Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ļašenko paziņo savu komandu un programmu, bet ne ģenerālsekretāru

Rolands Eliņš

Ļašenko paziņo savu komandu un programmu, bet ne ģenerālsekretāru
Vadims Ļašenko. Foto: LTFA

Latvijas Futbola federācijas prezidenta kandidāts Vadims Ļašenko publiski nosaucis savu komandu, ar ko kopā cer vadīt federāciju, kā arī publicējis programmu 2020.-2024. gadam. Viņa komandā un programmā pagaidām iztrūkst ģenerālsekretāra kandidāta, ko viņš nenosauca arī sarunā ar portālu Sportacentrs.com, sakot, ka par to tiks domāts pēc LFF vēlēšanām.

Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents Vadims Ļašenko publicējis Latvijas futbola attīstības programmu 2020.-2024. gadam, ar kuru iespējams iepazīties šeit. Kā programmas galvenā misija izvirzīta futbola saimes paplašināšana: „Neatkarīgi no lomas – spēlētājs, treneris, tiesnesis, līdzjutējs, bērna mamma vai tētis, – mēs vēlamies strādāt un darbu paveikt tā, lai Latvijas futbola ģimenes cilvēki būtu iedvesmoti atrasties futbolā un to attīstīt.”

Ļašenko programmā norādīti plāni par Baltijas kausa izcīņu jaunatnes klubiem un Elites futbolistu atbalsta programmu, kas finansiāli palīdzētu Latvijas talantīgākajiem futbolistiem pārejas posmā no jauniešu uz pieaugušo futbolu. Tiek solīts atbalsts mazajiem futbola klubiem un klubu akreditācijas un licencēšanas sistēmu optimizācija, mazinot birokrātiju. Tiek izvirzīts piepūšamo haļļu projekts, kas sadarbībā ar pašvaldībām paredz līdz 2024. gadam sagatavot halles Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā un Ventspilī, šim projektam izstrādājot nolikumu jau līdz šī gada augustam. Programmā arī minēta nacionālo sacensību attīstība, saglabājot Virslīgā desmit komandas, pirmajā līgā desmit komandas, bet otrajā līgā 8-12 komandas, kā arī trešās līgas izveidi, kura tiktu izspēlēta reģionālo turnīru veidā. Savukārt sieviešu futbola līgas sakarā tiek minēts mērķis, lai tajā piedalītos 6-8 komandas.

Savā „Facebook” profilā publicētajā ierakstā Ļašenko norādījis komandu, ar kuru plānot kopā vadīt federāciju. Tajā ir LFF viceprezidenta amata kandidāti Olafs Pulks un Sergejs Kovaļovs, kā arī valdes locekļu kandidāti Viktorija Mihaļčuka, Nauris Mackevičs, Andis Rozītis, Jānis Apse, Jānis Engelis un Emīls Latkovskis.

Jāatgādina, ka LFF valdes locekļi tiks ievēlēti atsevišķi prezidenta amatam, kamēr tieši prezidents ierosinās ģenerālsekretāru, par kura iecelšanu pēc tam balsos valde. Ļašenko publicētajā programmām un „Facebook” ierakstā par savu komandu ģenerālsekretāra amata kandidāts gan nav norādīts, un viņš to nenosauca arī sarunā ar portālu Sportacentrs.com.

„Pēc jaunajiem LFF statūtiem galvenais lēmējspēks ir LFF valde, un pēc apspriešanās ar valdes kandidātiem pieņēmām lēmumu, ka ģenerālsekretāra kandidātus izskatīsim tikai pēc vēlēšanām,” sacīja Ļašenko. „Uzreiz pēc vēlēšanām apzināsim visus iespējamos variantus. Gribam dzirdēt visu kandidātu stratēģijas un pēc tam apstiprināt vispiemērotāko.”

Ļašenko arī atturējās nosaukt savus favorītus uz ģenerālsekretāra pozīciju, norādot, ka nebūtu korekti to darīt pirms vēlēšanām, jo par ģenerālsekretāru balsos valde, kuras locekļi vēl nav ievēlēti.

LFF vēlēšanās, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ tika pārceltas uz trešo jūliju, Ļašenko uz prezidenta amatu kandidēs kopā ar Latvijas iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu. Uzvarot vēlēšanās, Ļašenko uzreiz atkāpsies no LTFA prezidenta amata, jo šos amatus nevarēs apvienot, viņš apliecināja sarunā.

1 2 63 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2020-06-12 11:50, pirms 4 gadiem
pļutinskijs!

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 11:57, pirms 4 gadiem
Ģirģens, Šteinbergs, Kučinska, Indriksons
Tagad ir skaidrs kāpēc šos gribēja izmest!

  +2 [+] [-]

, 2020-06-12 12:03, pirms 4 gadiem
futbolaeksperts rakstīja: Ģirģens, Šteinbergs, Kučinska, Indriksons
Tagad ir skaidrs kāpēc šos gribēja izmest!
šie principā arī ir potenciālākie kaitnieki un saikne ar vēsturi - Ģirģens ruči Indriksonu, Šteinbergs = kopija Žukam, Kučinska baro Žuku un pārējos blēžus un Indriksons cenšas glābt Staiceli sev par labu un citus nogrieztos vadus.

  +4 [+] [-]

, 2020-06-12 12:13, pirms 4 gadiem
Re kā daži labi personāži pārdevušies par sviestmaizi! Vēl jau tik dažs labs publiski nav nosaukts

  +6 [+] [-]

, 2020-06-12 12:13, pirms 4 gadiem
Izklausās sūdīgi.

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 12:25, pirms 4 gadiem
Pukinskijs?

     [+] [-]

, 2020-06-12 12:27, pirms 4 gadiem
Atceros, ka Virslīgā vairākas sezonas spēlēja futbolists ar uzvārdu Mihaļčuks. Mihaļčukas kundze ir viņa sieva?

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 13:06, pirms 4 gadiem
Njaa pauri pauri,nabaga divkosis..tad pie vieniem pieslejas,tad pie otriem!
Žēl Latvijas futbols!Pirmajā vietā nauda šiem cilvēkiem un tad sirds,vajadzētu būt otrādi..

  +4 [+] [-]

, 2020-06-12 13:07, pirms 4 gadiem
Kas par sviestu??
Kāpēc nevar nosaukt ģenerālsekretāru, ja Tu ej ar savu komandu ar kuru noteikti jau ir vienojies par ģenerālsekretāra kandidātu!!!!!!
Pat ja atlikušie 3 kandidāti nokļūs valdē, Vadima komandai tāpat būs vairākums.
Atkal kaut kāda shēma vēl pirms vēlešanām.

  +5 [+] [-]

, 2020-06-12 13:20, pirms 4 gadiem
Programma kā jau pirms vēlēšanām. Kā var nesolīt ? Tikai kur ņems naudu visam solītajam ? Valdošā bardaka dēļ LFF 'šogad jau zaudējusi 3 milj, UEFA naudas, bet solītais jau makā nekrīt.....

  +4 [+] [-]

, 2020-06-12 13:39, pirms 4 gadiem
Un visu šo brigādi neoficiāli vada Kazakevičs, kurš īstenībā arī uzrakstīja Ļašenko programmu.
Cilvēks - orķestris grib pārņemt visu futbolu un tad LV izlase arī trenēsies un spēlēs FK Jelgava bāzē

  +4 [+] [-]

, 2020-06-12 13:48, pirms 4 gadiem
Gandrīz trīsdesmit gadus pēc valsts neatkarības iegūšanas par futbola saimnieku liekam futbola nobodiju-sveštautieti. Tas ir kauns tiem latviešu tautas pārstāvjiem, ar kuru balsīm tas tiks paveikts.
Slēpts komentārs: otins

  +4 [+] [-]

, 2020-06-12 14:34, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Lai taču cilvēks strādā un pēc tam vērtēsim. Labi, ka kāds vispār vēl ir gatavs uzņemties šī grimstošā Latvijas futbola kuģa vadību. Ļašenko jau ir labi sevi parādījis telpu futbola organizēšanā, un nekādos korupcijas skandālos līdz šim nav bijis iejaukts.
Problēma jau ir citur.
LFF nav nebūt ne tā vienīgā organizācija, kura ir tai pietuvināto personu maku tiešā papildinātāja. Ne jau caur atklātu korupciju. Bet caur pilnīgi legālu servisu pasūtījumu, vai notušētu, kādam potenciālajam pakalpojuma sniedzējam makslīgi priekšrocīgu servisu pasūtījumu līgumiem.
LFF ne tuvu nav grimstošs kuģis tiem, kuriem biznesa apgrozījums pa tiešo veidojas no faktiskām LFF investīcijām/pasūtījumiem.

