Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ronaldu nespēlēs Portugāles izlasē Rio olimpiskajās spēlēs

Rolands Eliņš

Ronaldu nespēlēs Portugāles izlasē Rio olimpiskajās spēlēs
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Portugāles olimpiskās futbola izlases treneris Rui Žorže vairs nerēķinās ar Krištianu Ronaldu palīdzību Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Portugāles izlases kapteinis Krištianu Ronaldu savu valsti šovasar pārstāvēs jau „Euro 2016” finālturnīrā, taču tika uzturēta cerība, ka viņš varētu piedalīties arī olimpisko spēļu turnīrā augustā. Portugāles olimpiskās izlases treneris Rui Žorže gan norādījis, ka netic šādam variantam un ar Madrides „Real” zvaigznes palīdzību nerēķinās.

„Mēs vēl neesam izlēmuši par trim spēlētājiem, kas būs vecāki par 23 gadiem, pagaidīsim ar galīgi lēmumu. Taču es neticu, ka Krištianu būs viens no viņiem,” sacīja Žorže. „Protams, ka būtu priecīgs iekļaut viņu savas komandas sastāvā. Viņš ir viens no diviem labākajiem futbolistiem pasaulē. Jebkura komanda vai izlase būtu priecīga par Ronaldu sastāvā. Taču šobrīd par tādu variantu reāli nedomājam.”

Tāpat olimpiādē nepiedalīsies arī Ronaldu komandas biedrs Hamess Rodrigess, kurš vasarā pārstāvēs Kolumbijas izlasi „Copa America” izcīņā. Rodrigess par savu lēmumu informējis izlases trenerus.

„Hamess pats personīgi izrunājās ar izlases treneriem un tika pieņemts lēmums, ka viņš dosies uz „Copa America”, nevis olimpiādi,” ESPN norādījis Kolumbijas FA prezidents Ramons Hesuruns. „Tas ir saprotams lēmums. Viņam būtu ļoti grūti piedalīties abos turnīros, līdzjutējiem tas ir jāņem vērā.”

Jāatgādina, ka pretēju lēmumu pieņēma cita Dienvidamerikas futbola zvaigzne Neimārs, kurš izvēlējās piedalīties olimpiskajās spēlēs, kas notiks viņa dzimtenē Brazīlijā. Viņš izlaidīs „Copa America” izcīņu, turklāt izlases treneris Dunga norādījis, ka apsver domu atbrīvot Neimāru no izlases kapteiņa pienākumiem. Dunga uzskata, ka Neimāram kapteiņa aproce uzliek pārāk lielu atbildības sajūtu, kamēr savas labākās spēles viņš aizvada tad, kad jūtas atbrīvoti.

Izmantotie resursi:
Real Madrid stars Cristiano Ronaldo and James...

Slēpts komentārs: Basketbola_experts

  +3 [+] [-]

, 2016-05-19 17:43, pirms 8 gadiem
fuuu, kaut kā no virsraksta pavirši izlasīju, ka nebūs čempī

     [+] [-]

, 2016-05-19 17:50, pirms 8 gadiem
Raksta virsraksts ir galiigi garaam, jo pats CR7 par nepiedaliishanos OS neko nav teicis, bet gan Olimpiskaas izlases treneris necerot uz vinja paliidziibu.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-19 17:51, pirms 8 gadiem
Jaapiebilst, ka CR jau ir piedaliijies OS - 2004. gadaa, bet tad vins bija tikai 19 gadus vecs

  -2 [+] [-]

, 2016-05-19 17:51, pirms 8 gadiem
Tāpat olimpiādē nepiedalīsies arī Ronaldu komandas biedrs Hamess Rodrigess
Drīz jau laikam nebus komandas biedrs....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-19 18:59, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tāpat olimpiādē nepiedalīsies arī Ronaldu komandas biedrs Hamess Rodrigess
Drīz jau laikam nebus komandas biedrs....
kads sakars ka bus,ja bus? pagaidam ir komandas biedrs un punkts

     [+] [-]

, 2016-05-19 21:57, pirms 8 gadiem
Zidans nosirmotu,ja vinjam buutu mati,uzzinot ka Ronaldo taisaas vasaraa speeleet Euro un veel olimpiaadee

  +1 [+] [-]

, 2016-05-20 01:22, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tāpat olimpiādē nepiedalīsies arī Ronaldu komandas biedrs Hamess Rodrigess
Drīz jau laikam nebus komandas biedrs....
vairs nav, es pa 150 mil nopirku FIFA 16 viņu uz Arsenal.