Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts Juškēvičs ar rekordiem debitē "Ulbroka/FS Masters"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Juškēvičs ar rekordiem debitē "Ulbroka/FS Masters"
Ainārs Juškēvičs
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notika viena vīriešu Virslīgas spēle, kurā komandā "Ulbroka/FS Masters" kā spēlētājs debitēja Ainārs Juškēvičs. Ulbrokieši savā laukumā ar rekordlielu pārsvaru sakāva "Ķekavas Bulldogus" (16:3), bet Juškēvičs izcēlās ar sezonas rezultativitātes rekordu Virslīgā – 10 (2+8) punkti.

Līdz šim Ainārs Juškēvičs bija "RTU/Inspecta" spēlētājs un "Ulbroka/FS Masters" galvenais treneris. Tagad viņa "sēdēšana uz diviem krēsliem" turpināsies, tikai ar to atšķirību, ka abi krēsli atrodas vienā klubā - "Ulbroka/FS Masters". Kā spēlētājs Jušķēvičs debitēja pret Virslīgas pastarīti, un izdarīja to ļoti rezultatīvi – jau pirmā perioda laikā ulbrokieši izvirzījās vadībā ar 9:1, pēc otrās trešdaļas rezultāts bija kļuvis 13:3, bet pēdējā periodā mājinieki iemeta vēl trīs bezatbildes vārtus – 16:3. Tā ir visu laiku pārliecinošākā "Ulbroka/FS Masters" uzvara Virslīgā.

Galvenais panākuma kalējs šajā mačā bija tieši Ainārs Juškēvičs, kurš uzstādīja Virslīgas sezonas rezultativitātes rekordu – 10 (2+8) punkti. Viņam arī labākā spēlētāja tituls. Ulbrokieša Kārļa Bulāna kontā 5 (2+3) punkti, bet Krists Paulovičs guva 4 vārtus. Par labāko spēlētāju "Ķekavas Bulldogu" sastāvā atzina Jāni Zariņu, kurš guva vienus vārtus, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Henrijs Uzraugs.

"Ulbroka/FS Masters" spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs pēc izcīnītās uzvaras atklāja, ka viņa komanda šoreiz ļoti labi noskaņojusies spēlei, kārtīgi cīnījusies jau no pirmās minūtes, pirmajā trešdaļā iegūstot izšķirošo pārsvaru. Pēc tam jau atlicis tikai novadīt maču līdz uzvarai. Otrajā un trešajā periodā ulbrokiešiem parādījies pārāk daudz tehniskā brāķa, bet galvenais šoreiz tomēr iz izcīnītā uzvara un trīs punkti turnīra tabulā – tagad jāķer rokā labāko astotnieks. Jautāts par to, kad laukumā varētu doties otrs pārnācējs no "RTU/Inspecta" – Pēteris Freimanis, Juškēvičs atbildēja, ka vēl jānokārto pārejas formalitātes, bet nav izslēgts, ka tas varētu notikt jau nākamās nedēļas nogalē.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, 18.novembris

"Ulbroka/FS Masters" – "Ķekavas Bulldogi" 16:3 (9:1, 4:2, 3:0)

Metienu attiecība:
41:21 (17:7, 10:10, 14:4)
Rezultatīvākie:
"Ulbroka/FS Masters" – Ainārs Juškēvičs 10 (2+8), Kārlis Bulāns 5 (2+3), Krists Paulovičs 4 (4+0), Kaspars Šķēls 3 (1+2), Dāvis Šmitiņš 2 (2+0), Jānis Justaments 2 (1+1), Edgars Pukinskis 2 (1+1), Krišjānis Zeps 1 (1+0), Rolands Reinsons 1 (1+0), Jānis Jaunzems 1 (1+0), Edgars Zeidlers 1 (0+1).
"Ķekavas Bulldogi" – Henrijs Uzraugs 2 (1+1), Intars Labsvārds 1 (1+0), Jānis Zariņš 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv