Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bertāna cīņa pret Timmu un Mālmani VSB tiešraidē

Krišs Upenieks

Bertāna cīņa pret Timmu un Mālmani VSB tiešraidē
Dairis Bertāns
Foto: Pacific Press/Sipa USA/Scanpix

Šonedēļ Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay piedāvā Turkish Airlines Eirolīgas trīspadsmitās un četrpadsmitās kārtas spēles: Kauņas Žalgiris – Brose Bamberg, Milānas Olimpia – Vitorijas Baskonia, Pireju Olympiacos – Maskavas CSKA, Valencia – Kauņas Žalgiris, Brose Bamberg – Madrides Real, Stambulas Anadolu Efes – Pireju Olympiacos un Vitorijas Baskonia – Barcelona.

Šonedēļ Eirolīgā tiks aizvadītas divas spēļu kārtas. Trešdien Daira Bertāna Milānas Olimpia savā laukumā tiksies ar Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa Vitorijas Baskonia. Milānas komanda ir zaudējusi pēdējās četras Eirolīgas spēles, savukārt Baskonia pēc neveiksmīgā sezonas sākuma ir izcīnījusi uzvaras sešos no pēdējiem astoņiem mačiem un nostiprinājusies tabulas vidusdaļā. Jāņa Strēlnieka Pireju Olympiacos divu vadošo Eirolīgas klubu duelī trešdien savā laukumā tiksies ar Maskavas CSKA.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Lai cik klišejiski tas arī neizklausītos, šobrīd Eirolīgā ikviena spēle ir ļoti nopietns pārbaudījums un ikviena uzvara ir jānopelna. Nav pagājusi pat nedēļa kopš Žalgiris lielā panākuma Stambulā pret Fenerbahce. Brose Bamberg tabulā atrodas zemāk, nekad nav uzvarējusi Kauņā un gūst mazāk punktu nekā jebkura cita komanda. Un tomēr Žalgiris izredzes pret Brose nav vērtējamas daudz augstāk par 50%.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Baskonia uzvarējusi sešās no pēdējām astoņām spēlēm, bet nesekmīgā sezonas sākuma dēļ (0 – 4) atrodama vien tabulas vidusdaļā. Komandai veiksmīgajā periodā sniegumu galvenajos statistikas rādītājos uzlabojis arī Jānis Timma! Pretējā situācijā šobrīd ir Milāna un Dairis Bertāns, kurš sezonas pirmajās piecās spēlēs vidēji guva 12.2 punktus, bet kopš novembra vidus pamatīgi sarukušas metienu izdarīšanas iespējas (8 punkti pēdējās 5 spēlēs kopā), un no tā cieš arī komandas rezultāti – pēdējā vieta turnīra tabulā.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Kopš tikšanās pagājušā gada pusfinālā, kur Olympiacos ļoti līdzīgā cīņā pārspēja Maskavas CSKA, komandas tiksies pirmo reizi. Arī šosezon komandas ir starp galvenajiem pretendentiem uz iekļūšanu Final Four un cīņu par titulu. Maskavieši, kā ierasts, ir starp līderiem uzbrukumā, kamēr Olympiacos ir aizsardzības speciālisti. Šīs spēles uzvarētāji ieņems vietu turnīra tabulas pirmajā vietā.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic un Viaplay:
• Otrdien, 19.decembrī 19:45 Kauņas Žalgiris – Brose Bamberg
• Trešdien, 20.decembrī 20:40 Pireju Olympiacos – Maskavas CSKA (tiešraidē tikai Viaplay)
• Trešdien, 20.decembrī 21:30 Milānas Olimpia – Baskonia
• Ceturtdien, 21.decembrī 20:45 Brose Bamberg – Madrides Real (tiešraidē tikai Viaplay)
• Ceturtdien, 21.decembrī 21:30 Valencia – Kauņas Žalgiris
• Piektdien, 22.decembrī 19:15 Anadolu Efes – Olympiacos
• Piektdien, 22.decembrī 21:15 Baskonia – Barcelona (tiešraidē tikai Viaplay)

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs