Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Krespo: "Mesi nav Maradona – viņš nevar vienatnē uzvarēt Pasaules kausā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krespo: "Mesi nav Maradona – viņš nevar vienatnē uzvarēt Pasaules kausā"
Lionels Mesi
Foto: imago/Scanpix

Argentīnas izlases bijušais uzbrucējs Ernans Krespo pēc neizšķirta pret Islandi izvēlējās kritizēt nevis Lionelu Mesi, bet visu pārējo komandu, norādot, ka līderis nav saņēmis pienācīgu palīdzību un ka pareizajos apstākļos viņš ir fenomenāls, taču tagad jācīnās vienatnē.

"Sāksim ar pašu galveno – Lionels Mesi par savu sniegumu spēlē pret Islandi ir pelnījis desmitnieku. Protams, no viņa vienmēr gaida vairāk, taču Mesi nav Djego Maradona – viņš nevar uzvarēt Pasaules kausā vienatnē. Tas jāsaprot gan līdzjutējiem, gan viņa komandas biedriem," teica Ernans Krespo. Argentīnas izlase pirmajā mačā nespēja pieveikt Islandi (1:1), turklāt Mesi neiesita 11 metru soda sitienu.

"Mesi pareizajos apstākļos ir fenomenāls spēlētājs – kā tas ir Barselonā. Taču ja apstākļi nav pareizie, viņam jācīnās vienam pašam. Kurš viņam palīdzēja pret Islandi? Anhels Di Marija vispār ne reizi netika prom no pretinieka. Pussargi nespēja palīdzēt Mesi," pauda Krespo. Duelī, kurā argentīnieši neieguva cerētos trīs punktus, Mesi pa vārtiem sita 11 reizes, un tas ir labākais rādītājs visā turnīrā.

Kopā ar "Barcelona" Mesi izcīnījis visus iespējamos titulus, deviņas reizes kļūstot par Spānijas čempionu un četras reizes triumfējot UEFA Čempionu līgā. Tomēr ar valstsvienību tikt pie titula nav izdevies. Pirms četriem gadiem Argentīna sasniedza finālu, bet pagarinājumā piekāpās vāciešiem. Mesi piecas reizes atzīts par pasaulē labāko futbolistu, taču Maradonam ir 1986. gada Pasaules kauss un turnīra labākā spēlētāja balva.

Krespo Argentīnas izlasē spēlēja no 1995. līdz 2007. gadam, aizvadot 64 spēles un gūstot 35 vārtus. Lielāko daļu karjeras viņš pavadīja Itālijā, kopā ar Milānas "Inter" trīs reizes kļūstot par čempionu. Tāpat viņam ir Anglijas Premjerlīgas tituls, kas izcīnīts kopā ar Londonas "Chelsea".

Izmantotie resursi:
https://www.gazzetta.it/

  +3 [+] [-]

, 2018-06-17 16:01, pirms 6 gadiem
Tiešām drausmas. Ko, neviens cits nevarēja Leo palīdzēt ar pendeli? Patiesi nožēlojams iniciatīvas trūkums no komandas biedriem. Viņu tāpat nometa vienu lauvām saplosīšanai kā savulaik Bekhemu.

Nu kā gan var prasīt no futbolista iesist pendeli? Nevar!

Maradona būtu iemetis bumbu vārtos ar roku!

     [+] [-]

, 2018-06-17 16:22, pirms 6 gadiem
Ne jau tikai Maradona māk iesist vienpadsmitmetriniekus un arī soda sitienus ārpus šī perimetra! Nupat serbs lieliski realizēja soda sitienu pāri sieniņai no vairāk kā divdesmit metriem. Messi bija trīs šādas iespējas taču vai nu pāri vārtiem vai sieniņā! Messi nospēlēja reāli vāji!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-17 16:30, pirms 6 gadiem
Vai no otras puses. Messi jau nedeva bumbu komandas biedriem. Tāds individuālists. Es to spēli redzēju, 5 reizes lauzās Islandes soda laukumā. Netika. Tā ka visi tur vainīgi arī Messi.

     [+] [-]

, 2018-06-17 16:33, pirms 6 gadiem
Negribu kritizēt Messi. Jāsaprot Krespo Messi nevar uzlikt uz paplātes un komandas biedri kā uzkodas. Visai komandai jādarbojas.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-17 16:35, pirms 6 gadiem
Un tam galvenam tiesnesim ir japielime video kamera uz galvas, kas nepiešķira 11 m soda sitienu uz Islandes vārtiem

  +2 [+] [-]

, 2018-06-17 16:47, pirms 6 gadiem
adrenalin8 rakstīja: Un tam galvenam tiesnesim ir japielime video kamera uz galvas, kas nepiešķira 11 m soda sitienu uz Islandes vārtiem
Viņš vienkārši pažēloja Messi. Divi tādi būtu pārāk smagi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-17 17:12, pirms 6 gadiem
adrenalin8 rakstīja: Vai no otras puses. Messi jau nedeva bumbu komandas biedriem. Tāds individuālists. Es to spēli redzēju, 5 reizes lauzās Islandes soda laukumā. Netika. Tā ka visi tur vainīgi arī Messi.
Nu, ja nav kam dot, tad piespēlēt ar nevar. Problēma bija tā, ka visi deva visu laiku bumbu Messi cerot, ka viņš vairāku spēlētāju ielenkumā kaut ko izdarīs. Loģiski sāksies apspēlēšana, ja katrā situācijā bumba nonāk pie viņa, bet partneri ir galīgi nevarīgi,

     [+] [-]

, 2018-06-17 20:03, pirms 6 gadiem
EriksVil rakstīja: Nu, ja nav kam dot, tad piespēlēt ar nevar. Problēma bija tā, ka visi deva visu laiku bumbu Messi cerot, ka viņš vairāku spēlētāju ielenkumā kaut ko izdarīs. Loģiski sāksies apspēlēšana, ja katrā situācijā bumba nonāk pie viņa, bet partneri ir galīgi nevarīgi,
Nevarīgi iespējams tieši tāpēc ka visu laiku paļaujas uz līderi. Bet šis vairs nevelk!

     [+] [-]

, 2018-06-17 20:04, pirms 6 gadiem
Šī bija tikai viena spēle, vēl priekšā viss... Messi vēl parādīs klasi...