Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Barcelona" prezidents: "Klubs vairākkārt meloja Mesi"

Rolands Eliņš

Bijušais "Barcelona" prezidents: "Klubs vairākkārt meloja Mesi"
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Bijušais futbola kluba "Barcelona" prezidents Žoans Laporta, kurš pretendē uz šo amatu nākamajās vēlēšanās, par prioritāti izvirzījis Lionela Mesi noturēšanu komandā arī nākamajā sezonā un atzinis, ka kluba vadība Argentīnas futbolistam vairākkārt melojusi.

"Esmu drošs, ka Mesi vēlas turpināt spēlēt Barselonā," Žoans Laporta, kurš bija kluba prezidents no 2003. līdz 2010. gadam, teica intervijā ESPN. "Viņa lēmums būs atkarīgs no piedāvājuma, ko izteikts kluba nākamais prezidents. Mesi ir jāredz, ka "Barcelona" ir konkurētspējīga komanda, kas var no jauna atjaunot Barsas panākumus Čempionu līgā, kuri pēdējos gados nav bijuši lieli."

"Klubs viņam ir vairākkārt melojis," atzina Laporta. "Turklāt papildus tam lietas arī nav attīstījušās tā, kā visi cerēja. Mesi ir sasniedzis karjeras punktu, kurā viņš joprojām vēlas būt labākais un iegūt titulus kopā ar komandu. Viņš nevar turpināt pieņemt to, ka Čempionu līgā triumfē citas komandas, kamēr "Barcelona" ar pasaules labāko futbolistu sastāvā vienkārši nav tik spēcīga, lai iegūtu šo titulu."

Laporta grasās kandidēt gaidāmajās kluba prezidenta vēlēšanās un savu kandidatūru pieteicis kā labāko variantu, lai pierunāt Mesi palikt komandā. Mesi šovasar iesniedza pieteikumu savam transfēram uz citu klubu, taču Barsa tam nepiekrita, un Mesi tomēr palika sastāvā, taču publiski kritizēja savu klubu par attieksmi un solījumu pārkāpšanu.

Laporta uzsvēra, ka personīgi pazīst Mesi un uztur ar viņu labas attiecības, tādēļ Argentīnas futbolists viņa solījumiem par nākotnes sadarbību būs gatavs noticēt. Laporta gan arī atzīmēja, ka nākamo prezidentu sagaida grūts uzdevums finansiālajā ziņā, jo Covid-19 laikā kluba parādi krietni pieauguši.

Pirms 17 gadiem Laporta tika ievēlēts par "Barcelona" prezidentu ar solījumu, ka viņš parūpēsies par Deivida Bekhema ierašanos komandā. Tas nenotika, tiesa, Barsa piesaistīja citu superzvaigzni Ronaldinju. Šoreiz viņam tika vaicāts par iespējamo Neimāra atgriešanos klubā, taču Laporta to negrasījās apsolīt, norādot, ka šādas runas tikai rada neskaidrību un šaubas komandas pašreizējā sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-21 17:57, pirms 3 gadiem
Viss būs Ok, un Messi nepametīs komandu.
https://www.sport.pl/pilka/7,65082,...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-21 18:46, pirms 3 gadiem
Viņi solīja Barsai piesaistīt Ikaunieku, Uldriķi, Krolli, bet ko viņi piesaistīja? Pabiras!

     [+] [-]

, 2020-12-21 23:51, pirms 3 gadiem
Bet Laportam labs humors,daudziem Barcas faniem uzlaboja gariigo netaalu no Santiago Bernabeu Madridee uzstaadot milziigu izkaartni ar sevi un uzrakstu uz driizu tikshanos.
https://www.outlookindia.com/websit...