Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts "Ķekavai" panākums Valmierā, "Bauska", "Lielvārde" un "RTU/Inspecta" uzvar mājās

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavai" panākums Valmierā, "Bauska", "Lielvārde" un "RTU/Inspecta" uzvar mājās
"Lielvārde" aizsardzībā pret "Kuršiem"
Foto: Ritvars Raits

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notika četras vīriešu Virslīgas spēles: "Ķekava" viesos ar 8:2 sakāva "Valmieru", FK "Bauska" savā laukumā ar 7:5 pieveica "Talsi/Triobet", "Lielvārde" ar 7:4 - Liepājas "Kuršus", bet "RTU/Inspecta" - Kocēnu "Rubeni" ar 10:4.

Vidzemes Olimpiskajā centrā jau spēles 2.minūtē laukuma saimniekus ar precīzu metienu vadībā izvirzīja Mārtiņš Broks – 1:0. "Valmieras" prieki gan nav ilgstoši – vēl līdz pirmajām pārtraukumam vadības grožus sev paņēma "Ķekava" – 2:1. Vēl neveiksmīgāks valmieriešiem bija otrais periods, kura laikā pierīgas florbolisti guva četrus vārtus, kamēr laukuma saimniekiem izdevās izcelties tikai vienu reizi – 2:6. Pēdējā trešdaļā viesi ar diviem precīziem raidījumiem savu uzvaru padarīja vēl pārliecinošāku – 8:2. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Jānis Bramanis, kurš atvairīja 29 no 31 pretinieku metiena, bet rezultatīvākais bija Kristaps Jēkabsons ar 4 (1+3) punktiem. Arī "Valmieras" sastāvā labākā spēlētāja gods tika vārtsargam – Agrim Rogainim.

Lai arī talseniekiem Bauskā nevarēja palīdzēt traumu guvušais kapteinis un uzbrukuma līderis Artis Raitums, maču pret baušķeniekiem "Talsi/Triobet" uzsāka vareni – jau 6.sekundē Matīss Jansons guva pirmos vārtus – 1:0. Tāds sākums mājiniekus gan nepamulsināja – pēc pirmās trešdaļas minimāls pārsvars bija FK "Bauska" – 3:2. Otrajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – laukuma saimnieki panāca jau 4:2. Toties pēdējā trešdaļa sākās ar īstu viesu ofensīvu – nepilnu deviņu minūšu laikā talsenieki guva tīs vārtus, izvirzoties vadībā ar 5:4. Tomēr "Bauska" vēlre4iz spēja saņemties – Toms Niedre 50.minūtē panāca neizšķirtu (5:5), 53.minūtē Andis Levītis iemeta uzvaras vārtus (6:5), bet 59.minūtē Niedre savas komandas pārsvaru nostiprināja – 7:5. Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts divu piespēļu autors Ģirts Laugalis, bet Toms Niedre bija rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem. Viesu komandā labākā gods tika triju piespēļu autoram Tomam Bitmanim, 3 (2+1) punkti arī Matīsam Jansonam.

Lielvārdes novada sporta centrā notikušajā mačā mājinieki jau pirmajā periodā no Liepājas "Kuršiem" dabūja tādu kā aukstu dušu – 0:3. Spēles vidū "Lielvārdei" joprojām bija triju vārtu deficīts – 1:4. Tad gan laukuma saimnieki saņēmās un pusotras minūtes laikā guva trīs vārtus pēc kārtas – 4:4. Līdz nākamajam golam skatītājiem nācās gaidīt vairāk kā 23 spēles minūtes – tikai 56.minūtē "Lielvārdes" kapteinis Sandis Virsnītis ar patālu metienu guva, kā vēlāk izrādījās, uzvaras vārtus – 5:4. Arī atlikušās pamatlaika minūtes tika aizvadītas sīvā cīņā, kurā veiksmīgāki izrādījās lielvārdieši, iemetot vēl divus vārtus – 7:4. "Lielvārdei" tā bija jau sestā uzvara pēc kārtas, bet savā laukumā viņi jau tieši divus gadus nav zaudējuši nevienā regulārā turnīra spēlē – šis bija jau 24. panākums pēc kārtas. Uzvarētāju labā pa četriem rezultativitātes punktiem guva Toms Akmeņlauks un Sandris Virsnītis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts divu vārtu autors Antons Žuks. Komandā "Kurši" labākā spēlētāja tituls tika Kārlim Laucim, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Gints Siliņš.

Rīgas Olimpiskajā centrā, kur spēkiem mērojās "RTU/Inspecta" un "Rubene", pirmais periods aizritēja sīvā cīņā (1:1), otrais bija rezultatīvs abu komandu izpildījumā, taču mājinieki jau ieguva divu vārtu handikapu (6:4), bet pēdējā trešdaļā laukumā jau izteikti dominēja rīdzinieki, kuri iemeta vēl četrus vārtus, pretiniekus atstājot tukšā – 10:4. Uzvarētāju rindās neapturam bija Kristians Lisovskis, kura kontā 5 (3+2) punkti un labākā spēlētāja tituls. Henrijam Uzraugam 4 (3+1), bet Jānim Jansonam un Atim Blindam pa trim punktiem. "Rubenes" sastāvā labākā spēlētāja balvu saņēma divu vārtu autors Mārtiņš Zelčs.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2013-01-12 21:47, pirms 11 gadiem
#bilde - kur barana bija aizlidojis?