Nekad arī nebūs korupcijas skandāli.
Būs vnk 100 000 eiro tur, būvnieks, protams, GI (jeb, plašāk pazīstams kā brāļadēls)
100 000 eiro šur, pakalpojuma sniedzējs, protams, EP (plašāk pazīstams kā Ģenseks) sievas uzņēmums
Utt. Un tā joprojām.

Pilna Latvija un pasaule ir ar t.s. (es un daudzi citi šo kategoriju tā dēvē) falšajiem, blatņiku uzņēmējiem, kuri slauc valsti, pašvaldību, nevalstiskās organizācijas. Jo ir pietuvināti cilvēki, ir kontakti, lai teiksim... piemērs - nav tak grūti iepirkuma nolikumā ierakstīt, ka, teiksim, policijas auto piegādātājam obligāti jābūt teiksim Mercedes. Kāpēc? Da neviens nezin. Bet pamatojumā būs ierakstīts, piemēram, nez... kkāds diskutabla vērtetaja atzinums, ka nez... meršiem visizturīgakie dzinēji 😁 Šāda iepirkuma iznākums, piemēram, varētu but ka vienīgais iespējamais piegādatājs Latvijā var but Domenikss. Jo cita vnk nebūs!!!

LFF gadījumā būs, piemēram, nez... "kompānijai obligāti jābūt pieredzei futbola stadionu būvniecībā"... kkā mistiski sanāks, ka vienīgais, kurš atbildīs pilnigi visiem šadiem, ieprikuma punktiem, būs GI 😁

Par to jau ir cepiens. Par novērojumiem, ka gotiņu turpinās slaukts lidz asinīm.

     [+] [-]

, 2020-06-12 14:40, pirms 4 gadiem
pidrila

  +2 [+] [-]

, 2020-06-12 14:46, pirms 4 gadiem
Žuks ir vistiešākais Ļašenko komandas biedrs un konsultants. Ļašenko ir apsolījis Žukām izbeigt visas krimināllietas pret viņu.
https://pbs.twimg.com/media/EWDhmjs...

     [+] [-]

, 2020-06-12 14:58, pirms 4 gadiem
Jābūt lielam nesaprašam, lai nesaprastu, ka pukinskis paliks. Iespējams, uztaisīs teātri, ka ļašenko palūgs palikt, pukinskis notēlos, ka vinam vajadzīgs laiks apdomām, un beigās piekritīs. Viss jau tagad izlemts.

     [+] [-]

, 2020-06-12 15:09, pirms 4 gadiem
+ Starkovs,Kazakevičs,Pukinskijs un mettieši! Skaids!

     [+] [-]

, 2020-06-12 15:23, pirms 4 gadiem
Faktiski ļašenko reāli ir gremdējis Latvijas futbolu līdz šim, neļaujot citiem strādāt un kaut cik sakārtot to naudas sili, lai tikai pats tiktu pie varas (naudas).
Ja sportacentra tulkotājkomandā kādam būtu smadzenes, tad varētu nopublicēt tos euro ciparus, kurus apguvis ļasenko telpu futbols, mistiski izveidotais kaut kāds virslīgas kolhozs ("Latvijas futbola virslīga" ar krievuņecu priekšgalā), pukinska radinieku firmas u.c. saistītas pakalopujmu sniedzēju firmas. Ar VID arī problēmas u.t.t.
Patiesībā situācija ir nožēlojama.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-12 15:39, pirms 4 gadiem
Latvijas sportā futbolam ir vislielākā nauda,lielākais budžets. Kā domājat,ja apgrozītos tik niecīga nauda kā piemēram florbolā vai tajā pašā volejbolā vai šis Vaņka tā plēstos uz šo amatu? Ja viņam būtu tik ļoti svarīgs futbols šajā valstī viņš būtu godīgs jau sākotnēji un censtos godīgā ceļā tikt pie amata. Sevi viņš jau parādīja pagājušajā pirmsvēlēšanu kampaņā un vēlēšanās kad Gorkšķu ar visiem variem centās nomelnot,apmelot un maksimāli izdarīt ļaunumu.Nerunājot par to kad ne sekundi neļāva Goršķa komandai strādāt,bet tā vietā izdarīt kaitējumu visai federācijai kopumā.
Sejā viņam ir rakstīts ,ka gnīda.

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 15:44, pirms 4 gadiem
Kā tam Ļašenko vispār gāja ar telpu futbolu? Kāds kaut ko vairāk par LTFA zina? Vai kaut kāda attīstība bija, ka šis iet tālāk jau uz LFF? Atceros tik to, ka tur "Nikars" visus čempjus pēc kārtas ņēma, jo konkurences, kā tādas, tur nebija.

Tā vīzija, kas te aprakstīta tajā otrajā rindkopā pēc ievada, skan jau ļoti labi. Tikai tas ļoti līdzinās mūsu politiķu pirmsvēlēšanu solījumiem. Realitāte, visticamāk, būs tāda, kāda tā ir - kaut kāda daļa solījumu tiks izpildīta, daļa pēkšņi aizmirsīsies. Visur vadošajos amatos tiks sabāzti radi un draugi. Tā gan nav tikai LFF problēma, tā ir valsts problēma. Korupcija, radu būšana, pretinieku nomelnošana u.t.t.

     [+] [-]

, 2020-06-12 16:18, pirms 4 gadiem
trešās līgas izveidi, kura tiktu izspēlēta reģionālo turnīru veidā

3.līga jau ir izveidota.

     [+] [-]

, 2020-06-12 16:27, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: trešās līgas izveidi, kura tiktu izspēlēta reģionālo turnīru veidā

3.līga jau ir izveidota.
Augstākā Reģionālā līga mums šobrīd ir 2.līga.
Ļašenko programma paredz 2.līgu padarīt par tādu vidutāju starp reģionālajām līgām un valsts mēroga līgām.
Šāda sistēma jau ir piemēram Anglijā, kur ir pirmās četras t.s. vis-Anglijas līgas (Premjerlīga līdz League 2), tad nāk t.s. Konferences līga kā vidutājs un pēcāk reģionālās līgas.

Jāatzīst, ka šo proncipu atzīstu par pareizu.
Tāda jauna, vislatvijas 2.līga ļaus klubiem, kuri tur nonākuši, saprast, vai maz to spēj pavilkt. Uuun... tadējādi, mums būtu potenciāla iespēja uzlabot 1.līgas kvalitāti. Jo tajā vnk nenonāks klubi, kuru varēšana spēlēt vislatvijas mērogā nesaskanēs ar vēlmi to darīt.

     [+] [-]

, 2020-06-12 16:32, pirms 4 gadiem
Biežs iemesls, kādēļ Latvijā daudziem zemākā līmeņa klubiem izgāžas varēšana spēlēt vislatvijas līgā (kad Daugavpils komandai var nākties braukt spēlēt uz citu līgas klubu Liepājā teiksim), ir to amatieriskā daba (bez negatīvisma pret šo vārdu)

Respektīvi... klubā spēlē cilveki, kuri paralēli strādā cita veida algotu darbu, ar futbolu protams nepelnot nemaz faktiski... un uz tālākiem izbraucieniem puse sastāva vnk var netikt.
Tā, ik pa laikam, bija bieža parādība vecajā, plašākajā (klubu skaita ziņā) 1.līgas modelī

  -3 [+] [-]

, 2020-06-12 16:45, pirms 4 gadiem
Madzigais rakstīja: Njaa pauri pauri,nabaga divkosis..tad pie vieniem pieslejas,tad pie otriem!
Žēl Latvijas futbols!Pirmajā vietā nauda šiem cilvēkiem un tad sirds,vajadzētu būt otrādi..
Tu viņu pazīsti personiski, vai tomēr vienkārši blēj pakaļ aitu baram?
Vai Tev ir kādi neapstrīdami fakti, ka viņam nonākot LFF prezidenta amatā LV futbolam tiešām klāsies tik slikti, vai tomēr vienkārši bīdi kaut kādas ar ne ar ko nepamatotas sazvērestības teorijas?
Nekautrējies un liec visus faktus galdā!

