Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Gabi: "Neiekļūšana Čempionu līgas finālā nebūs izgāšanās"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gabi: "Neiekļūšana Čempionu līgas finālā nebūs izgāšanās"
Gabi
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ¼ finālā iekļuvušās Madrides "Atletico" kapteinis Gabriels Fernandess jeb Gabi norādījis, ka nedrīkst nenovērtēt Anglijas čempioni "Leicester City" spēku un ka neiekļūšana finālā nebūs traģēdija.

"Nespēju iedomāties sevi citā komandā," sacīja Madrides "Atletico" kapteinis Gabriels Fernandess. "Savukārt Antuāns Grīzmans ir jauns, viņš var spēlēt jebkurā komandā pasaulē. Tomēr nedomāju, ka Madrides "Real" šobrīd ir spēcīgāka komanda, nekā mēs. Ceru, ka viņš paliks pie mums."

"Čempionu līgā gribam sasniegt trešo finālu, tomēr priekšā vēl ir tāls ceļš ejams. Nedrīkstam nenovērtēt "Leicester City". Līdzjutēji priecājas par izlozi, jo pretī stāsies komanda ar mazāku vārdu, tomēr pirms pāris gadiem arī mēs bijām pastarīši, bet tas netraucēja iekļūt finālā. Ceru, ka viss izdosies, ka iekļūsim finālā," teica 33 gadus vecais pussargs.

"Nē, neiekļūšana finālā nebūtu izgāšanās. Kad uzdotu jautājumu par Čempionu līgas favorītiem, mēs nebūtu starp pirmajām atbildēm. Smagākais uzdevums dzīvē ir sagatavoties neveiksmēm. Zaudēt divus finālus bija smagi, bet iekļūt tajos – vēl smagāk. Negribam, lai tas atkārtotos," pauda Gabi, kurš "Atletico" pārstāv kopš 2011. gada un vienu reizi kļuvis par Spānijas čempionu.

Izmantotie resursi:
Fútbol en AS.com

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 21:08, pirms 7 gadiem
Neizklausas pratigs...nevar vinnet Real bet muld ka nav sliktaki..bezsakats.

  -2 [+] [-]

, 2017-03-21 21:43, pirms 7 gadiem
Vispār kpc jāpiemin bij real............ besii sii komanda......
Laikam visiem real nepatiik jo nespēj neviena noturēt uzvaru liidz galam pār real pēdējos 2 gados

     [+] [-]

, 2017-03-21 22:15, pirms 7 gadiem
uzskata, ka Lestera ir nepārvarams šķērslis

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 22:24, pirms 7 gadiem
Parasti jau grib uzvaret finalu nevis tikai to sasniegt. Ar tadu domashanu ari neko nesasniegs

     [+] [-]

, 2017-03-21 23:01, pirms 7 gadiem
vispaar jau Gabi uzdeva tieshu jautaajumu par Grizmana iespeejamo paareju uz Real,taapeec taa ar atbildeeja nevis no zila gaisa peekshnji izdomaaja pilseetas kaiminjus piemineet

     [+] [-]

, 2017-03-22 08:28, pirms 7 gadiem
Speciaalists rakstīja: Parasti jau grib uzvaret finalu nevis tikai to sasniegt. Ar tadu domashanu ari neko nesasniegs
..pateišu priekšā: Viņš JAU ir da hu ja sasniedzis!!!!!