Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien sāk "Ulbroka/FS Masters" un "Lekrings"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien sāk "Ulbroka/FS Masters" un "Lekrings"
Foto: Madara Rudzīte

Vakar ar četrām vīriešu Virslīgas spēlēm tika atklāts Latvijas 20. florbola čempionāts, bet šodien savu pirmo oficiālo maču jaunajā sezonā aizvadīs "Ulbroka/FS Masters" un Cēsu "Lekrings". "Valmiera" un "Talsi/Triobet" laukumā dosies jau otro reizi, šo komandu spēli interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 14.00 "Valmiera" – "Talsi/Triobet" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
Valmierieši un talsenieki jaunās sezonas pirmo spēli aizvadīja jau vakar, pie tam – ar diametrāli pretēju rezultātu. "Valmiera" savā laukumā pārliecinoši izrēķinājās ar FK "Bauska" – 10:4. Uzvarētāju labā pa trim rezultativitātes punktiem guva divi Mārtiņi – Broks un Kājiņš, bet par labāko spēlētāju tika atzīts valmieriešu vārtsargs Renārs Arājs, kurš atvairīja 30 no 34 pretinieku metieniem. "Talsi/Triobet" viesos cīnījās ar Kocēnu "Rubeni", spēlēs gaitā it kā bezcerīgi zaudēja (1:5), taču divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām spēja panākt neizšķirtu rezultātu – 5:5. Tomēr Talsu florbolistiem neizdevās no Kocēniem aizvest kaut punktu – pusminūti pirms pamatlaika beigām viņu cerības uz labvēlīgu iznākumu ar precīzu metienu apraka "Rubenes" aizsargs Gatis Akūlovs – 5:6. Par labāko "Talsi/Triobet" sastāvā tika atzīts divu vārtu autors Matīss Jansons.
Spēles tiešraide ŠEIT.

Pulksten 15.00 "Ulbroka/FS Masters" - "Lekrings" (Ulbrokas sporta namā)
Ulbrokieši, gatavojoties jaunajai sezonai, aizvadīja trīs pārbaudes spēles un visās uzvarēja ar identisku rezultātu – 3:2. Tā tika pieveikta "Talsi/Triobet", Liepājas "Kurši" un 1. līgas komanda "Babīte". Cēsu "Lekrings" sekmīgi piedalījās starptautiskajā turnīrā "Latvian Open", kur pusfinālā tikai pēcspēles metienos ar 1:2 piekāpās "RTU/Inspecta", bet spēlē ar "Ķekavu" par 3. vietu parādīja raksturu, atspēlējoties no nelabvēlīgā rezultātā 1:3 un uzvarot pēcspēles metienos ar 4:3.

Izmantotie resursi:
floorball.lv