Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pārdjū dusmīgs par "Arsenal" piedāvājumu, kas Kabajam sagrozīja galvu

Agris Suveizda

Pārdjū dusmīgs par "Arsenal" piedāvājumu, kas Kabajam sagrozīja galvu
Joans Kabajs
Foto: EMPIC Sport/Scanpix

Anglijas futbola kluba Ņūkāslas "United" galvenais treneris Alans Pārdjū pēc zaudējuma Mančestras "City" (0:4) kritizēja Londonas "Arsenal", kas dažas stundas pirms spēles sākuma izteica piedāvājumu par Joanu Kabaju, tādējādi sagrozot franču pussargam galvu.

"Trīs dienas gatavojāmies spēli kopā ar Kabaju, un tad spēles priekšvakarā sekoja "Arsenal" piedāvājums, kas viņam sagrozīja galvu. Uzskatu, ka tā ["Arsenal" piedāvājums] ir vienkārši necieņas izrādīšana," dusmīgs bija Alans Pārdjū. "Nezinu, kādēļ "Arsenal" nevarēja pagaidīt līdz rītdienas rītam. Nedomāju, ka rezultāts būtu tāds pats, ja Kabajs būtu spēlējis."

Tāpat Pārdjū sacīja, ka līgai vajadzētu vēlreiz pārdomāt transfēru perioda datumus, jo, viņaprāt, darījumu tirgum vajadzētu tikt slēgtam vēl pirms jaunās Premjerlīgas sezonas, citādi transfēru sāgu dēļ no tā ciešot daudzas komandas.

Londonas "Arsenal" pēc daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem iegādāties centra pussargu vakar izteica desmit miljonu sterliņu mārciņu lielu piedāvājumu par Francijas izlases pussargu Joanu Kabaju, kuru Ņūkāslas "United" pirms diviem gadiem par četrarpus miljoniem nopirka no Francijas "Lille". Ņūkāslas klubs par Kabaju, kurš esot arī PSG redzeslokā, gan vēlas iekasēt krietni lielāku summu.

27 gadus vecais Kabajs pēdējo divu Anglijas Premjerlīgas sezonu laikā ir aizvadījis 70 spēles, no kurām visas sāka pamatsastāvā. "Lille" audzēkņa kontā šo 70 maču laikā ir desmit gūti vārti un tikpat izdarītu rezultatīvu piespēļu. Kabajs ir viens no 11 franču futbolistiem, kas Ņūkāslas "United" rindās ir pieteikti jaunajai sezonai.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-20 10:13, pirms 11 gadiem
Atrunas, atrunas

     [+] [-]

, 2013-08-20 10:38, pirms 11 gadiem
Enivei, priekš kam to Kabaju, tāds minimāls uzlabojums salīdzinājumā ar Artetu. Tur vajag DM, nevis kārtējo tippy tappy midu. Tam, kurš noč.akarēja Gustavu dīlu, vajag betona zābaciņus. Kā var no Petī/Džilberto + Vjerā nodzīvoties līdz Artetam+Remzijam.

     [+] [-]

, 2013-08-20 10:42, pirms 11 gadiem
Tā dīlu nomakarēšana jau ir tik ļoti regulāra Arsenālam, ka vairs nevar būt šaubas kurš tur pie vainas...

     [+] [-]

, 2013-08-20 10:49, pirms 11 gadiem
@robbohuyton:
Cracking line from Carra on Sky: “The only people overspending at Arsenal are the supporters.”
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-20 10:54, pirms 11 gadiem
10M par Kabaju piedāvāt ir tik pat smieklīgi kā padsmit M,ko MU par Feleini Evertonai piedāvāja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-20 11:45, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Tā dīlu nomakarēšana jau ir tik ļoti regulāra Arsenālam, ka vairs nevar būt šaubas kurš tur pie vainas...
Un tas būtu..

