Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/ViA" vēlreiz sarūgtina ulbrokiešus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera/ViA" vēlreiz sarūgtina ulbrokiešus
"Valmiera/ViA"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notika viena vīriešu Virslīgas spēle – FBK "Valmiera/ViA" Vidzemes olimpiskajā centrā uzņēma "Ulbroku/FS Masters". Tieši tāpat kā regulārā turnīra pirmajā aplī, arī tagad uzvaru svinēja valmierieši, šoreiz ar 7:4. Rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem uzvarētāju rindās bija Mārtiņš Broks.

Turnīra pirmā riņķa spēlē, kas notika Ulbrokā, ar 3:2 uzvarēja valmierieši. Tiesa, pēc tam labāk bija klājies "Ulbrokai/FS Masters", kas turnīra tabulā ar 35 punktiem ieņēma 6.vietu, kamēr "Valmiera/ViA" ar 22 punktiem turpināja cerēt uz iekļūšanu "play-off" zonā, tāpēc par šīvakara spēles favorītiem varēja uzskatīt tieši Ulbrokas florbolistus.

Valmieriešu gan to neņēma vērā un jau pirmās trešdaļas laikā izvirzījās vadībā ar 4:0, piespiežot viesu treneri veikt vārtsargu maiņu. Tomēr arī pēc otrās trešdaļas "Valmierai/ViA" joprojām bija četru vārtu pārsvars – 6:2. Pamatlaika izskaņā, kad "Ulbroka/FS Masters" zaudēja ar 3:6, viesi sāka mainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Vienus vārtus 59.minūtē Reino Ješēvics atguva (4:6), taču punktu mačam pielika valmierietis Ivo Balodis, kurš minūti pirms finālsvilpes raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos ulbrokiešu vārtos – 7:4. Valmieras komanda pēc šī panākuma ar 25 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 9.vietu.

Rezultatīvākais uzvarētāju komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Mārtiņš Broks, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Elvijs Jankovskis, kuram 3 (2+1) punkti. Divus golus iemeta Ivo Balodis. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina triju rezultatīvu piespēļu autoru Pēteri Freimani, divi vārti Reino Ješēvica kontā.

FBK "Valmiera/ViA" – "Ulbroka/FS Masters" 7:4 (4:0, 2:2, 1:2)
Metienu attiecība:
29:25 (9:7, 12:10, 8:8)
Rezultatīvākie:
FBK "Valmiera/ViA" – Mārtiņš Broks 4 (1+2), Elvijs Jankovskis 3 (2+1), Ivo Balodis 2 (2+0), Gatis Liepiņš 1 (1+0), Ričards Eglītis 1 (1+0), Krišs Lužinskis 1 (0+1), Mārcis Mednis 1 (0+1).
"Ulbroka/FS Masters" – Pēteris Freimanis 3 (0+3), Reino Ješēvics 2 (2+0), Eduards Stūre 1 (1+0), Reinis Millers 1 (1+0), Ēriks Akulovs 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...