P.S. Es personiski par Ļašenko neko sliktu, vai labu, nevaru pateikt/uzrakstīt, jo neko par viņu nezinu. Tas kā viņš cīnījās par varu LFF var daudziem (ne)patikt, bet tas bija normāls process, un par to muldēt kaut ko nosodošu var tikai tādi, kuriem vispār nav nekādas izpratnes un sajēgas par šādiem procesiem.

  -4 [+] [-]

, 2020-06-12 17:12, pirms 4 gadiem
tads rakstīja: Latvijas sportā futbolam ir vislielākā nauda,lielākais budžets. Kā domājat,ja apgrozītos tik niecīga nauda kā piemēram florbolā vai tajā pašā volejbolā vai šis Vaņka tā plēstos uz šo amatu? Ja viņam būtu tik ļoti svarīgs futbols šajā valstī viņš būtu godīgs jau sākotnēji un censtos godīgā ceļā tikt pie amata. Sevi viņš jau parādīja pagājušajā pirmsvēlēšanu kampaņā un vēlēšanās kad Gorkšķu ar visiem variem centās nomelnot,apmelot un maksimāli izdarīt ļaunumu.Nerunājot par to kad ne sekundi neļāva Goršķa komandai strādāt,bet tā vietā izdarīt kaitējumu visai federācijai kopumā.
Sejā viņam ir rakstīts ,ka gnīda.
Psiholoģija māca, ka cilvēks savu viedokli par citiem cilvēkiem veido bāzējoties uz saviem dzīves uzskatiem un sapratni u.t.i., ja viņš pats ir zaglis, tad viņš citus arī uzskatīs par zagļiem, jo viņam nav sapratnes, ka var būt arī cilvēki kuri nezog.
Padomā par to!

  +1 [+] [-]

, 2020-06-12 18:48, pirms 4 gadiem
Namejs 9999 sen jau redzams īpaši neiedziļinoties ka esi samīlējies Vadimā un biji uzreiz pret Gorkšu(mazliet aizdomīgi)!Nevēlos pārspriest lietas ar personu kam rozā brilles!

  +1 [+] [-]

, 2020-06-12 18:58, pirms 4 gadiem
Eh, šodien bija jāsākas EURO 2020, ja nebūtu bijis COVID-19 pandēmijas...
Nākošā vasara varētu būt (cerams) izlašu turnīriem ļoti bagāta - Eiropas čempionāts, Copa America, Āfrikas Nāciju kauss, CONCACAF Zelta kauss.

  -2 [+] [-]

, 2020-06-12 19:03, pirms 4 gadiem
Madzigais rakstīja: Namejs 9999 sen jau redzams īpaši neiedziļinoties ka esi samīlējies Vadimā un biji uzreiz pret Gorkšu(mazliet aizdomīgi)!Nevēlos pārspriest lietas ar personu kam rozā brilles!
Pag, Tu tā arī man neatbildēji uz manu jautājumu. Tā vietā izvirzīji man pretenzijas, kuras es jau n-tās reizes esmu izskaidrojis. Izskaidrošu vēlreiz.
Lai arī kā neesmu meklējis, bet tā arī man nav izdevies atrast kādu skeletu Ļašenko skapī, bet par Gorkša neizdarībām privātajā biznesā bija info pieejams visiem. Vienmēr esmu teicis-nekad neticēšu, ka cilvēks, kurš nevar sakārtot savu privāto biznesu, spēs sakārtot kādu kopēju biznesu, vai organizāciju.

Takā gaidu atbildi uz manu jautājumu.Pretējā gadījumā esi bāba, kura nespēj atbildēt par saviem vārdiem.