     [+] [-]

, 2013-08-20 12:02, pirms 11 gadiem
Nafig jums par Ričardsu tagad bidod, skaidrs, ka neatdos
march_2k rakstīja: Enivei, priekš kam to Kabaju, tāds minimāls uzlabojums salīdzinājumā ar Artetu. Tur vajag DM, nevis kārtējo tippy tappy midu. Tam, kurš noč.akarēja Gustavu dīlu, vajag betona zābaciņus. Kā var no Petī/Džilberto + Vjerā nodzīvoties līdz Artetam+Remzijam.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-20 12:11, pirms 11 gadiem
puslaiks rakstīja: 10M par Kabaju piedāvāt ir tik pat smieklīgi kā padsmit M,ko MU par Feleini Evertonai piedāvāja!
smieklīgi ir visi tie 20+ miljonu piedāvājumi par spēlētājiem, kuri šo naudu nekad nespēs atpelnīt. Ja Fellaini vēl ir tos 20-25M vērts, tad par tādu Kabaju ir muļķīgi maksāt vairāk par 10M. Protams, ka klubs uzsit cenu, ja par spēlētāju ir interese, bet visi tie arābu miljardieru klubi, kas nezin kur naudu likt, ir smagi sačakarējuši jebkādu priekšstatu par to, cik reāli būtu jāmaksā normāliem spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-20 12:21, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: smieklīgi ir visi tie 20+ miljonu piedāvājumi par spēlētājiem, kuri šo naudu nekad nespēs atpelnīt. Ja Fellaini vēl ir tos 20-25M vērts, tad par tādu Kabaju ir muļķīgi maksāt vairāk par 10M. Protams, ka klubs uzsit cenu, ja par spēlētāju ir interese, bet visi tie arābu miljardieru klubi, kas nezin kur naudu likt, ir smagi sačakarējuši jebkādu priekšstatu par to, cik reāli būtu jāmaksā normāliem spēlētājiem.
Kad paši (NU) masveidā pirka frančus pa lēto no Francijas, tad nekas, tagad viņus nabadziņus aizvaino 10 M bids par Kabaju (iegādāts par 5 M). Tādi liekuļi.

     [+] [-]

, 2013-08-20 12:21, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Nafig jums par Ričardsu tagad bidod, skaidrs, ka neatdos
Kpc gan nepamēģināt, ja nu kas. Kgan pirmā dzirdēšana par viņu.

     [+] [-]

, 2013-08-20 12:23, pirms 11 gadiem
Pēcspēles komentāri: “City” sāk ar 4-0 – ...

     [+] [-]

, 2013-08-20 12:23, pirms 11 gadiem
re ku te info: TEAMtalk | Paper Talk | latest transfer rumours...
march_2k rakstīja: Kpc gan nepamēģināt, ja nu kas. Kgan pirmā dzirdēšana par viņu.

     [+] [-]

, 2013-08-20 12:45, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Un tas būtu..
Domāju pats labi saproti, ka ja Vengers pateiktu vajag un viss, Gustavo jau labu brīdi būtu komandā. Tas pats attiecas uz citiem bijušajiem potenciālajiem mērķiem. Bet tagad tas viss tiešām Karagera vārdiem izsakoties, izskatās pēc panikas!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-20 13:00, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Domāju pats labi saproti, ka ja Vengers pateiktu vajag un viss, Gustavo jau labu brīdi būtu komandā. Tas pats attiecas uz citiem bijušajiem potenciālajiem mērķiem. Bet tagad tas viss tiešām Karagera vārdiem izsakoties, izskatās pēc panikas!
Es domāju, ka pietika ar viņa pieejamību un to, ka viņš tika identificēts kā mērķis.
Vengers identificēja spēlētāju, viņa devumam ar to būtu jābeidzas. Turpmākais jau ir darbiņš Gazidim un Dikam Lovam, par ko tad viņiem algu galu galā maksā, un trenerim īpaši ar pirkstu nebūtu jābaksta, ka to un to vajag prioritārā kārtā. Identificēja, tātad vajag, kādi vēl jautājumi.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-20 13:01, pirms 11 gadiem
"Kpc gan nepamēģināt" diezgan precīzi raksturo Arsenal šīs vasaras transfēru politiku
march_2k rakstīja: Kpc gan nepamēģināt, ja nu kas. Kgan pirmā dzirdēšana par viņu.

     [+] [-]

, 2013-08-20 13:16, pirms 11 gadiem
neatceros, iespējams, tas bija Fergusons, kurš pareizi pateica - ja par spēlētāju interesējās kāds vidusmēra klubs, tad cena ir 5-10M, ja kāds no top klubiem, tad pēkšņi 20 un vairāk miljonus grib iekāst.

