Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi savainojuma dēļ nespēlēs vismaz trīs nedēļas

Krišs Upenieks

Mesi savainojuma dēļ nespēlēs vismaz trīs nedēļas
Lionels Mesi
Foto: AP/Scanpix

Vakar Spānijas futbola čempionāta spēlē pret Madrides ''Atletico'' (1:1) savainojumā iedzīvojās ''Barcelona'' superzvaigzne Lionels Mesi. Paredzams, ka priekšējās līnijas futbolists nevarēs spēlēt vismaz trīs nedēļas.

Mesi piespiedu maiņu bija jāveic spēles 59. minūtē, kad ''Barcelona'' vēl bija vadība ar minimālu 1:0. Lionelu nomocījis cirkšņa savainojums, ar ko argentīnietis ir cīnījies jau iepriekš. Kluba sniegtā informācija liecina, ka Mesi nevarēs spēlēt vismaz trīs nedēļas.

Tas nozīmē, ka Lionels izlaidīs Čempionu līgas spēli pret Menhengladbahas ''Borrusia'', ''La Liga'' cīņas pret ''Sporting'' un ''Celta'', kā arī Pasaules kausa kvalifikācijas cikla spēles pret Peru un Paragvaju. Jau iepriekš pēc otrās kārtas spēlēs palīgā Argentīnas izlasei Mesi devies ar cirkšņa problēmām. Mesi guva vārtus pret Urugvaju, bet izlaida maču pret Venecuēlu, un Argentīnas izlases ārsti ieteica veikt pārbaudes.

Tikmēr lielu vilšanos par to, ka Mesi izkritis no sastāva paudis ''Barcelona'' galvenais treneris Luiss Enrike: ''Ar Mesi sastāvā mēs esam spēcīgāki, bet arī bez viņa būsim spēcīga komanda. Tad, kad zaudē Mesi, viss futbols zaudē. Runājot par spēli pret ''Atletico'', šādās cīņās visu izšķir detaļas, un mēs bijām pelnījuši ko vairāk.''

''Mums vienmēr ir bijis grūti sasniegt pozitīvu rezultātu ''Camp Nou''. Pirmajā puslaikā labi spēlējām aizsardzībā, bet nespējām izveidot pretuzbrukumus. Otrajā puslaikā jau uzbrukām daudz bīstamāk. Pēc rezultāta izlīdzināšanas gaidījām savu iespēju,'' tā pēc cīņas izteicās ''Atletico'' galvenais treneris Djēgo Simeone.

Izmantotie resursi:
Simeone happy with Atletico response at...
Luis Enrique: Barcelona strong even without...
Barcelona | Messi injury flares up again, goes...

     [+] [-]

, 2016-09-22 19:58, pirms 8 gadiem
shii ir Copas un saforseetaas "atgrieshanaas" izlasee cena... domaajams, visu sezonu lielajos klubos kritiis aaraa speeleetaaji shtaabeljiem.