Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Borussia'' pēc sagrāves pret ''Stuttgart'' atlaiž galveno treneri Favru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Borussia'' pēc sagrāves pret ''Stuttgart'' atlaiž galveno treneri Favru
Lisjēns Favrs. Foto: EPA/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas viena no spēcīgākajām komandām Dortmundes ''Borussia'' pēc sagrāves 11. kārtas spēlē ar 1:5 pret ''Stuttgart'' lēmusi par galvenā trenera Lisjēna Favra atbrīvošanu no amata, viņa vietā līdz sezonas beigām par vietas izpildītāju ieceļot līdzšinējo asistentu Edinu Terziču.

Viens no Vācijas Bundeslīgas spēcīgākajiem klubiem Dortmundes ''Borussia'' Lisjēnu Favru par vienības galveno treneri iecēla pirms 2018./2019. gada. Pirms tam Favrs bija strādājis ar tādiem klubiem kā Berlīnes ''Hertha'', Menhendgladbahas ''Borussia'' un ''Nice''.

2019./2020. gada sezonā Favrs kopā ar komandu izcīnīja otro vietu Bundeslīgā, par 13 punktiem atpaliekot no čempiones Minhenes ''Bayern''. Šo sezonu ''Borussia'' iesākusi nepārliecinoši, piedzīvojot četrus zaudējumus 11 spēlēs un ar izcīnītiem 19 punktiem atrodoties piektajā pozīcijā.

11. spēļu kārtā piedzīvotā sagrāve pret ''Stuttgart'' ar 1:5 likusi ''Borussia'' vadībai pieņemt mērus atbrīvot no amata Lisjēnu Favru. Klubs pateicas trenerim par darbu un novēl veiksmi nākotnē. Par trenera vietas izpildītāju līdz 2020./2021. gada sezonas beigām iecelts līdzšinējais Favra asistents Edins Terzičs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BlackYellow/sta...