Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Nizhny Novgorod" pārtrauc sadarbību ar Danielsu, piesaista gruzīnu Pacaciju

"Nizhny Novgorod" pārtrauc sadarbību ar Danielsu, piesaista gruzīnu Pacaciju
Vils Danielss
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas basketbola klubs "Nizhny Novgorod" paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar amerikāņu uzbrucēju Vilu Danielsu. Viņa vietā klubs piesaistījis gruzīnu uzbrucēju Levanu Pacaciju.

ULEB Eirolīgā piecās spēlēs "Nizhny Novgorod" izcīnīja divas uzvaras, bet 28 gadus vecais Vils Danielss piedalījās tikai divos mačos (1-1). Vidēji spēlē amerikāņu uzbrucējs guva 5,5 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. VTB Vienotajā līgā Danielsam vēl pieticīgāka statistika – divi punkti un 1,3 bumbas vidēji četrās spēlēs.

Pirms pievienošanās Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētajai komandai Danielss spēlēja franču "Nanterre" rindās. 2012./13. gada sezonā amerikānis bija "VEF Rīga" uzbrucējs.

"Cerējām, ka viņš būs viens no komandas līderiem. Viņa Eirolīgas pieredzei vajadzēja nākt mums par labu. Laikā, ko viņš pavadīja šeit, Danielss ar savu lomu netika galā. Diemžēl mums nav laika gaidīt – Eirolīgas sezona paiet ļoti ātri," sacīja "Nizhny Novgorod" valdes priekšsēdētājs Sergejs Panovs.

"Man žēl pamest klubu, jo šeit ir lielisks kolektīvs un visas iespējas profesionālajai izaugsmei. Tomēr tā ir biznesa daļa. Es turpināšu atbalstīt "Nizhny Novgorod" un vēlu komandai uzvaras visos turnīros!" norādīja Danielss.

Vieta tukša nepaliks, un Danielsa vietā komandai pievienojies gruzīnu leģionārs Levans Pacacija. 26 gadus vecais spēlētājs sezonu sāka "MIA Academy" komandā, Gruzijas čempionātā vidēji gūstot 14 punktus, izcīnot astoņas atlēkušās bumbas un atdodot piecas rezultatīvas piespēles. 198 centimetrus garais Gruzijas izlases uzbrucējs, kurš studējis ASV, spēlējis arī dzimtenes klubos "Sukhumi" un Tbilisi "Olimpi", kā arī ukraiņu "DniproAzot".

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб «Нижний Новгород» -...
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2014-11-14 15:40, pirms 9 gadiem
Izskatās spēlētājs ar lielu potenciālu, bet slinks, nav galīgi kapātājs.

  +7 [+] [-]

, 2014-11-14 15:44, pirms 9 gadiem
motorolers2 rakstīja: Izskatās spēlētājs ar lielu potenciālu, bet slinks, nav galīgi kapātājs.
nu nezinu - VEFā bija īsts cīnītājs gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. vēl arvien atceros kā viņš smuki pelnīja pretiniekiem uzbrukuma piezīmes...

     [+] [-]

, 2014-11-14 16:02, pirms 9 gadiem
uz jelgavu

  +1 [+] [-]

, 2014-11-14 16:21, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: nu nezinu - VEFā bija īsts cīnītājs gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. vēl arvien atceros kā viņš smuki pelnīja pretiniekiem uzbrukuma piezīmes...
Man atkal viņš palicis atmiņā kā pirmās ceturdaļas spēlētājs, kko jau pēc tam arī darīja, bet uz spēles otro pusi parasti nosēdās.

     [+] [-]

, 2014-11-14 16:52, pirms 9 gadiem
Nebrīnīšos, ka Vefā drīz parādīsies

  +1 [+] [-]

, 2014-11-14 18:00, pirms 9 gadiem
Vareja ari piebilst,ka Jaunieguvums ir ar Bagiju jau kopa stradajis un Bagijs intervija jau sen izteicas,ka vinuprat sis ir speltajs kas biniem bus baiga zvaigzne, bet vel nav izdevies.. Brinos, loti Brinos,ka Bagijs nav vel panemis nevienu savejie no LV,, Tikai Baumas dzirdetas par Freimi un Janicenoku,bet nekas anv noticis!

  +1 [+] [-]

, 2014-11-14 18:40, pirms 9 gadiem
Kuksiku, vajadzēja ņemt..