Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Karagunis: "Čempionātā visi tiesneši ir pret Grieķiju"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Karagunis: "Čempionātā visi tiesneši ir pret Grieķiju"
Giorgoss Karagunis
Foto: Reuters/Scanpix

Grieķijas futbola izlases kapteinis Giorgoss Karagunis pēc uzvaras pret Krieviju (1:0), kas viņa komandai ļāva iekļūt Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā, neslēpa sašutumu par tiesāšanas līmeni, kas viņa komandai liegusi iegūt par trim punktiem vairāk.

Vienīgo vārtu autors Giorgoss Karagunis: "Aizsargs kļūdījās, zaudējot bumbu. Es to savācu, bet pretinieku tuvumā nebija. Izdarīju dažus soļus uz priekšu un uzsitu. Tie vārti mums iedeva pārliecību, kas palīdzēja cienīgi novadīt otro puslaiku. Galvenais uzvaras iemesls bija slāpes pēc tās. Pēc zaudējuma čehiem uzzinājām par neizšķirtu spēlē starp Krieviju un Poliju. Tobrīd sapratām, ka mums ir iespēja. Zinājām, ka būs ļoti grūti, taču spēlējām no sidrs, un viss izdevās."

Grieķu kapteinis neslēpa nepatiku pret tiesāšanas līmeni šajā turnīrā: "Man nekas nav jāsaka, jo visi zina, kas notiek jau kopš pirmā mača. Mūsu komandai bija jābūt septiņiem punktiem, neieskaitīja divus "tīrus" vārtus, šodien neiedeva 100% "pendeli" un liedza man iespēju piedalīties ceturtdaļfinālā. UEFA jānoskatās tās epizodes video [Karagunim brīdinājums par simulāciju, kuras nebija] un jāpieņem pareizais lēmums. Uzskatu, ka šeit visi tiesneši darbojas pret mums. Neskatoties uz to, esam izkļuvuši no grupas. Panākumu var salīdzināt ar 2004. gada triumfu Portugālē.

"Šī bija ļoti grūta spēle, tāpēc vēlos apsveikt savus spēlētājus ar laukumā atstāto enerģiju. Mums izdevās iepriecināt Avrāmu Papadopulosu [turnīrs beidzās ar savainojumu pirmajā spēlē] un visus grieķus.. Uzskatu, ka sasniegums valstij ir ļoti nozīmīgs," pēc mača prieku neslēpa Grieķijas galvenais treneris Fernandu Santušs.

Portugāļu futbola speciālists apzinās, ka komandai jāsaglabā realitātes sajūta: "Rīt jāattīra galvas, jāpaliek uz zemes. Tikai tāpēc, ka uzvarējām šo spēli, nenozīmē, ka esam labākie pasaulē. Arī zaudējums iepriekšējā spēlē nenozīmēja, ka esam sliktākiem. Apzināmies savu vietu."

Krievijas valstsvienības galvenais treneris Diks Advokāts pēc neveiksmes akcentēja veiksmes trūkumu: "Mēs spēlējām diezgan labi, bet otra komanda aizsargājās. Otrajā puslaikā pret tādu komandu kā Grieķija (negribu to noniecināt) ir ļoti grūti spēlēt. Nav tā, ka paši spēlējām slikti. Nebijām zaudējuši 16 spēles, šoreiz neuzvarējām. Mums pietrūka asuma vārtu priekšā.

Mums bija 45 minūtes, lai izlabotu situāciju pēc ielaistajiem vārtiem, taču nekas nedarbojās. Grūti tam atrast izskaidrojumu. Mums bija divi vai trīs uzbrucēji, taču nekas nesanāca. Lai arī zaudējām, pirmajā puslaikā nospēlējām lieliski. Tiklīdz grieķi guva vārtus, spēle kļuva pavisam citādāka. Neskatoties uz lielo bumbas kontroli, nespējām gūt vārtus. Futbolā bez tā uzvarēt nevar!"

