Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Cēsu alus/Lekrings" un "Mogo-RTU/Rockets" atgūst vadību sērijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Cēsu alus/Lekrings" un "Mogo-RTU/Rockets" atgūst vadību sērijā
"Cēsu alus/Lekrings"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijas trešajā spēlē, kas notika Kocēnos, "Cēsu alus/Lekrings" spraigā cīņā ar 6:4 uzvarēja vietējo "Rubeni", sērijā līdz četrām uzvarām atgūstot vadību – 2:1. Lielvārdē vadību sērijā ar 2:1 izdevās atgūt "Mogo-RTU/Rockets" florbolistiem, kuri ar 9:3 sakāva mājiniekus.

Sērijas pirmajās divās spēlēs, kas notika Cēsīs, "Cēsu alus/Lekrings" un "Rubene" uzvaras dalīja uz pusēm – 8:4 un 3:6. Šodien Kocēnu sporta namā spēles rezultātu 9.minūtē atklāja cēsnieki Toma Šmita personā (1:0), tomēr jau perioda vidū vadības grožus pārņēma laukuma saimnieki – 2:1. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts gan neizšķirts – 2:2. Otrajā periodā minimālu pārsvaru atkal ieguva "Cēsu alus/Lekrings" (3:2), bet pēdējās trešdaļas vidū viesi izvirzījās vadībā jau ar 5:2. "Rubene" steidza atspēlēties, un daudz netrūka, ka tas būtu izdevies – pēc Ingara Matisona un Jāna Bagāta metieniem rezultāts kļuva 4:5. Punktu šim mačam gan pielika cēsnieks Andris Rajeckis, kurš pamatlaika pēdējā minūtē raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos kocēniešu vārtos. "Cēsu alus/Lekrings" varēja svinēt smagi nākušu uzvaru ar 6:4, kas cēsniekiem sērijā līdz četriem panākumiem ļāva atgūt vadību – 2:1. Jau rīt turpat Kocēnos abas komandas spēkosies vēlreiz.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autors Toms Šmits, divas piespēles Tomam Rīsmanim, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Andris Rajeckis. Par labāko "Rubenes" sastāvā atzina Reini Mirkšu, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, divus golus iemeta viņa komandas biedrs Ingars Matisons.

"Rubene" - "Cēsu alus/Lekrings" 4:6 (2:2, 0:1, 2:3), sērijā 1:2

Pusfināla sērijas trešajā mačā starp "Lielvārdi" un "Mogo-RTU/Rockets", kas notika Lielvārdes novada sporta centrā, zināmas izmaiņas bija skārušas abu komandu sastāvu, tomēr būtiskākās bija galvaspilsētas komandai – tās vārtos bija atgriezies Andis Blinds, kurš traumas dēļ tur nebija redzēts kopš izslēgšanas spēļu pirmās spēles. Uzreiz jāsaka, ka viņš šo maču aizvadīja ļoti pārliecinoši – lai arī metienu pa Blinda vārtiem nebija ārāk daudz, viņš kapitulēja tikai trīs reizes. Pēc pirmā perioda "Mogo-RTU/Rockets" bija tikai vienu vārtu pārsvars (2:1), bet otrajā trešdaļā rīdzinieki guva piecus bezatbildes vārtus, nosverot uzvaras svaru kausus savā pusē – 7:1. Pēdējā periodā katra no komandām iemeta vēl pa diviem vārtiem, bet ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:3 varēja svinēt "Mogo-RTU/Rockets", kas sērijā līdz četrām uzvarām atguva vadību – 2:1. Jau rītvakar abas komandas vēlreiz krustos nūjas Lielvārdē.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts vārtsargs Andis Blinds, kurš atvairīja 14 no 16 metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (4+1) punktiem bija Kārlis Bulāns, Jurim Gribustam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina vienu vārtu autoru Artūru Skadiņu.

"Lielvārde" - "Mogo-RTU/Rockets" 3:9 (1:2, 0:5, 2:2), sērijā 1:2

Viena izslēgšanas spēlēs neiekļuvušo komandu papildturnīra spēle šodien notika Bauskas sporta vidusskolas sporta zālē "Mēmele", kur FK "Bauska" cīņu pret "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem sāka vareni, jau pirmo 15 minūšu laikā izvirzoties vadībā ar 7:0. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 7:1, pēc otrās – 10:1. Tikai pēdējā periodā viesi spēja demonstrēt līdzvērtīgu sniegumu – katra komanda iemeta vēl pa četriem vārtiem, "Bauska" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 14:5, turnīra tabulā ar 50 punktiem saglabājot 9.vietu.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 43 no 48 pretinieku metieniem, kā arī izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākie viņa komandā bija Pēteris Zeltiņš ar 5 (2+3) punktiem, Tomam Niedrem un Rolandam Kovaļevskim pa četriem punktiem, pa trim punktiem guva Edgars Liepa, Ģirts Laugalis un Aivis Barkovskis. Par labāko starp ķekaviešiem atzina vienas piespēles autoru Ralfu Orsti, bet rezultatīvākais bija Klāvs Ozoliņš – 5 (3+2) punkti.

FK "Bauska" - "Ķekavas Bulldogs" 14:5 (7:1, 3:0, 4:4)

Stalbes "Pārgauja", viesojoties pie "Talsiem/Triobet", jau pirmo triju minūšu laikā iemeta divus vārtus (2:0), bet cīņas turpinājumā viesu uzbrukums sāka buksēt. Vēl pirmā perioda laikā talsenieki atguva vienus vārtus (1:2), bet spēles vidū panāca neizšķirtu rezultātu (2:2). Tomēr vadībā izvirzīties "Talsiem/Triobet" tā arī neizdevās – pēc otrās trešdaļas triju vārtu pārsvars bija stalbiešiem (5:2), bet līdz pēdējā perioda vidum viņi iemeta vēl trīs golus (8:2). Līdz finālsvilpei mājinieki spēja trīs vārtus atgūt. SK "Pārgauja" svinēja uzvaru ar 8:5, turnīra tabulā ar 48 punktiem ieņemot 10.vietu

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vienu vārtu autoru Emīlu Eglīti, pa 2 (1+1) punktiem savāca Lauris Ābols un Edijs Vents, bet rezultatīvākais ar "hat-trick" bija Rolands Jānelsiņš. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Deivids Barkovskis, kuram 2 (1+1) punkti, Kriša Treimaņa kontā divi goli, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Andris Blumbahs.

"Talsi/Triobet" - SK "Pārgauja" 5:8 (1:2, 1:3, 3:3)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2015-03-22 10:37, pirms 9 gadiem
Mogo-RTU/Rockets