     [+] [-]

, 2013-08-20 13:26, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: "Kpc gan nepamēģināt" diezgan precīzi raksturo Arsenal šīs vasaras transfēru politiku
Atbild viena, Dein IN.
Vai vismaz kādu, kurš zina, ko dara. Diks ir izgāzies.
Ja tā turpinās un līdz 2.09. nekas nemainās, tad es Vengera vietā nemaz līguma piedāvājumu neizskatītu.

     [+] [-]

, 2013-08-20 13:38, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Es domāju, ka pietika ar viņa pieejamību un to, ka viņš tika identificēts kā mērķis.
Vengers identificēja spēlētāju, viņa devumam ar to būtu jābeidzas. Turpmākais jau ir darbiņš Gazidim un Dikam Lovam, par ko tad viņiem algu galu galā maksā, un trenerim īpaši ar pirkstu nebūtu jābaksta, ka to un to vajag prioritārā kārtā. Identificēja, tātad vajag, kādi vēl jautājumi.
Zini, es kaut kā nespēju noticēt tam kādu lomu Arsenal sistēmā atvēli Vengeram. Cik man nācies lasīt, tad tieši Vengers ir panācis lai būtu tiešā veidā atbildīgs par transfēriem. Pats skata spēlētājus, pats pasaka kuru vajag. Bez viņa akcepta klubā neviens spēlētājs netiks nopirkts, tieši tāpat kā viņš var atvērt bez klauvēšanas jebkuras kluba durvis un pateikt, ka man vajag to spēlētāju! Te vienkārši kārtējo reizi ož pēc nevēlēšanās pārmaksāt, bet paši jau vien ir vainīgi ka pavasarī paziņoja, ka beidzot ir gatavi tērēties. Nu un šis nu gan bija pavisam īstais brīdis kad varēja arī pārmaksāt! Bija iespēja nopirkt gan Gustavo, gan reāli pacīnīties par to pašu Jovetiču, paņemt Sezaru un varbūt beidzot reāli pacīnīties par EPL, izmantojot ka pārējie konkurenti nomainījuši trenerus. Tagad vēl ir milzīgs jautājums kā ies cīņā pret Feneru...

     [+] [-]

, 2013-08-20 13:57, pirms 11 gadiem
Ar ČL izlozi gan Arsenal paveicies, Fenerbahči, cik esmu lasījis, drīzāk diskvalificēšot nekā nediskvalificēšot, tādēļ (ja pareizi saprotu, ja Fen dsq, Ars tiek tālāk automātiski) ir liela varbūtība dabūt vietu ČL par pakāšot

     [+] [-]

, 2013-08-20 14:07, pirms 11 gadiem
Kādi vairāk vai mazāk panic buy noteikti, ka būs, jautājums vai no tiem sanāks kasorlas vai santosi
march_2k rakstīja: Atbild viena, Dein IN.
Vai vismaz kādu, kurš zina, ko dara. Diks ir izgāzies.
Ja tā turpinās un līdz 2.09. nekas nemainās, tad es Vengera vietā nemaz līguma piedāvājumu neizskatītu.

     [+] [-]

, 2013-08-20 14:52, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Zini, es kaut kā nespēju noticēt tam kādu lomu Arsenal sistēmā atvēli Vengeram. Cik man nācies lasīt, tad tieši Vengers ir panācis lai būtu tiešā veidā atbildīgs par transfēriem. Pats skata spēlētājus, pats pasaka kuru vajag. Bez viņa akcepta klubā neviens spēlētājs netiks nopirkts, tieši tāpat kā viņš var atvērt bez klauvēšanas jebkuras kluba durvis un pateikt, ka man vajag to spēlētāju! Te vienkārši kārtējo reizi ož pēc nevēlēšanās pārmaksāt, bet paši jau vien ir vainīgi ka pavasarī paziņoja, ka beidzot ir gatavi tērēties. Nu un šis nu gan bija pavisam īstais brīdis kad varēja arī pārmaksāt! Bija iespēja nopirkt gan Gustavo, gan reāli pacīnīties par to pašu Jovetiču, paņemt Sezaru un varbūt beidzot reāli pacīnīties par EPL, izmantojot ka pārējie konkurenti nomainījuši trenerus. Tagad vēl ir milzīgs jautājums kā ies cīņā pret Feneru...
Tava atbilde jau arī nav pretrunā ar manis rakstīto.

Un kā tad Tavuprāt ir, kurš nosaka, cik spēlētājs, ko pērk, ir vērts klubam?

AW identificē spēlētājus, un protams, ka šajā aspektā viņam ir teikšana, viņš kā treneris arī būtu pirmais, kuram jāprasa, kādus spēlētājus vajag klubā. 1īgais, ko viņam var piesieties, ir pārmērīgā uzticēšanās atsevišķiem sastāvā esošiem kadriem (ķip Diabī un pēc pag. sezonas izskaņas arī SZCZ).

Bet praktiskās pārrunas un finansiālo pusi kārto administrācija, Diks + Gazidis. Priekš kam tad viņi ir klubā? Vengers par bilanci neatbild. Tā nav viņa kompetence.
I am not the only one working on that [at this club]. It's not my money, it's the money of the club and we are ready to spend it on the right players.
To viņš tiešā tekstā intervijā pateica. Atbild CEO = Gazidis, kurš nosaka, ko klubs var atļauties. Un finālā īpašnieks sankcionē iegādi.

Es neuzskatu, ka Vengers būtu vainīgs pie tā, ka nav pietiekami uzstājīgs pret kluba administrāciju. Būtu jābūt otrādi - administrācijai jāsniedz atbalsts trenerim. Atkal piemērs ar Dīnu - Vengers taisījās Solam solīt 60 K, Dīns pateica, feck it, piemeta klāt 20 un viss tika nokārtots.

Kā kluba darbu transfēros ietekmē kluba administrācija, Tev pašam arī man šķiet labi redzams ar jūsu jauno CEO Vudvordu. Man nav mērķis sākt kasīties, bet, goda vārds, nesaprotu, ko viņš mēģina panākt, bidojot 30 M par Fabregasu un tagad 28 kopā par Feleinī un Beinsu, kad vasaras sākumā par Feleinī no 23 M tikai sāka runāt un par Beinsu gan jau arī kādi padsmit būs minimums, ko prasīs.
Neņem ļaunā, bet ar Džilu jūs tā nestrādājāt.

     [+] [-]

, 2013-08-20 15:02, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: re ku te info: http://www.teamtalk.com/papertalk/8879378/Paper-Talk-Richards-to-shore-up-Arsenal
Pag. Vai tad ir bijis bids. Par Kabaju pilnīgi noteikti bija. Šis "could turn to" nepasaka pilnīgi neko. They might not turn to him, after all.

     [+] [-]

, 2013-08-20 15:08, pirms 11 gadiem
Cik saprotu nē, nav bijis.
march_2k rakstīja: Pag. Vai tad ir bijis bids. Par Kabaju pilnīgi noteikti bija. Šis "could turn to" nepasaka pilnīgi neko. They might not turn to him, after all.

     [+] [-]

, 2013-08-20 17:28, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Kā kluba darbu transfēros ietekmē kluba administrācija, Tev pašam arī man šķiet labi redzams ar jūsu jauno CEO Vudvordu. Man nav mērķis sākt kasīties, bet, goda vārds, nesaprotu, ko viņš mēģina panākt, bidojot 30 M par Fabregasu un tagad 28 kopā par Feleinī un Beinsu, kad vasaras sākumā par Feleinī no 23 M tikai sāka runāt un par Beinsu gan jau arī kādi padsmit būs minimums, ko prasīs.
Neņem ļaunā, bet ar Džilu jūs tā nestrādājāt.
Nu par MU vasaras darbiem jau esmu diezgan runājis. Protams tā ir jocīga. Bet šajā gadījumā var vismaz atrast vairākus attaisnojumus. Moizam vajadzēja laiku lai vispār saprastu kas ir kas, pašam novērtēt esošo sastāvu u.t.t. Tāpat abiem, īpaši Moizam, nav pieredze tādos apstākļos darboties. Un pats galvenais norādījums, tā teikt "ceļakāja" no SAF Moizam bija norādījums, galvenais neko neizjaukt komandā, kura ir esošie čempionu. Nesākt ar kaut kādiem haotiskiem transfēriem. Teicu jau iepriekš, ka piedāvāt naudu Barsai par Fabregasu jau neko nemaksā, kapēc nepaprovēt? Kaut gan muļķīgi bija cerēt ka izdosies, piekrītu. Attiecībā uz Felenī vispār šķiet kaut kas jocīgs. Arsenal pēkšņi vairs viņš neinteresē, Moizs labi zin par izpirkuma summu, bet gaida kad termiņš jau būs pagājis un tad kaut ko piedāvā. Pats Felenī vispār klusē. Nu paskatīsies kas līdz transfēra beigām vēl notiksies, laiks jau vēl ir pietiekami visiem klubiem. Ar Džilu mēs tā nestrādājām, bet galvenais ierocis pārrunās tomēr bija SAF, nevis Džils.

