Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola slavē De Breini un slēpti "pasveicina" Morinju vadīto "United"

Agris Suveizda

Gvardiola slavē De Breini un slēpti "pasveicina" Morinju vadīto "United"
Žuzeps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Žuzeps Gvardiola pie Mančestras "City" stūres sācis ar labāko startu kluba vēsturē – astoņām uzvarām astoņās spēlēs. Pēc panākuma pret "Bournemouth" (4:0) Gvardiola slavēja gan pretiniekus, gan vienu no savas komandas līderiem Kevinu De Breini.

"Domāju, ka viņš ir īpašs, izcils spēlētājs," Žuzeps Gvardiola sacīja par Kevinu De Breini, kurš vakar guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. "Viņš dara visu. Bez bumbas viņš ir pirmais, kurš par to cīnās. Un ar bumbu viņš redz pilnīgi visu. Katru reizi viņš pieņem pareizo lēmumu. Tādēļ viņš ir spēlētājs, kurš ir citā līmenī. Gan man, gan mums visiem veicas, ka viņš ir pie mums."

Gvardiolam tika vaicāts, vai De Breine, viņaprāt, ir labākais spēlētājs Premjerlīgā: "Nezinu. Protams, viņš ir viens no labākajiem – par to nav nekādu šaubu. Bet, lai būtu labākais, tas ir atkarīgs no tā, ko tu izcīnīsi. Ja būsi spējīgs iegūt trofejas, tad būs iespēja kļūt par labāko. Varbūt. Varbūt kļūdos. Domāju, ka viņam patiktu iegūt individuālās balvas – visiem spēlētājiem tās patīk. Bet domāju, ka viņš ir priecīgs arī tad, kad aizvada tādas spēles kā šī.

Tāpat Gvardiolam tika lūgts viņu salīdzināt ar daudziem citiem izciliem futbolistiem, kurus viņš iepriekš trenējis: "Viņš ir viens no viņiem. Kad runājam par Mesi, viņš var sēdēt viens pats pie sava galda, pie kura nav laists neviens cits. Taču pie blakus galdiņa Kevins var sēdēt."

Neskatoties uz pārliecinošo rezultātu, Gvardiola veltīja labus vārdus arī pretiniekiem, nosaucot to par labāko komandu spēlē ar bumbu, ar kuru ticies šajā Premjerlīgas sezonā – tātad ieskaitot arī Žuzē Morinju vadīto Mančestras "United". "Domāju, ka "Bournemouth" ir ļoti laba komanda. Komanda, kura ar bumbu spēlēja labāk nekā jebkura cita vienība [pret kuru esam šosezon spēlējuši Premjerlīgā] - pārējie tikai centās spēlēt ar tālajām piespēlēm. Skatoties "Bournemouth" spēles pret "West Ham", Mančestras "United" un citām komandām, redzēju, ka tā prot spēlēt ar bumbu, ja tai to ļauj."

"Viņiem ir tāds uzbrucējs kā Kings, kurš ir lielisks, spēcīgs un uzvar visās divcīņās. Viņu malējie pussargi ir tik ātri un arī malējie aizsargi, jo īpaši Smits," Gvardiola turpināja. "Viņiem ir kvalitāte, un, kad ļaujam viņiem spēlēt, viņiem ir ļoti, ļoti, ļoti daudz kvalitātes. Pirmajā puslaikā mūsu presings nebija perfekts, taču dažreiz mums izdevās nospēlēt agresīvi un atgūt bumbu bīstamās pozīcijās, kuras spējām izmantot pretuzbrukumos, lai radītu izdevības. Un tad mūsu vidējās un priekšējās līnijas spēlētāju individuālā meistarība darīja savu. Spēlējām kā maza komanda bez bumbas, un man tas ļoti patīk, jo cilvēki ir lepni, kad viņu slavenie spēlētāji bez bumbas daudz skrien, skrien un vēlreiz skrien."

"Esmu priecīgs par sezonas sākumu, taču mēs spēles noteikti arī zaudēsim. Tagad visi par mums saka tikai labus vārdus, taču zinu, cik kritiski visi ir pēc zaudējumiem. Tāpēc svarīgi būs tas, lai arī pēc zaudējumiem mēs būtu tikpat stabili kā tagad," teica Gvardiola. "Vieglais sākums? Agrāk visi runāja par to, cik Premjerlīga ir smags turnīrs, tāpēc nesakiet man tagad par vieglo sākumu. Mums iet tik viegli tādēļ, ka tik smagi strādājam, nevis tādēļ, ka pretinieki būtu vāji."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 13:36, pirms 8 gadiem
Kā tas ir iespējams???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-18 13:55, pirms 8 gadiem
ahahaha, pilnīgs klauns

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 14:23, pirms 8 gadiem
City jauns spēlētājs?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 14:34, pirms 8 gadiem
Nav tāda spēlētāja kā Kevins de Breine. Fflāmi (holandiešu valoda) izrunā Kevin de Bruyne kā Kevins de Broine. Kāds sakars de Breinem???!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 15:09, pirms 8 gadiem
Tā arī nesapratu par kādu spēlētāju autors rakst👹
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-18 18:18, pirms 8 gadiem
Breine.. nu debīls. Paskatoties autoru nav briinums

     [+] [-]

, 2016-09-18 18:27, pirms 8 gadiem
tas tulkojums ir krimināls.Butu vismaz angliski iekavās vārdu uzvārdu uzraktijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-19 07:19, pirms 8 gadiem
Sukveizdinho savaa elementā