Advokātam no amata nebūs jāatkāpjas, jo viņš to izdarīja jau pirms turnīra. Nīderlandes futbola speciālists atgriezīsies Nīderlandē, kur trenēs PSV. Kā viens no galvenajiem kandidātiem uz brīvo krēslu tiek minēts Valērijs Gazajevs. Viņš Krievijas izlasi jau vadījis laika posmā no 2002. līdz 2003. gadam, deviņās spēlēs izcīnot četras uzvaras. Jaunā trenera vārds kļūšot zināms līdz čempionāta beigām.

"Kas notika ielaisto vārtu brīdī? Pat negribas par to runāt, visi ļoti labi redzēja – tā bija muļķīga situācija. Ielaist tādus vārtus "ģērbtuvē" ir ļoti nepatīkami. Centāmies pēc pārtraukuma mainīt spēli, taču rezultāts redzams uz tablo. Uzskatu, ka bijām pelnījuši vairāk. Lielākā vilšanās ir par nepaveikto darbu, viss taču bija pašu rokās," pēc mača sašutis bija Vjačeslavs Malafejevs.

Krievijai vakar bija 25 sitieni pa vārtiem, kamēr Grieķijai tikai pieci. Viens no tiem pirmā puslaika kompensācijas laikā nodrošināja uzvaras vārtus.

Izmantotie resursi:
UEFA EURO – UEFA.com
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
FIFA.com - Fédération Internationale de...

1 2 38 komentāri
Slēpts komentārs: guntis86

 +16 [+] [-]

, 2012-06-17 09:10, pirms 12 gadiem
guntis86 rakstīja: Manuprāt, neiedot pendeli, bija pareizs tiesneša lēmums, bet dzeltenā kartīte par simulēšanu bija nevietā. Pret grieķiem pendeles ir jādod tad, ja tiešām spēlētājs tiek ''nopļauts'' soda laukumā, jo viņi ir lieliski aktieri, ko nodemonstrēja tas gulošais grieķis spēles beigu daļā, ko nonesa no laukuma ar nestuvēm
ja jau dzeltenā kartīte [par simulēšanu] bija nevietā, tad jau pārkāpums bija....un ja jau pārkāpums bija, tad jau pendele bija jādod...

  +9 [+] [-]

, 2012-06-17 09:15, pirms 12 gadiem
Apsveicu grieķus, bet Karagunis jau nu varētu nesmilkstēt, simulants viņš ir totāls tāpat kā visa grieķijas izlase. Tā nu sanācis, ka neiedeva iepriekšējos mačos par simulāciju, iedeva pret krieviem, kur nebija simulācija. Liktenis

  -3 [+] [-]

, 2012-06-17 09:19, pirms 12 gadiem
Dellez rakstīja: Apsveicu grieķus, bet Karagunis jau nu varētu nesmilkstēt, simulants viņš ir totāls tāpat kā visa grieķijas izlase. Tā nu sanācis, ka neiedeva iepriekšējos mačos par simulāciju, iedeva pret krieviem, kur nebija simulācija. Liktenis
Tieši tā, kad visa komanda beigs gulēt komā, tad, kad tas ir izdevīgi pie katra mazākā pieskāriena, tad arī tiesneši tiesās savādāk!
Labāk jau urļiki būtu tikuši tālāk - spēlē daudz skatāmāk un varētu kādu "lielo" izsist.

 +15 [+] [-]

, 2012-06-17 09:25, pirms 12 gadiem
Peecis30 rakstīja: Tieši tā, kad visa komanda beigs gulēt komā, tad, kad tas ir izdevīgi pie katra mazākā pieskāriena, tad arī tiesneši tiesās savādāk!
Labāk jau urļiki būtu tikuši tālāk - spēlē daudz skatāmāk un varētu kādu "lielo" izsist.
Urļiki neko nespētu izsist, jo vārtu rāmī trāpa 10% gadījumu. Keržakovs vispār 0%. Un komanda laika gaitā fiziski nosēdās, kas bija redzams jau spēlē pret Poliju, kad Aršavins otrajā puslaikā vispār knapi elpoja. Tā kā ceturtdaļfināļā viņus gaidītu tāds pēriens, ka maz neliekas.

