Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Ja izbraukumā atdod tik daudz vieglu punktu, nevar uzvarēt"

Ints Megnis
Ints Megnis

Štelmahers: "Ja izbraukumā atdod tik daudz vieglu punktu, nevar uzvarēt"
Roberts Štelmahers spēlē ar "Anwil". Organizatoru foto

Ja izbraukuma mačā tiek ļauts pretiniekiem gūt tik daudzus vieglus punktus, ir neiespējami uzvarēt, pēc trešdien aizvadītās FIBA Čempionu līgas spēles teica "Ventspils" komandas galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Aizvadītajā mačā "Ventspils" ar 71:84 kapitulēja Vloclavekas "Anwil", kas pieļāva tikai septiņas kļūdas. Mājiniekiem spēlēt nevarēja visas Čempionu līgas labākais piespēlētājs Kamils Lašinskis, bet arī “Ventspils” nebija iespējas likt pretī iespējami spēcīgāko sastāvu - jau kādu laiku nespēlē Roberts Freimanis, kapteinis Māris Gulbis pat nebija devies līdzi uz spēli, bet Rihards Lomažs spēlei pieteikts bija, bet laukuma neizgāja.

Ārons Džonsons, BK "Ventspils" spēlētājs

Viņi guva daudz vieglus punktus un, ja šādi notiek, ir grūti uzvarēt. Mēs nepadevāmies un centāmies cīnīties, bet viņi šodien bija labāki par mums.

Roberts Štelmahers, BK "Ventspils" galvenais treneris

"Anwil" šodien bija labāki par mums. Mums ir nelielas problēmas ar sastāvu, vairāki spēlētāji bija slimi, kas lika domāt kaut ko jaunu. Viņiem bija liels pārsvars zem groza, kas arī tika izmantots. Tāpat pretinieki nekavējoties guva vieglus punktus pēc mūsu kļūdām. Ja izbraukumā atdod tik daudz vieglus punktus, ir neiespējami uzvarēt.

Ārons Brusārs, "Anwil" spēlētājs

Šī bija spēle, kas parādīja mūsu komandas potenciālu. Iznācām laukumā ar labu enerģiju. Kādā brīdī ļāvām viņiem atgriezties spēlē, tāpēc jāsaprot tobrīd pieļautās kļūdas, tomēr kopumā parādījām labu sniegumu, izpildījām spēles plānu un pieļāvām vien dažas kļūdas.

Igors Miličičs, "Anwil" galvenais treneris

Šī bija ļoti svarīga spēle un esam tiešām priecīgi to uzvarēt. Vēlējāmies likvidēt kļūdas, kas iepriekš mums bija problēma, kā arī dalīties ar bumbu un pat bez visas līgas labākā piespēlētāja Lašinska izpildījām 24 rezultatīvas piespēles. Protams, izmantojām, ka "Ventspilij" nebija divi basketbolisti. Kaut beigās ļāvām viņiem pārāk daudz brīvus metienus, galvenais, ka guvām ļoti svarīgu uzvaru

  -1 [+] [-]

, 2018-12-13 15:18, pirms 6 gadiem
a kāpēc ta tiek ļauts gūt, ibio... ko ta tur ķepā raut aizbrauc