     [+] [-]

, 2013-08-20 19:00, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Nu par MU vasaras darbiem jau esmu diezgan runājis. Protams tā ir jocīga. Bet šajā gadījumā var vismaz atrast vairākus attaisnojumus. Moizam vajadzēja laiku lai vispār saprastu kas ir kas, pašam novērtēt esošo sastāvu u.t.t. Tāpat abiem, īpaši Moizam, nav pieredze tādos apstākļos darboties. Un pats galvenais norādījums, tā teikt "ceļakāja" no SAF Moizam bija norādījums, galvenais neko neizjaukt komandā, kura ir esošie čempionu. Nesākt ar kaut kādiem haotiskiem transfēriem. Teicu jau iepriekš, ka piedāvāt naudu Barsai par Fabregasu jau neko nemaksā, kapēc nepaprovēt? Kaut gan muļķīgi bija cerēt ka izdosies, piekrītu. Attiecībā uz Felenī vispār šķiet kaut kas jocīgs. Arsenal pēkšņi vairs viņš neinteresē, Moizs labi zin par izpirkuma summu, bet gaida kad termiņš jau būs pagājis un tad kaut ko piedāvā. Pats Felenī vispār klusē. Nu paskatīsies kas līdz transfēra beigām vēl notiksies, laiks jau vēl ir pietiekami visiem klubiem. Ar Džilu mēs tā nestrādājām, bet galvenais ierocis pārrunās tomēr bija SAF, nevis Džils.
Tas SAF novēlējums jau arī nav nekāda bībele. Tb ne jau tāpēc tas būtu tik ļoti vērā ņemams, ka SAF tā ieteica, bet gan tāpēc, ka visloģiskākais secinājums.par jūsu sastāvu ir tāds, ka jums neko daudz nemaz nevajag.
Kā gan SAF varēja būt galvenais ierocis pārrunās, ja Džils jums pat contract renewalus ar spēlētājiem kārtoja.
Mēģināt, protams, nav grēks, bet bottom line ir, vai jūs to spēlētāju tiešām gribat, un vai darāt pietiekami daudz, lai dabūtu, ja gribat. Jo kāda gan jēga piedāvāt summas, par kurām spēlētāju iegādāties nav reāli. Negribas domāt, ka tajā līmenī kāds iesniedz piedāvājumus, aiz neko darīt, lai vienkārši pakavētu laiku.

     [+] [-]

, 2013-08-20 20:17, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Tas SAF novēlējums jau arī nav nekāda bībele. Tb ne jau tāpēc tas būtu tik ļoti vērā ņemams, ka SAF tā ieteica, bet gan tāpēc, ka visloģiskākais secinājums.par jūsu sastāvu ir tāds, ka jums neko daudz nemaz nevajag.
Kā gan SAF varēja būt galvenais ierocis pārrunās, ja Džils jums pat contract renewalus ar spēlētājiem kārtoja.
Mēģināt, protams, nav grēks, bet bottom line ir, vai jūs to spēlētāju tiešām gribat, un vai darāt pietiekami daudz, lai dabūtu, ja gribat. Jo kāda gan jēga piedāvāt summas, par kurām spēlētāju iegādāties nav reāli. Negribas domāt, ka tajā līmenī kāds iesniedz piedāvājumus, aiz neko darīt, lai vienkārši pakavētu laiku.
Nu domāju ka ir gan tuvu bībelei. Tas arī ir loģiski domājošam SAF pēctecim jāsaprot, ka uzreiz kaut ko graut viņam nemaz neļautu un to arī nav jādara. Vajadzīgi tikai precīzi pirkumi un konkrētā pozīcija ir centra pussargs.

