Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Cīņā iesaistās "Ķekavas Bulldogi"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Cīņā iesaistās "Ķekavas Bulldogi"
Foto: Madara Rudzīte

Šodien paredzētas trīs Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles – Stalbē, Talsos un Ķekavā, kur augstākajā sabiedrībā debitēs "Ķekavas Bulldogi", kas uzņems FK "Bauska".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" – "Lielvārde" (Stalbes sporta zālē)
Stalbē šodien spēkiem mērosies divas komandas, kuras turnīra tabula atrodas blakus – gan lielvārdieši, gan stalbieši aizvadījuši pa vienai spēlei, kurā izcīnīta uzvara ar minimālu pārsvaru. "Lielvārde" savā laukumā ar 6:5 pārspēja vicečempioni "Ķekavu", bet "Pārgauja", ar 8:2 atrazdamās vadībā mačā pret Liepājas "Kuršiem", uzvaru nosargāja ar lielām grūtībām – 8:7. Čempionāta pirmajā spēlē lielvārdiešu rindās rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Toms Akmeņlauks, bet "Pārgaujas" sastāvā ar četriem gūtiem vārtiem izcēlās Gvido Lauga. Stalbes komandā ļoti rezultatīvs bija Ingus Balodis, kura kontā 4 (1+3) punkti.

Pulksten 18.00 "Talsi Triobet" - "Ulbroka/FS Masters" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
Talsenieki šodien aizvadīs jau trešo spēli. Pagājušās nedēļas nogalē "Talsi/Triobet" vispirms viesos ar 5:6 piekāpās Kocēnu "Rubenei", bet pēc tam ar 4:3 pieveica "Valmieru". "Ulbroka/FS Masters" savā laukumā uzņēma Cēsu "Lekringu", kam spēja atņemt vienu punktu, piekāpjoties vien papildlaikā ar 5:6. Talsenieku labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guvuši Matīss Jansons un Artis Raitums, bet Ulbrokas komandas sastāvā ar diviem vārtu guvumiem izcēlušies Edgars Zeidlers un Kārlis Bulāns.

Pulksten 18.00 "Ķekavas Bulldogi" – FK "Bauska" (Ķekavas sporta namā)
Interesanta cīņa paredzama Ķekavā, kur šovakar savu pirmo maču vīriešu Virslīgā aizvadīs "Ķekavas Bulldogi". Gatavojoties jaunajai sezonai, ķekavieši piedalījās starptautiskajā turnīrā "Latvian Open", kur iekļuva izslēgšanas spēlēs. Tur "Ķekavas Bulldogu" pirmie pretinieki bija tieši FK "Bauska" florbolisti, kuri svinēja uzvaru ar 6:1. Baušķenieki jau aizvadījuši vienu Virslīgas spēli, viesos samērā negaidīti piedzīvojot smagu sakāvi no "Valmieras" – 4:10.

Izmantotie resursi:
floorball.lv