Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayer" pēc incidenta lauž līgumu ar Spahiču

"Bayer" pēc incidenta lauž līgumu ar Spahiču
Emīrs Spahičs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas klubs Leverkūzenes "Bayer" lauzis līgumu ar bosniešu aizsargu Emīru Spahiču, kurš nedēļas vidū pēc Vācijas kausa izcīņas spēles ar galvu iesita vienam no mača apkalpojošā personāla cilvēkiem.

Trešdienas vakarā "Bayer" futbolisti savā laukumā "BayArena" stadionā pēcspēles sitienu sērijā ar 3:5 atzina Minhenes "Bayern" pārākumu. Incidents notika pēc mača beigām, kad Spahičs uzsāka konfliktu ar spēles kārtības sargiem. Tika ziņots, ka strīds ar kārtības sargiem sākās, jo tie atteicās laist uz komandas ģērbtuvēm Spahiča draugus. Strīda rezultātā 34 gadus veco futbolistu centās savaldīt vairāki kārtības sargi, taču viņš izrāvās un ar galvu iesita vienam no viņiem.

Notikušā apstākļus pašlaik noskaidro policija, taču klubs savu nostāju jau ir paudis, pārtraucot līgumsaistības, kuras bija spēkā līdz 2016. gada vasarai.

Kluba pārstāvis Mihaels Šāde norādījis, ka "pēdējie jaunumi saistībā ar šo incidentu nav atstājuši klubam izvēles iespējas". "Mēs nevarējām ilgāk gaidīt uz izmeklēšanas rezultātiem vai apsūdzības izvirzīšanu."

Spahičs, kurš 2013. gadā uz "Bayer" pārnāca no "Sevilla" komandas, kluba oficiālajā mājaslapā izteicies, ka nožēlo savu rīcību. "Vēlos atvainoties cietušajiem un viņu ģimenēm. Man bija liels gods būt daļai no šīs lieliskās komandas."

Izmantotie resursi:
eurosport.com

     [+] [-]

, 2015-04-12 19:42, pirms 9 gadiem
Goda rīcība
mēs nevaram gaidīt izmeklēšanu,...
kad pie mums tā būs?