Par SAF nokārtotajiem daudzajiem dīliem laikam tikai tēlo ka neko neesi dzirdējis!!! Pats satikās ar RvP un sarunāja, pats pasauca uz savu māju Moizu un stādīja fakta priekšā! Loģiski ka viņš nekārtoja juridiskās formalitātes pēc tam, tas viņu neinteresēja. Pateica ka viss norunāts, tālāk paši vienojaties par detaļām. Tieši ar to arī Gils nodarbojās. + protams lielais Gila darba apjoms un sasniegtie rezultāti ar sponsoriem.

Iespējams piedāvājumus par Fabregasu izteica lai vispār noskaidrotu vai viņš grib prom un vai Barsa ir gatava tirgoties! Iespējams vēl kaut kas? Kāda jēga runāt par piedāvājumiem un to loģiku, ja mēs visticamāk nezinam pat 5% no visa kas notika un ko viņi patiesībā domā un domāja?

     [+] [-]

, 2013-08-20 21:23, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Par SAF nokārtotajiem daudzajiem dīliem laikam tikai tēlo ka neko neesi dzirdējis!!! Pats satikās ar RvP un sarunāja, pats pasauca uz savu māju Moizu un stādīja fakta priekšā! Loģiski ka viņš nekārtoja juridiskās formalitātes pēc tam, tas viņu neinteresēja. Pateica ka viss norunāts, tālāk paši vienojaties par detaļām. Tieši ar to arī Gils nodarbojās. + protams lielais Gila darba apjoms un sasniegtie rezultāti ar sponsoriem.
1. RVP jau tad praktiski uz koferiem dzīvoja. Es runāju tīri par darbu ar pārdevēju klubu + juridiskajiem aspektiem. Tu taču saproti, ka bez juridiskajām formalitātēm ne1 dīls nenotiek.

2. Nevar noliegt SAF ieguldījumu un ietekmi. Bet nevar ignorēt arī Džila u.c. backroom atbalstu, paskatīsimies kvai uz Nani + Andersonu

"Assistant manager Carlos Queiroz played a large part in negotiations for Anderson and Nani, 20, as he and chief executive David Gill spent a frantic day in Portugal on Wednesday."

Un es domāju līdzīga aina iezīmējas arī pietiekami daudzos citos transfēros.

Un ko mēs vispār šeit apspriežam. Trenera kompetencē nevar būt iegādājamā spēlētāja vērtības noteikšana, jo treneris neatbild par kluba finansēm un nevar noteikt, vai klubs var spēlētāju atļauties. Tā ir CEO kompetences joma.

Tpc šajā gadījumā nav korekti teikt "ka vairs nevar būt šaubas kurš tur pie vainas" ar domu, ka muļļājas Vengers, kgan transfēru juridiskā puse nav viņa kompetences jomā, un, ja tā ir, tad tā ir greiza pienākumu sadale, kas arī ir uzskatāms par kļūdu vadības līmenī. Nav nejaušība, ka šosezon visefektīvāk tirgū ir strādājušas 2 komandas, Spurs un City, kuru administrācijā ir speciāls futbola direktora postenis.

Lovam un Gazidim jau ir sava feilu priekšvēsture. Negotiation teams tika izveidots pēc tam, kad janvārī pirms dažiem gadiem gandrīz palaida garām Aršavinu. Krievu bez negotiation teama iegādājās, Matu šis īpaši izveidotais teams palaida garām pēc tam, kad Vengers ar spēlētāju visu bija sarunājis. Par viņu lietderību secinājumus vari izdarīt pats.

Vengers protams var prasīt lielāku atbalstu, bet viņš nevērtē Lova un Gaziža darbu, viņi nav viņa pakļautībā. To dara īpašnieks.

     [+] [-]

, 2013-08-20 22:03, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: galvenais, lai Vilšīrs spēlē, tas ir jaunais angļu talants
tad jau lielaaks talants ir Man starp kājām!