Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oskars atvadījies no "Chelsea" komandas biedriem un gatavojas pārejai uz Ķīnu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oskars atvadījies no "Chelsea" komandas biedriem un gatavojas pārejai uz Ķīnu
Viljans un Oskars
Foto: AP/Scanpix

Brazīliešu futbolists Oskars atvadījies no citiem Londonas "Chelsea" spēlētājiem, gatavojoties pārejai uz Šanhajas SIPG, atklājis viņa tuvs draugs Viljans.

"Oskars jau atvadījies no komandas biedriem. Viņš ir labs draugs un lielisks spēlētājs," pēc Londonas "Chelsea" uzvaras izbraukumā pret "Crystal Palace" atklāja cits Anglijas Premjerlīgas līdervienības spēlētājs Viljans. "Novēlu viņam un viņa ģimenei visu to labāko. Futbolista karjera var būt īsa. Kad rodas šāda iespēja, vispirms ir jādomā par savu ģimeni. Vēlies nodrošināties brīdim, kad karjera būs galā."

Tiek vēstīts, ka Šanhajas SIPG par Oskaru, kurš pats norādījis, ka pārejā viss paveikts par 90%, gatavs maksāt 71,5 miljonus eiro, kas kļūtu par jaunu Londonas "Chelsea" rekordu, pārtrumpojot pims pusotra gada saņemtos 59,6 miljonus par brazīliešu aizsargu Davidu Luizu no Parīzes "Saint-Germain". Tāpat Oskaram tiktu pamatīgs algas pielikums – ja pašlaik viņš saņem 107 tūkstošus eiro nedēļā, tad Ķīnas klubs gatavs viņam maksāt 477 tūkstošus nedēļā.

"Oskars ir ļoti labs spēlētājs. Varu būt lepns, ka viņš ir manā komandā, ka viņš ir mans spēlētājs. Esmu lepns par viņa attieksmi, uzvedību un ziedošanos futbolam," norādīja Londonas "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte. "Respektēju katru lēmumu, kuru pieņēmis futbolists. Vai man ir žēl? Jā, jo prom dosies labs spēlētājs un labs cilvēks. Tomēr es viņu saprotu."

Šanhajas SIPG trenēra Andrē Vilašs-Boašs, kurš iepriekš vadījis arī Londonas "Chelsea", un komandu pārstāv vēl vairāki brazīlieši – Halks un Elkešons. Gan Anglijas, gan Ķīnas transfēru logs atvērsies 2017. gada pirmajā dienā, bet tiek plānots, ka ziņa par vienošanos tiks publiskota mazliet agrāk.

Brazīlijas izlasē Oskars aizvadījis 48 spēles un guvis 12 vārtus. Divus rezultatīvus sitienus viņš izdarīja 2014. gada Pasaules kausā, tostarp iesitot kaunpilnajā laukuma saimnieku zaudējumā nākamajai čempionei Vācijai ar 1:7. Oskars divas reizes kļuvis par Brazīlijas čempionu, bet kopā ar Londonas "Chelsea" uzvarējis gan Anglijas Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
ESPN.com.br - Tudo pelo esporte

  +3 [+] [-]

, 2016-12-18 20:21, pirms 7 gadiem
477k nedēļā

     [+] [-]

, 2016-12-18 20:37, pirms 7 gadiem
psc

     [+] [-]

, 2016-12-18 20:42, pirms 7 gadiem
j... kompot!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-18 20:42, pirms 7 gadiem
Reti kurs savaa muzaa nopelniis cik sis chalis nedeeljaa

  +1 [+] [-]

, 2016-12-18 20:42, pirms 7 gadiem
Problem? rakstīja: 477k nedēļā
tas ir pirms nodokļiem bet nu tik un tā, cipars ir vnk WOW

a kāds var pateikt kādi tur nodokļi?

     [+] [-]

, 2016-12-18 21:02, pirms 7 gadiem
Ķīnas varai laikam ir problēmas ar izklaidēm tautai...ko viens Oskars izdarīs? ...ķīnas klubs varēs vinnēt japāņu un korejas, austrāliešu klubus? ...nu,nu...pagaidìsim

     [+] [-]

, 2016-12-18 21:09, pirms 7 gadiem
Nja, kā es viņu saprotu... par 107k nedēļā pat desai uz maizītes nesanāk! Bet par 477k varēs i sviestu, i kečupu vēl uzspiest!
Bet ja nopietni, tad reizēm tās runas par grūto ģimenes nodrošināšanu no cilvēkiem, kas saņem simtiem tūkstošus nedēļā izklausās drusku smieklīgas!
Nav jau žēl, ka cilvēkam pietiks visam mūžam - pat otrādi, prieks ka tā... bet gribētos drusku vairāk vienlīdzības cilvēkiem!

     [+] [-]

, 2016-12-18 21:27, pirms 7 gadiem
skrusts, nevajag pārdzīvot - lielàkajà daļà šo brazīļu futbola zvaigžņu nopelnītos miljonus izoperē mahinatori... Garinča nomira kā bomzis, Pelem naudas nav, Ronaldinjo ar jau visu pakàsis...

     [+] [-]

, 2016-12-19 02:45, pirms 7 gadiem
skrusts rakstīja: Nja, kā es viņu saprotu... par 107k nedēļā pat desai uz maizītes nesanāk! Bet par 477k varēs i sviestu, i kečupu vēl uzspiest!
Bet ja nopietni, tad reizēm tās runas par grūto ģimenes nodrošināšanu no cilvēkiem, kas saņem simtiem tūkstošus nedēļā izklausās drusku smieklīgas!
Nav jau žēl, ka cilvēkam pietiks visam mūžam - pat otrādi, prieks ka tā... bet gribētos drusku vairāk vienlīdzības cilvēkiem!
dazreiz liekas,ka cilveeki domaa,ka sportisti nosleedz savu cik tur milijonu liigumu un neko no taas sanjemtaas naudas neteeree,viss paliek bankas kontaa,bet smukie Ferrari un Bentliji,padsmit guljamistabu maajas ne no kaa paraadaas,plus veel tikpat lielas maajas vecaakiem, braaljiem,maasaam un daziem ar draugiem,cik nu kursh daasns

     [+] [-]

, 2016-12-19 08:11, pirms 7 gadiem
Vai tiešām tie pāris simti tūkstoši nedēļā vairāk ir vērti tam, lai savu karjeru veltītu mārketingam Ķīnā? Nez nez, bet lai jau iet, viņa karjera, viņa izvēle. Chelsea tie 60 citroni noderēs, un nav jau tā, ka Oskars ir pamatsastāva spēlētājs zem Kontes. Chelsea fanu vairākums par šo transfēru ir starā, tieši dēļ transfēra summas. Veiksmi, Oskar!

     [+] [-]

, 2016-12-22 14:37, pirms 7 gadiem
Ir skaidrs ka nauda ir galvenaa nevis slava vai karjera vinam un tiem kuri aizbrauc uz Kinu spelet. Kina spelejot uz Brazilijas izlasi maz ticams vai tiks vel kadreiz bet kaut gan Kina pateicoties lielas naudas del futbols tur attistas un klust popularaks. Pec 10 gadiem gan jau Kinas superliga bus viena no specigakajam ligam pasaule.