Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops kā savu pēcteci labprāt redzētu Džerardu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops kā savu pēcteci labprāt redzētu Džerardu
Jirgens Klops
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā futbolā atlikusi vēl viena spēļu kārta, kurā "Liverpool" centīsies nosargāt vietu starp četrām labākajām komandām. Galvenais treneris Jirgens Klops tikmēr norādījis, ka kā savu pēcteci vēlētos redzēt bijušo kapteini Stīvenu Džerardu.

Stīvens Džerards, kurš nule noslēdzis profesionālo karjeru, janvārī kļuva par "Liverpool" U18 komandas treneri, bet no nākamās sezonas viņš būs jauno futbolistu galvenais treneris uz pilnu slodzi. Viņu apmāca "Liverpool" galvenās komandas treneris Jirgens Klops, sniedzot leģendārajam pussargam padomus.

Kā norādīja vācietis, kurš cer ar "Liverpool" atgriezties Čempionu līgas apritē, Džerards ir gan lielisks cilvēks, gan viens no labākajiem futbolistiem pasaulē, un viņa pievienošanās jauno futbolistu skološanai ir milzīgs ieguvums.

"Es viņam teicu: kad došos prom vai klubs mani atlaidīs, protams, nepievērsīšu uzmanību, kurš būs mans pēctecis, tomēr ļoti priecātos, ja manās pēdās ietu tieši Stīvens. Darīšu visu, ko varu, lai viņš saņemtu visu nepieciešamo informāciju trenera karjeras pirmajiem soļiem," sacīja Klops.

"Kad pievienojies klubam, esi atbildīgs arī par tā nākotni. Un, lai nākotne būtu spoža, lemtspējīgās pozīcijās ir nepieciešamas leģendas kā Džerards," turpināja Klops. "Viņš klubam deva daudz. Tagad varam viņam sniegt labāko izglītību jomā, kurā viņš cerams grib pavadīt visu atlikušo mūžu."

Liverpūlē dzimušais un augušais Džerards pārstāvēja komandu no 1998. līdz 2015. gadam, Premjerlīgā aizvadot 504 spēles un gūstot 120 vārtus. Viņš bija komandas kapteinis, uzvarot arī Čempionu līgā, tāpat pussargs bija arī Anglijas izlases kapteinis.

"Liverpool" ar 73 punktiem ieņem ceturto vietu Premjerlīgā. Priekšā ar 75 punktiem atrodas "Manchester City", bet vienu punktu aiz muguras ir Londonas "Arsenal". Tādējādi Anglijas Premjerlīgā gaidāma aizraujoša pēdējā kārta.

Izmantotie resursi:
https://www.thetimes.co.uk/

  -1 [+] [-]

, 2017-05-19 13:53, pirms 7 gadiem
Par Liverpoli!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-19 17:46, pirms 7 gadiem
Ļaujiet tak Džerardam vispirms pāris sezonas pastrādāt ar jauniešiem, lai saprastu, vai trenēšana vispār padodas. Ja būs lietaskoks, tad jau Liverpool noteikti patrenēs kaut kad, bet var jau nesanākt arī ...