Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielais florbols šodien Cēsīs un Stalbē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielais florbols šodien Cēsīs un Stalbē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien paredzētas divas Latvijas Florbola čempionātā vīriešu Virslīgas spēles: Cēsīs spēkiem mērosies "Lekrings" un Kocēnu "Rubene", bet pie Stalbes "Pārgaujas" viesosies FK "Bauska".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 16.00 "Lekrings" – "Rubene" (Cēsu sporta kompleksā)
Cēsu "Lekrings" (5.v.) deviņās spēlēs ieguvusi 18 punktus. Savā iepriekšējā mačā cēsnieki piedzīvoja smagu zaudējumu Lielvārdē – 4:9. Rezultatīvākais Cēsu komandas spēlētājs ir Andris Rajeckis, kuram 21 (15+6) punkts, seko Mārtiņš Rajeckis ar 15 (7+8) punktiem un Andris Malkavs ar 14 (5+9) punktiem. Tiesa, Mārtiņš Rajeckis pasaules čempionātā guva kājas traumu, tādēļ šodien laukumā varētu arī nedoties.
Kocēnu "Rubene" (7.v.) 10 spēlēs ieguvusi 15 punktus. Iepriekšējā spēlē kocēnieši ar 3:9 atzina Rīgas "RTU/Inspecta" pārākumu. Interesanti, ka "Rubene" šajā čempionātā spēlē kā pēc grafika – zaudējumam vienmēr sekojusi uzvara. Rezultatīvākais Kocēnu komamdas spēlētājs šobrīd ir Mārtiņš Zelčs – 16 (7+9) punkti, ar 15 (12+3) punktiem viņam seko Ivars Jēkabsons.

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" – FK "Bauska" (Stalbes sporta zālē)
Stalbes SK "Pārgauja" (8.v.) līdzšinējās 11 spēlēs izcīnījusi 13 punktus, lielāko daļu no tiem – tieši savā laukumā. Vakar stalbieši sīvā cīņā ar 7:9 piekāpās "RTU/Inspecta". "Pārgaujas" uzbrucējiem Gvido Laugam un Laurim Ābolam ir pa 27 punktiem, viņiem seko Ivo balodis ar 26 (15+11) punktiem.
FK "Bauska" (11.v.) deviņās spēlēs ieguvusi tikai 8 punktus. Pirms šodienas mača baušķenieki ar 4:8 piekāpās "Rubenei". Par "Bauskas" uzbrukuma līderi kļuvis Toms Niedre, kuram šosezon jau 18 (7+11) punkti, ar 14 punktiem viņam seko Ģirts Laugalis un Pēteris Zeltiņš.

Izmantotie resursi:
floorball.lv