  +4 [+] [-]

, 2012-06-17 09:29, pirms 12 gadiem
Dellez rakstīja: Apsveicu grieķus, bet Karagunis jau nu varētu nesmilkstēt, simulants viņš ir totāls tāpat kā visa grieķijas izlase. Tā nu sanācis, ka neiedeva iepriekšējos mačos par simulāciju, iedeva pret krieviem, kur nebija simulācija. Liktenis
nāk prātā epizode no leģendāras krievu filmas - Žiglova un Šarapova strīds par to vai zaglis pēc definīcijas ir jāsēdina cietumā un nevienu neinteresē kādā veidā viņš tur ir ietupināts vai tomēr ir jāpieķer pie rokas ??

...starp citu PČ hokejā, laikam 2009, arī Karsumam iedeva noraidījumu līdz spēles beigām (5+20) par veciem grēkiem (pret Kristofu Harandu)...pirms tam MK izspruka sveikā spēlē pret SWE (Enstroms)

  -2 [+] [-]

, 2012-06-17 09:32, pirms 12 gadiem
Gvelz, ko Tu gribi krievi spēlē daudz labāk par Grieķiem, vnk nepaveicās. Tāds ir sports.
xZ rakstīja: Urļiki neko nespētu izsist, jo vārtu rāmī trāpa 10% gadījumu. Keržakovs vispār 0%. Un komanda laika gaitā fiziski nosēdās, kas bija redzams jau spēlē pret Poliju, kad Aršavins otrajā puslaikā vispār knapi elpoja. Tā kā ceturtdaļfināļā viņus gaidītu tāds pēriens, ka maz neliekas.

  +7 [+] [-]

, 2012-06-17 09:37, pirms 12 gadiem
Nu vakar skatoties spēli ,tiešām sajūta bija tāda,ka soģis vairāk simpatizē krievu izlasei.Šorīt noskatoties krievu analītiskos raidījumus,kur analizēja arī momentu par 11 metru neiedošanu.Te bija dažādas domas pat krievu žurnālistu starpā.No viena rakusa izskatās,ka pendelis jādod ,no otra,ka nē.Redzams bija ,ka Karaguna kāja aizķērās aiz krievu aizsarga kāju,tādejādi pendeli varēja iedot.Šoreiz tiesnesis uzskatīja savādāk un piešķīra grieķim kartiņu par simulāciju. Grieķi jau paši to ir panākuši,jo regulāra simulācija ir viņu kaujas arsenāla,sevišķi tad ,ja komanda ir vadībā.Kāpēc sākumā teicu,ka tiesnesis simpatizēja Krievijas izlasei,tad tikai viena momenta dēļ,ka līdzīgā situācijā par Žirkova kritienu grieķu soda laukumā viņš kartiņu dzelteno nepiešķīra.Šeit līdz pendelim bija daudz tālāk ,nekā gadījumā ar Karagunisu.Žirkovam šī būtu otrā dzeltenā un rezultātā noraidījums.Nekonsekventa tiesāšana rada pamatotas aizdomas par tiesneša labvēlību kādai komandai.Tā kā grieķus šoreiz var saprast,pie tam Karagunim tagad jāizlaiž ceturdaļfināla mačs.Loģiski jau būtu,ka šādu sodu atceltu,jo kontakts bija un ātrumā līdzsvaru šādos gadījumos saglabāt grūti.Tā kā dzeltenā kartīte šajā gadījumā ir vēl vairāk apstrīdama,nekā 11 metru soda sitiens.Pie tam šis sods liedz vienam no labākajiem grieķu uzbrucējiem spēlēt ceturdaļfinālā.
Slēpts komentārs: Big_Baby

 +11 [+] [-]

, 2012-06-17 09:39, pirms 12 gadiem
Dellez rakstīja: Gvelz, ko Tu gribi krievi spēlē daudz labāk par Grieķiem, vnk nepaveicās. Tāds ir sports.
Nepiekrītu, ka nepaveicās. Viss bija likumsakarīgi un pat samērā viegli prognozējami. Pat krievu līdzjutēji savos saitos slāna savu čempionātu, kas balstās uz leģionāriem un pārmaksātiem vietējiem stāriem (zināmas līdzības ar Latvijas basketbolu). Cik krievu spēlētāju ir noturē'jušies Eiropas top komandās? Atbilde ir neviens. Un Aršavinu Arsenāls būtībā izmeta ar kāju pa d..u. pelnīti, starp citu, jo nevienam nav nepieciešams pouzeris bez darbaspējām.

