Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts "Pārgaujai" svarīga uzvara Ulbrokā, "Lekrings" uzlabo statistiku

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Pārgaujai" svarīga uzvara Ulbrokā, "Lekrings" uzlabo statistiku
Emīls Kramiņš, SK "Pārgauja"
Foto: Ritvars Raits

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notika divas spēles: SK "Pārgauja" viesos ar 5:2 pārspēja "Ulbroka/FS Masters" florbolistus, bet Cēsu "Lekrings" savā laukumā ar 20:3 sakāva turnīra pastarīti "Ķekavas Bulldogus".

Ulbrokas sporta kompleksā notikušā mača 6.minūtē rezultātu atklāja stalbietis Gvido Lauga – 1:0. Pēc 15 sekundēm ar precīzu metienu atbildēja "Ulbroka/FS Masters" spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs – 1:1. Līdzsvars uz rezultātu tablo bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 37.minūtē izcēlās SK "Pārgauja" spēlētājs Emīls Kramiņš – 3:2. 51.minūtē Kramiņš savas komandas pārsvaru jau dubultoja (4:2), bet pēdējos vārtus šajā mačā guva Lauris Ābols, kurš pusminūti pirms pamatlaika beigām, brīdī, kad "Pārgauja" spēlēja skaitliskajā mazākumā, raidīja bumbiņu tukšos pretinieku vārtos – 5:2. Par labāko spēlētāju Stalbes komandā tika atzīts divus vārtus guvušais Emīls Kramiņš. "Ulbroka/FS Masters" rindās rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Pēteris Freimanis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Krists Paulovičs, kurš iemeta vienus vārtus. SK "Pārgauja" ar 22 punktiem nostiprinājusies turnīra tabulas 6.vietā.

SK "Pārgauja" treneris Ilvars Balodis neslēpa, ka viņa vadītajai komandai kļūdu, ko novērst līdz izslēgšanas spēlēm, vēl ir daudz, tomēr pēdējos mačos stalbieši tiešām labi un pašaizliedzīgi cīnās aizsardzībā. Tas, ka vienā spēlē ielaisti tikai divi vārti, "Pārgaujai" nav izdevies vismaz divus gadus. Florbolā tas tiešām ir labs rādītājs. Katrā ziņā par šīsdienas spēli visa komanda ir pelnījusi lielu uzslavu.

Cēsu sporta kompleksā vēl nebija aizritējusi pirmā spēles minūte, kad Aleksandrs Abramovs jau guva pirmos vārtus "Lekringa" labā – 1:0. Pēc pirmā perioda cēsnieki atradās vadībā ar 6:0. Otrajā trešdaļā vienus vārtus iemeta arī "Ķekavas Bulldogi", bet pretī dabūja veselus piecus – 11:1. Arī pēdējais periods bija gana rezultatīvs, bet visa spēle noslēdzās ar pārliecinošu cēsnieku uzvaru – 20:3. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Jānis Melderis, kura kontā divi goli, bet rezultatīvākie bija Mārtiņš Rajeckis un Aleksandrs Abramovs – pa pieciem punktiem katram. Ķekaviešu rindās labākā spēlētāja gods tika Oskaram Eglītim, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu.

"Lekringa" uzbrucējs Mārtiņš Rajeckis, kurš šajā mačā bija viens no diviem rezultatīvākajiem spēlētājiem, atzina, ka pašu spēli nav ko īpaši komentēt, bet priekš esot par to, ka cēsnieki visas 60 minūtes darbojās bez īpašiem kritumiem. Protams, ļoti daudz vārtu gūšanas iespēju tomēr palika neizmantotas. Šoreiz "Lekringam" nācies iztikt bez diviem saviem vadošajiem spēlētājiem – mačā nepiedalījās Andris Malkavs un Ingus Laiviņš.

"Lekrings" – "Ķekavas Bulldogi" 20:3 (6:0, 5:1, 9:2)

Metienu attiecība:
78:15 (25:5, 26:4, 27:6)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" – Aleksandrs Abramovs 5 (4+1), Mārtiņš Rajeckis 5 (2+3), Andris Rajeckis 4 (1+3), Artūrs Jurševskis 3 (2+1), Toms Rīsmanis 3 (1+2), Kārlis Bulmeistars 3 (1+2), Emīls Dzalbs 2 (2+0), Jānis Melderis 2 (2+0), Toms Šmits 2 (2+0), Kristaps Vasiļjevs 2 (0+2), Gints Bērtulis 1 (1+0), Mārtiņš Zicmanis 1 (1+0), Kaspars Bernāts 1 (0+1).
"Ķekavas Bulldogi" – Uģis Rapa 1 (1+0), Oskars Eglītis 1 (1+0), Matīss Sīpols 1 (1+0), Aivars Kurmis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-01-13 22:06, pirms 11 gadiem
Nabaga būldogi, bet vismaz būs tagad pieredze. Viņiem vajag piesaistīt nopietnākus/nopietnāku spēlētāju ar virslīgas pieredzi!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-13 22:18, pirms 11 gadiem
Kramiņš malacis!!!