Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā četras spēles, "Valmieras" un "Rubenes" duelis – tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā norisināsies četras spēles, bet sieviešu Virslīgā – viena. Maču starp vīriešu komandām "Valmiera" un "Rubene" interneta TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18.00 "Valmiera" – "Rubene" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
"Valmiera" (10.v.) aizvadījusi astoņas spēles, kurās izcīnītas divas uzvaras (pār FK "Bauska" un SK "Pārgauja". Savā pēdējā spēlē valmierieši viesos braši cīnījās pret čempioni "Lielvārdi", kurai piekāpās minimāli – 5:6. Divi Valmieras komandas spēlētāji savākuši pa 8 punktiem – Mārtiņš Broks (5+3) un Dāgs Rozenbahs (7+1).
Kocēnu "Rubene" (7.v.) septiņās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras. Interesanti, ka kocēnieši spēlē kā pēc grafika – vienu spēli uzvar, bet nākamo zaudē. Savā iepriekšējā spēlē "Rubene" Kocēnos ar 6:4 pārspēja "Ulbroka/FS Masters". Rezultatīvākais Kocēnu komandas sastāvā šobrīd ir Mārtiņš Zelčs ar 13 (5+8) punktiem, viņa seko Ivars Jēkabsons ar 12 (11+1) punktiem.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 18.00 FK "Bauska" – "Lielvārde" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
FK "Bauska" (11.v) sešās spēles izcīnījis divas uzvaras, otro – tikai aizvakar, kad Liepājā pēcspēles metienos ar 7:6 pārspēja "Kuršus". Par rezultatīvāko spēlētāju komandā kļuvis Toms Niedre, kuram 12 (5+7) punkti, seko Ģirts Laugalis ar 11 (2+9) un Jānis Akmentiņš ar 10 (9+1) punktiem.
"Lielvārde" (2.v.), kas čempionātu uzsāka ar piecām uzvarām, pēdējos trijos mačos piedzīvojusi divus zaudējumus. Otrais no tiem fiksēts pagājušajā nedēļā, kad lielvārdieši viesos ar 6:8 piekāpās "Ulbroka/FS Masters" florbolistiem. Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī joprojām atrodas Lielvārdes komandas spēlētājs Toms Akmeņlauks, kuram 30 (19+11) punkti. Mikus Valpēters ar 21 (8+13) punktiem šajā pašā sarakstā atkāpies uz 3.vietu. Desmitais Virslīgā rezultatīvākais šobrīd ir "Lielvārdes" spēlējošais treneris Mihails Kostusevs – 17 (9+8) punkti.

Pulksten 18.00 "Talsi/Triobet" - "RTU/Inspecta" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
"Talsi/Triobet" (4.v.) astoņās spēlēs tikuši pie piecām uzvarām. Pagājušajā nedēļā talsenieki savā laukumā sīvā cīņā ar 3:5 atzina Virslīgas līderes "Ķekavas" pārākumu. Talsu komandas kapteinis Artis Raitums ar 20 (11+9) punktiem ir piektais rezultatīvākais Virslīgā. Viņa komandas biedriem Matīsam Jansonam un Tomam Bitmanim pa 16 (12+4) punktiem.
Rīgas "RTU/Inspecta" (6.v.) līdz šim aizvadījusi tikai piecas spēles, tikai vienā piedzīvojot zaudējumu (pret "Lielvārdi"). Savā iepriekšējā mačā, kas tika aizvadīts oktobra beigās, rīdzinieki ar 6:2 uzvarēja "Valmieru". Pa šo laiku "RTU/Inspecta" pametis viens no komandas rezultatīvākajiem uzbrucējiem Ainārs Juškēvičs, kurš turpmāk ne tikai trenēs "Ulbroka/FS Masters", bet arī spēlēs tajā. Komandas jaunieguvums – pieredzējušais treneris Normunds Zvejnieks. Rezultatīvākais "RTU/Inspecta" sastāvā ir Jānis Jansons ar 11 (4+7) punktiem, viņam seko Atis Blinds un Jānis Levanovičs – pa 8 punktiem.

Pulksten 18.00 "Lekrings" - "Kurši" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsu "Lekrings" (3.v.) septiņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras. Iepriekšējā spēlē cēsnieki savā laukumā uzņēma Stalbes "Pārgauju", ko sakāva gana pārliecinoši – 12:4. Rezultatīvākais komandā ar 18 (12+6) punktiem ir Andris Rajeckis, Mārtiņam Rajeckim ir 12 (5+7) punkti), bet Andrim Malkavam, Artūram Jurševskim un Jānim Rajeckim – pa 11 punktiem.
Liepājas "Kurši" (5.v.) aizvadījuši jau deviņas spēles, kurās izcīnītas četras uzvaras. Vakar liepājnieki savā laukumā uzņēma FK "Bauska", kam piekāpās pēcspēles metienos ar 6:7. Liepājas komandas līderis Gints Siliņš ar 23 (15+8) punktiem šobrīd ir otrais rezultatīvākais visā Virslīgā. Viņa komandas biedram Miķelim Krūmam ja 16 (7+9), bet Kasparam Klameram 14 (11+3) punkti.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16.00 RSU - "Ķekavas Bulldogs" (Rīgas Olimpiskajā centrā)
Rīgas RSU (1.v.) šosezon vēl nav zaudējusi nevienā spēle. Ieprieksējā mačā studentes viesos ar 5:3 pārspēja Kocēnu "Rubeni". Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī ir divas rīdzinieces – Luīze Biļinska guvusi jau 17 (12+5) punktus, bet Gunita Kārkliņa – 15 (5+10) punktus.
"Ķekavas Bulldogs" (4.v.) līdz šim ir tikai viena uzvara – sezonas atklāšanas mačā ar 7:4 tika uzvarēta "Ķekava". Arī iepriekšējā spēlē "Ķekavas Bulldogs" spēkojās ar FK "Ķekava", un piekāpās pagarinājumā ar 5:6. Rezultatīvākā komandā ir Līga Vancāne ar 11 (7+4) punktiem, bet viņas māsai Aijai Vancānei 9 (5+4) punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2012-11-17 14:59, pirms 11 gadiem
Arī "Lekrings" un "Kurši" divkauja būs vērojama tiešraidē - Gludahill.TV