 +15 [+] [-]

, 2012-06-17 09:40, pirms 12 gadiem
Big_Baby rakstīja: Tā vien liekas, ka visi grieķi neko citu bez čīkstēšanas neprot!!!!
Kaut ko jau prot. Piemēram, kvalificēties 4daļfinālam

 +18 [+] [-]

, 2012-06-17 09:41, pirms 12 gadiem
tapirs19 rakstīja: ja jau dzeltenā kartīte [par simulēšanu] bija nevietā, tad jau pārkāpums bija....un ja jau pārkāpums bija, tad jau pendele bija jādod...
Tikai dīvaini ka Karagunisam par simulēšanu iedeva dzelteno, bet 10 minūtes vēlāk Žirkovam par viņa skaisto lidojumu uz soda laukuma robežas nosvilpa kā simulāciju, atdeva bumbu grieķiem, bet kartiņa tā arī neparādījās. Nesapratu motivāciju. Žirkovam tā būtu bijusi otrā dzeltenā un automātiska sarkanā, bet vienalga, tiesnesis nav konsekvents.

  +4 [+] [-]

, 2012-06-17 09:48, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Nu vakar skatoties spēli ,tiešām sajūta bija tāda,ka soģis vairāk simpatizē krievu izlasei.Šorīt noskatoties krievu analītiskos raidījumus,kur analizēja arī momentu par 11 metru neiedošanu.Te bija dažādas domas pat krievu žurnālistu starpā.No viena rakusa izskatās,ka pendelis jādod ,no otra,ka nē.Redzams bija ,ka Karaguna kāja aizķērās aiz krievu aizsarga kāju,tādejādi pendeli varēja iedot.Šoreiz tiesnesis uzskatīja savādāk un piešķīra grieķim kartiņu par simulāciju. Grieķi jau paši to ir panākuši,jo regulāra simulācija ir viņu kaujas arsenāla,sevišķi tad ,ja komanda ir vadībā.Kāpēc sākumā teicu,ka tiesnesis simpatizēja Krievijas izlasei,tad tikai viena momenta dēļ,ka līdzīgā situācijā par Žirkova kritienu grieķu soda laukumā viņš kartiņu dzelteno nepiešķīra.Šeit līdz pendelim bija daudz tālāk ,nekā gadījumā ar Karagunisu.Žirkovam šī būtu otrā dzeltenā un rezultātā noraidījums.Nekonsekventa tiesāšana rada pamatotas aizdomas par tiesneša labvēlību kādai komandai.Tā kā grieķus šoreiz var saprast,pie tam Karagunim tagad jāizlaiž ceturdaļfināla mačs.Loģiski jau būtu,ka šādu sodu atceltu,jo kontakts bija un ātrumā līdzsvaru šādos gadījumos saglabāt grūti.Tā kā dzeltenā kartīte šajā gadījumā ir vēl vairāk apstrīdama,nekā 11 metru soda sitiens.Pie tam šis sods liedz vienam no labākajiem grieķu uzbrucējiem spēlēt ceturdaļfinālā.
Tiesnesis tiešām krieviem nedaudz pietiesāja,bija moments ,kad pie krievu soda laukuma Samarasam iebrauca kājās ,ar taisnu kāju ,praktiski dzeltenā kartiņa,bet tiesnesis pat pārkāpumu nefiksēja.Bet kopumā grieķi pelnīti uzvarēja,jp ja paskaita ļoti bīstamus momentus,tad grieķiem gols un pārliknis,bet krieviem neskatoties uz milzīgo pārsvaru bumbas kontrolē,laikam tikai Dzagojeva sitiens ar galvu spēles beigās un pāris tālšāvienu.

