Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pēc sāpēm krūtīs nomainītais "Juventus" vārtsargs Ščensnijs jūtas labi

Agris Suveizda

Pēc sāpēm krūtīs nomainītais "Juventus" vārtsargs Ščensnijs jūtas labi
Vojcehs Ščensnijs. Foto: AFP/Scanpix

LETA--STATS Perform/DPA. Itālijas futbola kluba Turīnas "Juventus" vārtsargs Vojcehs Ščensnijs pēc UEFA Eiropas līgas mača laikā piedzīvotajām sāpēm krūtīs jūtas labi, medijiem atklāja poļu futbolists.

"Juventus" ceturtdien UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā mājās ar 1:0 uzvarēja Lisabonas "Sporting", bet Ščensnijam spēle noslēdzās pirmā puslaika beigās, kad 32 gadus vecais vārtsargs bija spiests pamest laukumu, jo izjuta pēkšņas sāpes krūtīs. Nekavējoties veiktajās pārbaudēs netika konstatētas veselības problēmas.

"Jutos nedaudz uztraukts, taču mēs veicām visas pārbaudes un viss ir labi," sarunā ar "Sky Sport" teica Ščensnijs. "Biju pārbijies, jo tā nekad nebija gadījies. Man bija grūtības elpot un tas mani ļoti satrauca."

Ščensnija vietā stājās Matija Perins, kurš otrā puslaika kompensācijas laikā vienā no epizodēm pat divas reizes glāba turīniešus no ielaistiem vārtiem.

Atbildes mačs notiks pēc nedēļas Lisabonā, uzvarētājai divu spēļu summā sasniedzot pusfinālu.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2023-04-14 12:24, pirms gada
Izskatās pēc panikas lēkmītes. No veģetatīvās distonijas sērijas. Lai pēc iespējas vieglāka cīņa!

     [+] [-]

, 2023-04-14 16:23, pirms gada
AndrisO rakstīja: Izskatās pēc panikas lēkmītes. No veģetatīvās distonijas sērijas. Lai pēc iespējas vieglāka cīņa!
Ļoti iespējams. Pašam tā ir gadījies. Stulbākais ir tā baiļu sajūta.