Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielais florbols – Valmierā, Stalbē un Ulbrokā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielais florbols – Valmierā, Stalbē un Ulbrokā
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas trīs vīriešu Virslīgas spēles. Cīņu starp komandām "Valmiera" un "Kurši" no Vidzemes Olimpiskā Centrā, Valmierā, interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 14.00 "Valmiera" – "Kurši" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
"Valmiera" (9.v.) vakar izcīnīja savu otro uzvaru čempionātā (pār SK "Pārgauja" – 4:2) un šodien noteikti gribēs panākumu sēriju turpināt. Rezultatīvākais valmieriešu rindās ar 7 (4+3) punktiem šobrīd ir Mārtiņš Broks, bet Pēteris Bērziņš ar 10 soda minūtēm dala 1.vietu starp visvairāk noraidītajiem spēlētājiem Virslīgā.
Liepājas "Kurši" (8.vieta) vakar piedzīvoja zaudējumu Kocēnos pret vietējo "Rubeni" (4:7), bet noteikti nebūs ar mietu no Vidzemes tūres atgriezties bez neviena punkta bagāžā. Rezultatīvākais starp kurzemniekiem ir aizsargs Gints Siliņš ar 11 (7+4) punktiem, bet Kasparam Klameram arī ir jau 10 soda minūtes.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 15.00 SK "Pārgauja" – "Talsi/Triobet" (Stalbes sporta zālē)
Stalbes SK "Pārgauja" (6.v.) šosezon izcīnījusi divas uzvaras, abas savā laukumā. Izbraukuma spēlēs piedzīvoti tikai zaudējumi, tā tas bija arī vakar Valmierā – 2:4. Rezultatīvākais stalbiešu sastāvā joprojām ir Gvido Lauga ar 15 (9+6) punktiem.
"Talsi/Triobet" (3.v) vakar ar 6:5 pārspēja Cēsu "Lekringu", izcīnot jau sesto uzvaru pēc kārtas. Šodien, panākuma gadījumā, talseniekiem ir lieliska izdevība kļūt par Virslīgas līderiem. Rezultatīvākais Talsu komandā ir Artis Raitums ar 11 (5+6) punktiem. Starp vārtsargiem, kuri aizvadījuši vairāk par vienu spēli, otrais labākais ar 87.59 % atvairītu pretinieku metienu ir talsenieks Māris Ronis.

Pulksten 15.00 "Ulbroka/FS Masters" – "RTU/Inspecta" (Ulbrokas sporta kompleksā)
"Ulbroka/FS Masters" (12.v.) līdzšinējās četrās spēlēs ieguvusi tikai vienu punktu, kas čempionāta pirmajā mačā tikai pagarinājumā ar 5:6 piekāpās Cēsu "Lekringam". Rezultatīvākie komandā ar pieciem punktiem katram ir Kārlis Bulāns un Kaspars Šķēls.
"RTU/Inspecta" (7.v.) līdz šim aizvadījusi tikai trīs spēles, divās no tām uzvarot, bet čempionei "Lielvārdei" zaudēja ar 6:9. Rezultatīvākais ar 9 (3+6) punktiem ir Jānis Jansons, bet vārtsargam Andim Blindam ir visvairāk soda minūšu visā Virslīgā – 12.

Izmantotie resursi:
floorball.lv