Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Monreāla neatstāj cerības Otavai un uzvar ar 43:19

Juris Miņins
Juris Miņins

Monreāla neatstāj cerības Otavai un uzvar ar 43:19
Foto: cfl.ca

Devītajā Kanādas futbola līgas (CFL) spēļu kārtā pie negaidītas un ļoti pārliecinošas uzvaras tika Monreālas “Alouettes”, kuri ar 43:19 pārspēja Otavas “Redblacks”.

Otavas “Redblacks” pirms devītās spēļu kārtas bija CFL Austrumu konferences līderi, bet Monreālas “Alouettes” šajā pašā divīzijā ieņēma pēdējo vietu, tāpēc, runājot par favorītiem, tie bija acīmredzami.

Uz laukuma gan viss notika ne pēc uz papīra uzrakstīta scenārija. Kevins Glens, Monreālas saspēles vadītājs, atdeva piecas rezultatīvas piespēles, bet Durons Kārters notvēra divas no tām, viena no kurām bija 67 jardus tāla. Kopumā Glens realizēja 25 no 30 piespēlem un guva 382 jardus.

Pēc šīs spēles, lai arī Otavas komanda tā arī saglabāja savu līderību konferencē, jo zaudējumus piedzīvoja arī Toronto “Argonauts”, kuri ar 23:46 piekāpās Edmontonas “Eskimos”, bet Hamiltonas “Tiger-Cats” ar 53:7 sagrāva šīssezonas CFL vājāko komandu Saskačevanas “Roughriders”, Monreālas komanda krietni uzlaboja savas nākotnes perspektīvas. Lai arī viņi astoņās spēlēs ir izcīnījuši vien trīs uzvaras, “Alouettes” ir tikai divu punktu attālumā no otrās vietas un triju – no līderiem, “Redblacks”.

Savukārt, ja mēs runājam par Rietumu konferenci, tad tajā notika tikai viena savstarpējā spēle, taču kāda – savā starpā cīnījās Kalgari “Stampeders” un Britu Kolumbijas “Lions”. Abas komandas pirms šīs spēles cīnījās par pirmo vietu konferencē, lai gan Kalgari par vienu punktu bija priekšā.

Diemžēl priekš skatītājiem un Britu Kolumbijas komandas faniem, bet nekāda dižā spēkošanās mačā nebija novērota, jo Kalgari pārliecinoši parādīja savu pārspēku – 37:9. Kārtējo labo spēli parādīja “Stampeders” saspēles vadītājs Bo Līvaijs Mičels, kurš divreiz rezultatīvi asistēja un guva 340 jardus.

CFL regulārā sezona, 9. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
AlouettesRedblacks43:19
StampedersLions37:9
EskimosArgonauts46:23
RoughridersTiger-Cats7:53

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...