Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Krievu olimpiskais čempions: "Dinamo" saķēzīs kādam 1.kārtu, bet ne vairāk

Andris Liepa
Andris Liepa

Krievu olimpiskais čempions: "Dinamo" saķēzīs kādam 1.kārtu, bet ne vairāk
Ģirts Ankipāns, Gints Meija un Roberts Bukarts
Foto: Reuters/Scanpix

Čeļabinskas „Traktor” aizsargs Genādijs Razins veltījis uzslavas Rīgas „Dinamo” pēc mūsējo uzvaras savstarpējā spēlē, savukārt krievu olimpiskais čempions Jevgeņijs Zimins izteicis domas par drīzumā gaidāmo KHL „play-off” un cīņu par Gagarina kausu.

Vispirms par atsauksmēm pēc vakardienas Rīgas „Dinamo” uzvaras Čeļabinskā pār Austrumu konferences līderi „Traktor”. Ar treneru teikto jau iepazīstinājām, savukārt „Traktor” aizsargs Aleksandrs Rjazancevs pēc spēles ar Rīgu teica šādus vārdus: „Mums nepietika spēku. Šobrīd komandai ir ļoti saspringts grafiks, aizvadām 7-8 spēles ar vienas dienas pārtraukumu. Pirms Zvaigžņu spēles noskaņojums ir labs – jāaizmirst par zaudējumu un jāiet uz priekšu. Mums vēl būs laiks, lai parādītu savu spēli.”

Cits „Traktor” aizsargs Genādijs Razins bija daiļrunīgāks: „2. periodā pie 1:1 neizmantojām momentus, bet pēc tam ielaidām pēdējā minūtē. Uz 3. trešdaļu it kā iznācām noskaņojušies, taču mazliet, mazliet atslābām un ielaidām vārtus. Pēc tam centāmies izlabot situāciju, taču pret Rīgas „Dinamo” to ir grūti izdarīt. Vai bija grūti psiholoģiski visu laiku atrasties iedzinējos? No vienas puses jā, taču pretinieku pārsvars bija minimāls. Lai kā arī nebūtu, mums bija jāiemet vismaz divas ripas, lai uzvarētu. Pat esot iedzinējos, mums bija jārealizē visi savi momenti. Mēs to neizdarījām, bet „Dinamo” izdarīja.

„Dinamo”? Rīgai ir ļoti tehniska komanda. Labi saspēlējas, spēlē pārliecinoši. Viņi pie jebkura rezultāta spēlē savu spēli, īpaši nenervozē. Pret viņiem vienmēr jāspēlē akurāti, uzmanīgi, nedrīkst viņiem pārāk ilgi ļaut atrasties mūsu zonā. Kad viņi met pa vārtiem, vismaz viens spēlētājs var izdarīt atkārtotu metienu vai vismaz patraucēt mūsu vārtsargam.”

Runājot par izredzēm sezonā kopumā, savas domas izteicis divkārtējais olimpiskais čempions (1968., 1972.) Jevgeņijs Zimins, cita starpā pieminot arī mūsu komandu: „Neskatoties uz pēdējo neveiksmi, SKA šobrīd izskatās vislabāk līgā – šai komandai visas līnijas darbojas pilnā jaudā. Kurš var stāties pretī SKA cīņā par Gagarina kausu? Vislabāko iespaidu no pārējiem atstāj Minskas „Dinamo”, „Traktor”, citiem vārdiem līderi. Domāju, jārēķinās arī ar „Ak Bars” un Ufu. Ar Radulovu un Zinovjevu „Salavat Yulaev” var sarīkot īstu „ugunsgrēku” „play-off”. Domāju, uz „play-off” šīs komandas mainīs veidolu un iesaistīsies cīņā par Gagarina kausu.

Atsevišķi gribētu izcelt „Amur”. Ļoti neslikta komanda. Hannu Jortika sapulcējis lielisku, kaujiniecisku kolektīvu, noskaņojis puišus. Tas, ka tagad viņiem ir kritums, iespējams, ir somu trenera viltība. Varbūt viņi izvēlas sev pretiniekus „play-off”? Nebrīnīšos, ja „play-off” viņiem atvērsies otrā elpa. Savukārt Rīgas „Dinamo” diez vai pacīnīsies par kausu. Laba komanda, taču tai nav spēlētāju, kas būtu spējīgi uz lielām lietām. Visdrīzāk viņi, kā vienmēr, saķēzīs [напакостят – krievu val.] kādam „play-off” 1. kārtu, bet ne vairāk.”