  +5 [+] [-]

, 2012-06-17 09:51, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Tikai dīvaini ka Karagunisam par simulēšanu iedeva dzelteno, bet 10 minūtes vēlāk Žirkovam par viņa skaisto lidojumu uz soda laukuma robežas nosvilpa kā simulāciju, atdeva bumbu grieķiem, bet kartiņa tā arī neparādījās. Nesapratu motivāciju. Žirkovam tā būtu bijusi otrā dzeltenā un automātiska sarkanā, bet vienalga, tiesnesis nav konsekvents.
jā - Žirkovs nokrita tiiiik teatrāli, ka...Karagunis vispār ''atpūšās'', taču...tāpēc arī neiedeva kartiņu, ka būtu otrā ....tiesnesis deva iespēju grieķiem vinnēt tīri, lai būtu patiess prieks par ''izskrāpēto'' 1/4-finālu...

  +1 [+] [-]

, 2012-06-17 10:01, pirms 12 gadiem
da ko var cepties,atcels Karagunim iedoto dzelteno un ceturtdaļfinālā spēlēs,bet nu situācija ar pendeli lielisks piemērs tam ka tiesā tak ar cilvēki nevis mašīnas,tiesnesis atradās no muguras un labu gabalu no notikuma vietas,bet īsti pārkāpumu visi redzēja tikai no priekšpuses un superlēnajā atkārtojumā,paši kādreiz esat kaut sētas mačus pamēģinājuši tiesāt,varu saderēt,ka bieži esat dzirdējuši teikumu-tur tak bija sods

     [+] [-]

, 2012-06-17 10:01, pirms 12 gadiem
es piebiedrojos tiesnesiem

     [+] [-]

, 2012-06-17 10:02, pirms 12 gadiem
es labprāt būtu redzējis, ka mājās brauc ne tikai Krievija, bet arī grieķi...
Pat apsveikt negribu viņus, reti netīkama izlase ar savu uzvedību.
Domāju visi ir to jau redzējuši ilgstoša grieķu izpildījumā.
Šī grupa pati par sevi, manuprāt, nebija diezko, teiksim, laba...
Izejot no grupas es labprāt būtu redzējis tikai Čehiju....
bet, neko darīt vajadzēja arī 2. komandu

  +1 [+] [-]

, 2012-06-17 10:04, pirms 12 gadiem
Kā tad referi taču skandināvs

  +2 [+] [-]

, 2012-06-17 10:04, pirms 12 gadiem
kas attiecas uz tiesnešiem, tad man ir radies priekštats, ka šogad tikai Veba spēlēs tur visu savā kontrolē un arī apšaubāmus lēmumus izdara loti reti.
Manuprāt, labākais turnīra tiesnesis līdz šim....

  -3 [+] [-]

, 2012-06-17 10:17, pirms 12 gadiem
Jauki - nu beidzot viens tiesnesis notiesāja par labu Krievijai ...

  +4 [+] [-]

, 2012-06-17 10:17, pirms 12 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: es labprāt būtu redzējis, ka mājās brauc ne tikai Krievija, bet arī grieķi...
Pat apsveikt negribu viņus, reti netīkama izlase ar savu uzvedību.
Domāju visi ir to jau redzējuši ilgstoša grieķu izpildījumā.
Šī grupa pati par sevi, manuprāt, nebija diezko, teiksim, laba...
Izejot no grupas es labprāt būtu redzējis tikai Čehiju....
bet, neko darīt vajadzēja arī 2. komandu
Izloze tiešām akla,jo A grupā visas izlases Īrijas līmeņa,jebkura A grupas komanda citā grupā būtu pastarīte.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-17 10:22, pirms 12 gadiem
uzskatu, ka komisijai jālemj atcelt Karagunim diskābelis, šis ir tas gadījums, kad tas jādara

  +4 [+] [-]

, 2012-06-17 10:23, pirms 12 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: es labprāt būtu redzējis, ka mājās brauc ne tikai Krievija, bet arī grieķi...
Pat apsveikt negribu viņus, reti netīkama izlase ar savu uzvedību.
Domāju visi ir to jau redzējuši ilgstoša grieķu izpildījumā.
Šī grupa pati par sevi, manuprāt, nebija diezko, teiksim, laba...
Izejot no grupas es labprāt būtu redzējis tikai Čehiju....
bet, neko darīt vajadzēja arī 2. komandu
Līdzīgas sajūtas pārņēma skatoties spēli. Krievi jau bija konkrēti izbesījuši ar savu šovinismu (ne komanda, bet līdzjutēji un prese). Kaut kādās ziņās teica:"Mūsu nākamie pretinieki ceturtdaļfinālā." Savukārt skatoties grieķijas krustus, simulācijas un žēlabas vienkārši pāņēma kauns.

