punktiem guva Andris Rajeckis un Jānis Rajeckis, bet Andrim Malkavam 3 (1+2) punkti. Pēc šī panākuma "Rubene" saglabā teorētiskas iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs, protams, ja FK "Bauska" šīvakara spēlē pret "Ulbroka/FS Masters" tiks ne vairāk un ne mazāk kā viena punkta. Cēsu "Lekrings" ar 50 punktiem finišējis regulārā turnīra 3.vietā.

"Talsi/Triobet" jau pirms spēles ar "Lielvārdi" regulārajā turnīrā nobāzējusies 5.vietā un pat zina savu pretinieci izslēgšanas spēlēs (Ķekava). Šī iemesla dēļ lielvārdiešiem, kuri turpina cīnīties par uzvaru regulārajā turnīrā, šovakar notikušais mačs bija daudz svarīgāks nekā viņu pretiniekiem. 21.minūtē 200 līdzjutēju Lielvārdes novada sporta centrā varēja uzgavilēt, jo rezultāts kļuva jau 4:0. Cīņas turpinājumā vārtus sāka gūt arī talsenieki, 33.minūtē pietuvojoties līdz 4:5. Tiesa, apdraudēt mājinieku uzvaru viesi īsti nespēja – pēc otrās trešdaļas "Lielvārde" atradās vadībā ar 8:5, bet visā spēlē uzvarēja ar 9:7. Vārtu gūšanas garšu Lielvārdes komandā atguvis Toms Akmeņlauks, kuram 4 (2+2) punkti, 4 (1+3) punkti Artim Savinam, bet 3 (2+1) punkti Sandrim Virsnītim, kuram arī labākā spēlētāja gods. Par labāko "Talsi/Triobet" rindās tika atzīts vārtsargs Kristiāns Ķīlis, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Aivis Hammers. Lielvārdiešiem tagad ir 50 punktu, bet, lai uzvarētu regulārajā turnīrā, rīt savā laukumā jāpaņem vismaz divi punkti no "Ulbroka/FS Masters" florbolistiem.

Sporta namā "Mēmele" pirmie vārtus guva un pēc pirmā perioda ar 3:2 vadībā atradās mājinieki – FK "Bauska" florbolisti. Tomēr baušķenieki šovakar nekā netika galā ar "Ulbroka/FS Masters" rezultatīvāko uzbrucēju Kārli Bulānu, kurš pēc vairāku maču "klusēšanas" guva vienus vārtus pēc otriem. Pēc otrā perioda rezultāts bija neizšķirts (4:4), bet 43.minūtē pēc kārtējā Bulāna gūtā gola vadībā ar 5:4 izvirzījās ulbrokieši. Tomēr "Bauska" neļāva viesiem lauzt spēles gaitu – 57.minūtē savas komandas uzvaras vārtus guva Pēteris Zeltiņš (7:6), bet kā pēdējais izcēlās Gints Velmunskis, kurš pusminūti pirms pamatlaika beigām raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos pretinieku vārtos – 8:6. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Pēteris Zeltiņš, 3 (2+1) punkti Tomam Niedrem, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vienu vārtu autors Ģirts Laugalis. Par labāko Ulbrokas komandā atzina piecu vārtu autoru Kārli Bulānu. Pēc šīs uzvaras FK "Bauska" ar 29 punktiem pakāpās uz 7.vietu, saglabājot iespēju iegūt pat 6.vietu. "Ulbroka/FS Masters" ar 24 punktiem ierindojās 10.vietā, Kocēnu "Rubenei" 27 punkti un 9.vieta, abas šīs komandas izslēgšanas spēļu turnīrā neiekļuva.

Ķekavas sporta namā notikušajā spēlē rezultātu atklāja "Ķekavas Bulldogi" (1:0), tomēr jau pēc pirmā perioda minimāls pārsvars bija viesiem valmieriešiem – 4:3. Otrās trešdaļas laikā "Valmiera" savu handikapu tikai palielināja – 10:5, bet visā spēlē svinēja pārliecinošu uzvaru ar 13:7. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 6 (3+3) punktiem bija Jānis Levanovičs, 4 (2+2) punkti Ronaldam Arājam, pa trim punktiem Kasparam Janēvičam, Mārtiņam Brokam un Dāgam Rozenbaham, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju. Labākā gods "Ķekavas Bulldogu" sastāvā tika Jānim Sniķerim, kuram 3 (1+2) punkti, 3 (2+1) punkti arī Intaram Labsvārdam.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-02-23 22:45, pirms 11 gadiem
Federācijas mājaslapā nebūtu jāizmaina Talsi/Triobet-Lielvārde spēles rezultāts no 9:6 uz 9:7 ?

     [+] [-]

, 2013-02-23 22:50, pirms 11 gadiem
puuka9 rakstīja: Federācijas mājaslapā nebūtu jāizmaina Talsi/Triobet-Lielvārde spēles rezultāts no 9:6 uz 9:7 ?
Tehniska rakstura ķibele, noteikti izmainīs.

     [+] [-]

, 2013-02-23 23:04, pirms 11 gadiem
Rubene-Lekrings protokols arī interesants.
Spēlējot 4 pret 4 gūti vārti un ierakstīts abas komandas mazākumā, kā tas iespējams?
Ja komanda spēlē bez vārtu sarga, tas nav vairākums vieniem vai mazākums otriem.
Jānim Sīkam 5 metieni vieni vārti, bet kurā minūtē viņš uznācis laukumā, protokolā nav redzams.
Varbūt uz papīra ir pareizi, bet online protokolos briesmas.

     [+] [-]

, 2013-02-23 23:31, pirms 11 gadiem
Bauska- Ulbroka vispār spēles protokols bremzēja apmēram 40 min!!!

     [+] [-]

, 2013-02-23 23:44, pirms 11 gadiem
Bauska rullē !!!