Visbeidzot Magņitogorskas „Metallurg” uzbrucējs Sergejs Fjodorovs, kurš sestdien gaidāmajā Zvaigžņu spēlē Rīgā būs Austrumu komandas kapteinis, sacījis: „Esmu pateicīgs līgai, ka man uzticēta tāda cienījama loma. Priecājos, ka Sandis būs otras komandas kapteinis. Mēs taču ar viņu esam seni draugi, kolēģi, daudz esam spēlējuši viens pret otru Krievijā, bet jo īpaši NHL. Lieliski, ka varam kaut kā palīdzēt mūsu KHL. Uzreiz atceros Detroitas un Kolorādo spēles. Spriedzes ziņā tās bija fantastiskas spēles. Ļoti spēcīgas hokeja kvalitātes ziņā, ļoti dinamiskas. Un cik daudz labu spēlētāju tajās piedalījās! Bija, ko redzēt. Vai Zvaigžņu spēles nav atēstas? Joprojām jūtu lielu prieku pirms šīm spēlēm. Braucu uz Rīgu ar prieku, ar lielisku un pat kaujiniecisku noskaņojumu. Mīlu tādus hokeja svētkus. Nešaubos, ka arī skatītāji gaida šo spēli ar nepacietību.”

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

1 2 50 komentāri

+102 [+] [-]

, 2012-01-20 12:24, pirms 12 gadiem
8 komandas citām 8 komandām saķēzīs 1. kārtu.

  -4 [+] [-]

, 2012-01-20 12:25, pirms 12 gadiem
Mums ir vīri, kas var kapāties pa kausu, tikai neraža tā, ka lai tiktu playoffā mēs kapājamies līdz sezonas pēdējai spēlei. Play-offā visi spēlētāji jau ir nedaudz paguruši, īpaši tas redzams ir bijis otrajās kārtās un parasti ir sakrājušies stulbi savainojumi. Tur tā problēma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: YeTii
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs

 +10 [+] [-]

, 2012-01-20 12:38, pirms 12 gadiem
Par to ''saķēzīšanu'' baigi precīzi pateica !Tādēļ jau neviena ''spicmaņu'' komanda nevēlas sev pretī,1.jā kārtā DR ,jo kurš tad vēlas izgāsties!

 +37 [+] [-]

, 2012-01-20 12:39, pirms 12 gadiem
Kas notiks, ja neuzvaramā komanda (SKA) pirmajā kārtā trāpīsies virsū pirmās kārtas saķēzītājiem (DinR)?

(Izveidosies melnais caurums un pasaule ies bojā.)

Kā iekļūt konferences finālā? Elementāri: pusfinālā pretim jādabū Rīgas Dinamo

  -4 [+] [-]

, 2012-01-20 12:42, pirms 12 gadiem
Ne jau tur ta problema,kausu varam panemt ari mes,bet problema ir galvas.Merkis ir parvaret pirmo kartu,un tad mes atslabstam,jo liekas nereali kautko vairk sasniegt,kaut ari ta nav!Ne jau tapat vien esam uzvarejusi jebkuru komandu liga,tapat ari zaudejusi!

 +36 [+] [-]

, 2012-01-20 12:45, pirms 12 gadiem
Nedrīkst aizmirst, ka šosezon Rautakalio rīcībā ir džokers, trumpja dūzis un absolūtais ierocis vienā personā, ko jebkurā brīdī var atlaist no ķēdes, lai viņš visus saplosa sezonas svarīgākajā spēlē: Mārtiņš Cipulis!!!
Slēpts komentārs: furios

 +30 [+] [-]

, 2012-01-20 12:50, pirms 12 gadiem
elninjo2 rakstīja: 8 komandas citām 8 komandām saķēzīs 1. kārtu.
Bet Dinamo to izdrīs ar glanci!!!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-20 12:50, pirms 12 gadiem
M rakstīja: Nedrīkst aizmirst, ka šosezon Rautakalio rīcībā ir džokers, trumpja dūzis un absolūtais ierocis vienā personā, ko jebkurā brīdī var atlaist no ķēdes, lai viņš visus saplosa sezonas svarīgākajā spēlē: Mārtiņš Cipulis!!!
Var jau pasmaidīt ,ja tas nebūtu tik sāpīgi gan mums līdzjutējiem ,gan ,domājams,pašam Mārtiņam! Lai gan nav jau teikts ,ka viņš tiešām ''neatveras'' uz PO laiku ,un tad gan visiem būtu baigais preks un pārsteigums ,nebeidzot šo slavēt ,kā tagad slavējam Hosu!Dzīvosim -redzēsim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +38 [+] [-]

, 2012-01-20 12:55, pirms 12 gadiem
Vismaz Rīga spēj kādam kaut ko '' pieķēzīt ''. pat nevis kādam, bet līgas līderiem, atšķirībā no tā paša Traktora, Minskas un Amūra.

2009 / 2010 gada sezonā visas 3 komandas pat play - off netika, kamēr mūsu džeki ņirgājās par '' vareno '' SKA.

2010 / 2011 gada sezonā vienīgā, kura spēja kaut ko parādīt ir Minska, kamēr pārējās divas komandas ( Amur un Traktor ) zelēja vafeli mājās, bet mēs sitām Maskavu gabalos.

