Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien septiņas Virslīgas spēles, divas no tām – interneta tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien septiņas Virslīgas spēles, divas no tām – interneta tiešraidē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas piecas vīriešu un divas sieviešu Virslīgas spēles. Divus vīriešu komandu mačus (no Kocēniem un Valmieras) interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 "Rubene" – "Kurši" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (8.v.) aizvadījusi četras spēles, kurās izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti divi zaudējumi. Pēdējā mačā "Rubene" savā laukumā ar 7:10 piekāpās Virslīgas debitantei "Ķekavas Bulldogi", ļaujot ķekaviešiem tikt pie pirmā panākuma. Rezultatīvākais kocēniešu spēlētājs ir Mārtiņš Zelčs, kura kontā 9 (4+5) punkti.
Liepājas "Kuršiem" tikpat daudz panākumu un neveiksmju, bet beidzamajā spēlē liepājnieki ar 8:6 revanšējās Stalbes "Pārgaujai" par sezonas atklāšanas spēlē sagādāto zaudējumu. Arī rezultatīvākajam "Kuršu" spēlētājam Gintam Siliņam 9 (6+3) punkti.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 18.00 FK "Bauska" – "Ķekava" (Sporta namā "Mēmele", Bauskā)
FK "Bauska" (9.v.) četrās spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru. Iepriekšējā mačā baušķenieki ar piedzīvoja sakāvi Talsos – 2:8. Rezultatīvākais starp baušķeniekiem ar 9 (2+7) punktiem ir Ģirts Laugalis, bet Gints Velmunskis ir visvairāk sodītais florbolists starp laukuma spēlētājiem – 9 minūtes.
"Ķekava" (2.v.) sezonu uzsāka ar zaudējumu čempionei "Lielvārdei" (5:6), bet pēc tam izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas. Rezultatīvākais starp ķekaviešiem – Ēriks Akulovs ar 8 (4+4) punktiem. Starp Virslīgas vārtsargiem, kuri nospēlējuši vismaz vienu pilnu spēli, labākais atvairīto metienu procents ir Ivaram Dišereitam - 92.59 %.

Pulksten 18.00 "Lekrings" – "Talsi/Triobet" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsu "Lekrings" (1.v.) sezonas pirmajā mačā vienu punktu pazaudēja Ulbrokā (6:5 PL), bet pēc tam izcīnīja trīs uzvaras un kļuva par Virslīgas līderi. Cēsnieku uzbrukuma līderis ir Andris Rajeckis ar 14 (10+4) punktiem, bet Normunds Krūmiņš ar atvairītiem 89.19 % pretinieku metieniem ir trešais labākais starp vārtsargiem.
"Talsi/Triobet" (4.v.) sezonu uzsāka ar zaudējumu Kocēnos (5:6), bet turpināja ar trim uzvarām, kas talseniekiem ļauj atrasties starp Virslīgas līderiem. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 9 (4+5) punktiem ir Artis Raitums.

Pulksten 18.00 "Lielvārde" – "Ķekavas Bulldogi" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (3.v), kas šonedēļ atgriezās no Slovākijas ar izcīnītu "EuroFloorball" kausu, ir vienīgā Virslīgas komanda, kas šosezon vēl nav zaudējusi ne punkta – trīs uzvaras pamatlaikā. Toms Akmeņlauks ar 15 (11+4) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā.
"Ķekavas Bulldogi" (11.v.) Virslīgā debitēja ar četrām sakāvēm, bet šobrīd ir labā noskaņojumā, jo jau piektajā mačā izdevās izcīnīt pirmo panākumu, viesos ar 10:7 pieveicot "Rubeni". Rezultatīvākais starp ķekaviešiem – Henrijs Uzraugs ar 6 (4+2) punktiem.

Pulksten 19.00 "Valmiera" – SK "Pārgauja" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
"Valmiera" (10.v.) čempionātu uzsāka ar pārliecinošu uzvaru pār FK "Bauska" 10:4, bet šim panākumam sekoja trīs zaudējumi. Pa sešiem rezultativitātes punktiem guvuši divi valmierieši – Mārtiņš Broks un Dāgs Rozenbahs.
SK "Pārgauja" (5.v.) uzvaras (2) mijas ar zaudējumiem (3), neveiksme piedzīvota arī pēdējā mačā Liepājā – 6:8. Stalbes komandas rezultatīvākais spēlētājs šobrīd ir Gvido Lauga, kura kontā 13 (9+4) punkti.
Spēles tiešraide ŠEIT.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13.00 "Ķekavas Bulldogs" – "Rubene" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogs" (3.v.) jauno sezonu uzsāka ar uzvaru pār "Ķekavu" (7:4), bet pēc tam piedzīvoja divus zaudējumus. Pa pieciem rezultativitātes punktiem guvušas māsas Vancānes – Līga un Aija.
Kocēnu "Rubenes" (2.v.) statistika ir pretēja – čempionāta ievadā ar 2:5 zaudēts čempionei RSU, bet pēc tam izcīnītas divas uzvaras. Rezultatīvākā spēlētāja – Liene Adamane ar 8 (5+3) punktiem.

Pulksten 16.00 RSU – FK "Ķekava" (Rīgas Olimpiskajā centrā)
Rīgas RSU (1.v.) florbolistes ir vienīgās, kuras šosezon izcīnījušas tikai uzvaras. Pēdējā no mačiem ar 9:2 tika sakauta "Ķekavas Bulldogs". RSU aizsardze Gunita Kārkliņa ar 13 (3+10) punktiem ir visas Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja, bet vārtsardze Monta Čēma ar 92.31 % atvairītu pretinieču metienu ir labākā starp savām amata māsām.
FK "Ķekava" ir vienīgā komanda, kas šosezon vēl nav tikusi pie uzvarām. Iepriekšējā mačā ķekavietes ar 5:7 piekāpās "Rubenei". Rezultatīvākā "Ķekavas" sastāvā ar 4 (3+1) punktiem ir Elīna Drēziņa.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2012-10-20 13:23, pirms 12 gadiem
Kocēnu "Rubene" (8.v.) aizvadījusi divas spēles, kurās izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti divi zaudējumi.

Rezultatīvākais ķekaviešu spēlētājs ir Mārtiņš Zelčs, kura kontā 9 (4+5) punkti.

Saņemies, Ritvar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-20 13:47, pirms 12 gadiem
Es atvainojos,bet Lekrings savas majas speles parraida Gludahill.tv kanala ta ka 3 speles bus parraiditas! Gludahill.TV

     [+] [-]

, 2012-10-20 13:56, pirms 12 gadiem
Harrier rakstīja: Kocēnu "Rubene" (8.v.) aizvadījusi divas spēles, kurās izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti divi zaudējumi.

Rezultatīvākais ķekaviešu spēlētājs ir Mārtiņš Zelčs, kura kontā 9 (4+5) punkti.

Saņemies, Ritvar!
Paldies, saņēmos...