Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Stampeders” un “Lions” turpina cīņu par vadību CFL

Juris Miņins
Juris Miņins

“Stampeders” un “Lions” turpina cīņu par vadību CFL
Foto: TSN.ca

Astotajā Kanādas futbola līgas (CFL) kārtā pie uzvarām tika kā Kalgari “Stampeders”, tā Britu Kolumbijas “Lions”, tādējādi turpinot cīņu par vadību visā līgā.

Abas rietumu konferences vadošās komandas, Kalgari “Stampeders” un Britu Kolumbijas “Lions”, ir izvirzījušās vadībā arī visā līgā, kas piedod šo vienību neklātienes cīņai īpašu nozīmi.

To saprot arī komandas, jo, lai arī pagaidām nav sezonas beigas, labs pamats rudens cīņām tiek ielikts jau sezonas pirmajā daļā. Kalgari “Stampeders” ar 19:10 pārspēja šajā sezonā ļoti vāji spēlējošo Saskačevanas “Roughriders”, bet Britu Kolumbijas “Lions” tika galā ar Hamiltonas “Tigercats” un tā bija spēļu kārtas rezultatīvākā cīņa, jo noslēdzās ar rezultātu 45:38.

Austrumu konferences līderi Otavas “Redblacks” šajā spēļu kārtā nespēlēja, taču šo apstākli viņu tuvākie sekotāji, Toronto “Argonauts” izmantot nespēja, jo piekāpās Vinipegas “Blue Bombers” ar 17:34. Tiesa, tā kā Hamiltonas komanda, kā minēts, arī nespēja uzvarēt, tad nekādas izmaiņas konferences vietu sadalījumā nenotika.

Visbeidzot, jāpiebilst, ka Edmontonas “Eskimos”, kas ir aizvadītās sezonas čempioni, izcīnīja savu trešo uzvaru sezonā ar 23:12 pārspējot Monreālas “Alouettes”.

Savukārt, ja mēs pievēršamies līgas produktīvāko spēlētāju sarakstam, tad pēc astoņām spēļu kārtām visvairāk rezultatīvo piespēļu ir Kalgari saspēlniekam Bo Līvajam Mičelam (12 TD), taču visvairāk jardu – Maikam Reilijam no Edmontonas. Džeroms Mesams no “Stampeders” ir rezultatīvākais pussargs (3 TD), bet produktīvākais malējais uzbrucējs ir edmontonietis Derels Vokers, kurš guvis 800 jardus, taču piezemējumu ziņā labākais ir Otavas “Redblacks” pārstāvis Kriss Viljamss, kurš septiņas reizes bumbu ir nogādājis ieskaites zonā.

CFL regulārā sezona, 8. nedēļa

Rietumu konference

#KomandaSUZNP
1.Kalgari751111
2.Britu Kolumbija750210
3.Vinipega84408
4.Edmotona73406
5.Saskačevana71602

Austrumu konference

#KomandaSUZNP
1.Otava74219
2.Toronto74308
3.Hamiltona73406
4.Monreāla72504

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...