     [+] [-]

, 2020-06-12 19:03, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Kā tam Ļašenko vispār gāja ar telpu futbolu? Kāds kaut ko vairāk par LTFA zina? Vai kaut kāda attīstība bija, ka šis iet tālāk jau uz LFF? Atceros tik to, ka tur "Nikars" visus čempjus pēc kārtas ņēma, jo konkurences, kā tādas, tur nebija.

Tā vīzija, kas te aprakstīta tajā otrajā rindkopā pēc ievada, skan jau ļoti labi. Tikai tas ļoti līdzinās mūsu politiķu pirmsvēlēšanu solījumiem. Realitāte, visticamāk, būs tāda, kāda tā ir - kaut kāda daļa solījumu tiks izpildīta, daļa pēkšņi aizmirsīsies. Visur vadošajos amatos tiks sabāzti radi un draugi. Tā gan nav tikai LFF problēma, tā ir valsts problēma. Korupcija, radu būšana, pretinieku nomelnošana u.t.t.
Šo jautājumu (kā vērtē Ļašenko darbu telpu futbolā) kāds no sporta līdzjutējiem bija pajautājis vienā no pirmajiem SC Tarkšķiem. Suveizda un Birjuks teica - nav slikti vērtējams darbs, jo agrāk futzāls bija tikai Rīgā, tagad attīstās arī reģionos, bet no otras puses pieminēja, ka telpu futbols bija ļoti zemā punktā agrāk, tāpēc nevajadzētu arī pārvērtēt paveikto. Pats maz sekoju telpu futbolam, tāpēc nevērtēšu, jo tas nebūtu pareizi.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-12 19:05, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pag, Tu tā arī man neatbildēji uz manu jautājumu. Tā vietā izvirzīji man pretenzijas, kuras es jau n-tās reizes esmu izskaidrojis. Izskaidrošu vēlreiz.
Lai arī kā neesmu meklējis, bet tā arī man nav izdevies atrast kādu skeletu Ļašenko skapī, bet par Gorkša neizdarībām privātajā biznesā bija info pieejams visiem. Vienmēr esmu teicis-nekad neticēšu, ka cilvēks, kurš nevar sakārtot savu privāto biznesu, spēs sakārtot kādu kopēju biznesu, vai organizāciju.

Takā gaidu atbildi uz manu jautājumu.Pretējā gadījumā esi bāba, kura nespēj atbildēt par saviem vārdiem.
Nodokļu parādi ir bezmazvai katrai otrai firmai šajā valstī... Baigo skeletu būsi atradis Gorkša gadījumā...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-12 19:22, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Nodokļu parādi ir bezmazvai katrai otrai firmai šajā valstī... Baigo skeletu būsi atradis Gorkša gadījumā...
Nevajag pārspīlēt, jo LV ne tuvu katrai otrai firmai ir nodokļu parādi, un vel jo vairāk personām, kuras pretendē uz sabiedriskās organizācijas pārvaldīšanu.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-12 19:25, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Nodokļu parādi ir bezmazvai katrai otrai firmai šajā valstī... Baigo skeletu būsi atradis Gorkša gadījumā...
Nav doma Rīgā pamēģināt paskatīties kādu Virslīgas 1.kārtas spēli ārpus stadiona?

  +2 [+] [-]

, 2020-06-12 19:26, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nevajag pārspīlēt, jo LV ne tuvu katrai otrai firmai ir nodokļu parādi, un vel jo vairāk personām, kuras pretendē uz sabiedriskās organizācijas pārvaldīšanu.
Saprastu vēl ja būtu notiesāts par nodokļu apiešanu vai naudas atmazgāšanu. Bet nodokļu parādi ir daudziem, un liela daļa tos beigās nomaksā.

     [+] [-]

, 2020-06-12 19:28, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nav doma Rīgā pamēģināt paskatīties kādu Virslīgas 1.kārtas spēli ārpus stadiona?
Interesants būs Rīgas un Pertijas mačš. Skonķikā turklāt ir divi stūri stejankas pusē, no kuriem var laukumu redzēt. Bet laikam nē, ja skatīšos, tad pa SCTV
1 2 63 komentāri