Tas, ka šogad regulārajā bijušās autsaideru komandas ir augšā, vēl neko nenozīmē.

Līderi krita, krīt un kritīs kopā ar visām savām zvaigznēm.

  +7 [+] [-]

, 2012-01-20 12:56, pirms 12 gadiem
Gudri muldēt mēs visi mākam,bet kā būs redzēsim tikai tad,kad sāksies play off.

     [+] [-]

, 2012-01-20 13:03, pirms 12 gadiem
vismaz kadam sacakares garigo

 +35 [+] [-]

, 2012-01-20 13:15, pirms 12 gadiem
Neko jaunu par Rīgas Dinamo Zimins jau nepateica,jo tieši tā notika pēdējās divās sezonās.Diemžēl otrajai kārtai nepietiek ne spēka,ne līdzvērtīgi spēlētāji rezervē,jo traumas izslēgšanas spēlēs ir neizbēgamas.Tomēr nav lielāks kaifs,kad nabadzīgākie klubi aizsūta ātrajā atvaļinājumā biezos naudas maisus.
Slēpts komentārs: kristapstabu

     [+] [-]

, 2012-01-20 13:18, pirms 12 gadiem
Vilis15 rakstīja: Gudri muldēt mēs visi mākam,bet kā būs redzēsim tikai tad,kad sāksies play off.
Gudri muldēt nav maisus stiept! Tādēļ arī spriežam par esošo situāciju un iespējamām nākotnes iespējām un varbūtībām!

 +12 [+] [-]

, 2012-01-20 13:18, pirms 12 gadiem
Labs raksts Patīkami, ka viss ir salikts kopā, nevis sadalīts trīs vienas rindkopas rakstos. Kas attiecas uz to "saķēzīšanu", ļoti precīzi pateikts. Man pašam patīk, ka RD tiek uzskatīta par tādu melno zirdziņu pirms play off.

     [+] [-]

, 2012-01-20 13:30, pirms 12 gadiem
tur tiešām ir jābūt olimpiskajiem čempionam, lai tik inovatīvu prognozi izdarītu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-20 13:53, pirms 12 gadiem
Tikai Dinamo studenti par pirmo kārtu un uzvarām!!

  -3 [+] [-]

, 2012-01-20 14:06, pirms 12 gadiem
Dinamo saķēzīs sejas baram krievu.

     [+] [-]

, 2012-01-20 14:10, pirms 12 gadiem
Taisnība jau ir... nu nevaram mēs pacelt Gagarinu. tas ir 99% nereāli!

  -1 [+] [-]

, 2012-01-20 14:19, pirms 12 gadiem
quick rakstīja: Labs raksts Patīkami, ka viss ir salikts kopā, nevis sadalīts trīs vienas rindkopas rakstos. Kas attiecas uz to "saķēzīšanu", ļoti precīzi pateikts. Man pašam patīk, ka RD tiek uzskatīta par tādu melno zirdziņu pirms play off.
"Melnais zirdziņš" faktiski nozīmē: komanda ir pēdējais s*ds- krancis, kas "lielajiem" maisās pa kājām, pie nejaušības var arī iekost. Kas tur var patikt, nav skaidrs.
Man daudz vairāk labpatiktu, ja mūs novērtētu par "grandu", kurš var paklupt.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-20 14:29, pirms 12 gadiem
A es ticu, ka mūsu Dinamo tas ir pa spēkam! Un mēs to izdarīsim! Un ja neizdarīsim, tad es apdi**īšos nokaunēšos, bet vienalga būsu lepns, ja mēs kādam kaut ko pabojāsim! Play-off ir play-off! Jānoskaņojās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-01-20 14:47, pirms 12 gadiem
Nav ko saspringt - Cipa sāks mest pleyoffos , tas ar 80% garantiju, bet tas, ka viņš metīs golus valstsvienības sastāvā, tas ir ar 100% garantiju))
Tas vecis toč nebūs saguris vai lūpu uz zīmuļa uztinis. Respect.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-20 14:50, pirms 12 gadiem
Pasmējos, bet taisnību jau arī pateica un lai RD pierāda, ka tas tā nav, bet vispirms jau kādam jāsaķēza tā pati pirmā kārta un tad tik vispār varēs spriedelēt

  -1 [+] [-]

, 2012-01-20 14:54, pirms 12 gadiem
Fui šitā pateikt, viņš laikam domā, ka RD kepkām nesāpēs sirsniņa?

  +1 [+] [-]

, 2012-01-20 15:15, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Fui šitā pateikt, viņš laikam domā, ka RD kepkām nesāpēs sirsniņa?
man jau šķiet ka tikai troļļus var nopirkt ar daiļrunību, parunām, dzejoļiem un citu tukšvārdību.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-20 15:25, pirms 12 gadiem
Skaidra ģēla , ka saķēzīs 1.kārtu, visticamāk ka pašu līdzjutējiem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 50 komentāri