     [+] [-]

, 2012-06-17 10:24, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Izloze tiešām akla,jo A grupā visas izlases Īrijas līmeņa,jebkura A grupas komanda citā grupā būtu pastarīte.
nu cik zinu tad pirms izlozes izlases ar sadala kaut kādos rangos,tikai viens jautājums,cik ilgi Grieķi dzīvos uz vienas mega veiksmes palīdzības,jo viņi tika ielozēti no pirmā vai otrā groza
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-17 10:32, pirms 12 gadiem
Nevar daudzus gadus izlīst tikai uz veiksmes rēķina,futbols nav skatāms , bet nospēlē tas par Grieķiju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-17 11:16, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: nu cik zinu tad pirms izlozes izlases ar sadala kaut kādos rangos,tikai viens jautājums,cik ilgi Grieķi dzīvos uz vienas mega veiksmes palīdzības,jo viņi tika ielozēti no pirmā vai otrā groza
Sadala četros grozos,bet A grupā izkrita visu četru grozu vājākās komandas.

  -3 [+] [-]

, 2012-06-17 11:29, pirms 12 gadiem
Dellez rakstīja: Apsveicu grieķus, bet Karagunis jau nu varētu nesmilkstēt, simulants viņš ir totāls tāpat kā visa grieķijas izlase. Tā nu sanācis, ka neiedeva iepriekšējos mačos par simulāciju, iedeva pret krieviem, kur nebija simulācija. Liktenis
Pilniiigi piekriiitu-sen esmu uzskatiijis, ka GRIEKIJAS bardainie onkas ir lieli aktieri un simulanti...pretiigi skatiities.....

  +5 [+] [-]

, 2012-06-17 11:39, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Krieviem atbilstoša vieta
cik viss zili gāzās iekšā pret čehiem, tik vakar normāli negāja iekšā

un sportacentrs attīrījies
Pagaidi tik, Kastiels drīz pamodīsies. Viņa piepūšamā draudzene droši vien viņu stipri nogurdināja pagājušonakt.

  +3 [+] [-]

, 2012-06-17 12:04, pirms 12 gadiem
Kaitina šis futbolists mani, šādi simulanti un aktieri maitā futbolu... cik viņš šajā čempionātā nav jau simulējis... pats esmu tiesājis dažādas spēles un šādi spēlētāji vienmēr mani ir kaitinājuši un kad tiešām ir sods tad viņi brēc, ka nenošvilpj, jo 96% viņi simulē....

  +2 [+] [-]

, 2012-06-17 12:17, pirms 12 gadiem
Man vilabāk patika, kā neilgi pirms spēles beigām, viens grieķis laukuma vidū uztaisīja labu "daivu" un tā savainoja kāju, ka bija jānones ar nestuvēm, bet brīdī, kad tika nonests ārpus laukuma, uzreiz pieleca kājās un pat pirmajos soļos aizmirsa, ka jāklibo. Kad atcerējās, tad sāka klibot ar neīsto kāju, ne ar to, kuru bija saķēris pēc itkā pārkāpuma Teātris
Slēpts komentārs: Bludnij sin Masķera TAEKWONDO

  +2 [+] [-]

, 2012-06-17 13:46, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Tikai dīvaini ka Karagunisam par simulēšanu iedeva dzelteno, bet 10 minūtes vēlāk Žirkovam par viņa skaisto lidojumu uz soda laukuma robežas nosvilpa kā simulāciju, atdeva bumbu grieķiem, bet kartiņa tā arī neparādījās. Nesapratu motivāciju. Žirkovam tā būtu bijusi otrā dzeltenā un automātiska sarkanā, bet vienalga, tiesnesis nav konsekvents.
piekrītu, tur nosimulēja pa tīro. )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 38 komentāri