Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Diskvalifikācijas dēļ aizkavēsies Pogbā atgriešanās Anglijas Premjerlīgā

Agris Suveizda

Diskvalifikācijas dēļ aizkavēsies Pogbā atgriešanās Anglijas Premjerlīgā
Pols Pogbā
Foto: La Presse/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija šodien paziņoja spēlētāju sarakstu, kuri nedrīkstēs piedalīties šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Premjerlīgas pirmajā kārtā. Starp četriem futbolistiem ir arī Pols Pogbā, kurš Anglijas klubos nav spēlējis jau vairāk nekā četrus gadus.

Iemesls ir vienkāršs - Pols Pogbā nopelnīja pa brīdinājumam Itālijas kausa pusfināla atbildes spēlē pret Milānas "Inter" (0:3, 5:3 pendelēs) un finālā pret "Milan" (1:0 pagarinājumā), tiekot pie vienas spēles diskvalifikācijas, kas viņam nav dzēsusies arī pēc pārejas uz Mančestras "United".

"Zināju situāciju ar dzeltenajām kartītēm, bet nezināju, vai tās nozīmēs diskvalifikāciju," francūža situāciju komentēja "United" galvenais treneris Žuzē Morinju. "Nezināju, vai diskvalifikācija Itālijā attieksies uz [Premjerlīgu vai] attiecīgo turnīru Anglijā, kas nozīmētu FA kausa pirmās spēles izlaišanu. Taču Pogbā šo spēli nāksies izlaist un es parasti nerunāju par spēlētājiem, kuri nedrīkst spēlēt."

Bez Pogbā šajā nedēļas nogalē spēlēt nedrīkst arī viņa komandas biedrs Kriss Smolings, kuram jāizcieš viena mača diskvalifikācija. Pēdējo spēli no trīs spēļu diskvalifikācijas izcietīs "Leicester" vācu aizsargs Roberts Huts, bet vēl četri mači no sešu spēļu diskvalifikācijas palikuši "Tottenham" pussargam Musā Dembelē. Beļģis tika sodīts par iebakstīšanu acī Djēgu Kostam, un Dembelē teorētiski Premjerlīgas laukumos drīkstēs atgriezties ne ātrāk par 18. septembri, kad pie "Tottenham" viesosies "Sunderland".

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
The website for the English football...

  +1 [+] [-]

, 2016-08-12 22:40, pirms 8 gadiem
pirmo reizi dzirdu ka diskaabelis paarceljaas no vienas liigas uz otru

  +1 [+] [-]

, 2016-08-12 23:12, pirms 8 gadiem
Diezgan liels sviests Pogbā sakarā! Kāds sakars Italijas kausam ar Anglijas Premjer līgu!?!?! Var kāds paskaidrot?

     [+] [-]

, 2016-08-13 04:32, pirms 8 gadiem
Nu nekas, pagaidām tāpat viņš nav labākajā formā un pretinieks arī nav no spēcīgākajiem.